Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ketamina to najlepszy lek antydepresyjny jestem właśnie pod jej wpływem o kurde

Polecane posty

Gość gość

Problem. W tym że czuję się jak pijany nogi jak z waty takie lekkie mógłbym przzebuec teraz maraton tyle mam siły dziwne uczucie mala dawka a czuje się jak nacpany :D

ja kiedyś wciagnalem dobra krechę ketaminy, za mocno mnie j3bło ;D.

Gość gość
Podobno lada chwila to będzie legalne i zapisywane przez lekarzy. Badania w końcowym stadium.

Gość gość
No siedzę w macdonaldzie i czuję że mnie p****ało ostro :D dobry nastrój ciało jakby ważyło 10 gram:D mam ochotę się p******* z kimś albo poskakac na trampolinie z dzieciakami :D Pomieszalem to z difenidyną i stąd takie efekty :D kurde czuje ze mógłbym napisać teraz powieść albo popłynac w rejs dookola świata :D Też miałeś tak że wykonywałes ruchy bardzo szybko jak błyskawica? Sięgam po kubek i to milisekunda jest, tak jakbym był w Matrixie :D Nie wiem czy po mnie to widać, patrzę na odbicie w telefonie i źrenice wąskie jak u kota :D I jakas taka szczerość we mnie jest, optymizm, i uśmiech na twarzy :D

nie wiem czy dobrze, ja po kresce ketaminy usiadłem w kącie i zamknąłem się w sobie, miałem jakieś dziwne jazdy, a nie miałem siły w ogole się ruszyć, dziwne, ze coś takiego legalne się staje, ketamina to narkotyk.

nie, ja spotkałem się z ziomkami posłuchać tool 10000 days i siedziałem w kącie przez cały album i grałem pałęczkami od perkusji na kolanach, a jakby mi ktoś do pokoju wszedł i chciał zaj3bać bejsbolówą to ja bym się nawet nie ruszył, bo za bardzo się rozj3bałem.

Gość gość
Srynik ale ja mam resztki kety wymieszane z diphenidine to działa tak jak ona na NMDA a dodatkowo na dopamine jak kokaina, umoczylem małego paluszka w proszku polizalem i mnie popizgalo ostro :D większych dawek nie lubię bo wtedy dysocjacja tracę kontakt ze światem równowagę i nie wiem co potem robię, raz wyszedłem w miasto i czułem się jak Alladyn :D

Gość gość
Żenujące. Dumny jesteś ze zwykłego cpania jakbyś zrobił coś niezwykłego.

lepiej coś spróbować i wiedzieć jak to kopie niż nie spróbować i nie wiedzieć, ketamina to chvj dumny jestem z tego ze lsd wziąłem straciłem narkotykowe dziewictwo z lsd to mnie dopi3ro pięknie j3bło, miałem taką piękną idealną fazę, nigdy się nie czułem piękniej niż wtedy, mózg był na innych obrotach a świat był taki, jaki jest naprawdę.

Gość gość
To nie jest ćpnie człowieku! Ja nie chcę odleciec w kosmos tylko wreszcie poczuc się jak normalny zdrowy człowiek, wesoły uśmiechnięty, cpaja to lajzy które dają sobie w żyłe jakąś heroine czy inna amfe i latają potem jak debile i chca g****ic co popadnie