Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

24przegranelata

jak poznać atrakcyjnego chłopaka będąc biedną bez znajomych. tinder odpada.

Polecane posty

kurczę ja tylko nagłaśniam problem. jak znajdę kogoś to spadam stąd :D dobrze, że ciągle zakładam te tematy bo ty najwyraźniej jeszcze nie wiesz, że nie szukam seksu, tylko kogoś, kto by mnie pokochał. a ja jego. nie interesuje mnie żadne bolcowanie bez miłości za prostytutki płacą tylko osoby przegrane lub desperaci, bo dla przeciętnego faceta, a już tym bardziej atrakcyjnego załatwienie sobie seksu na tinderze za darmo to nie problem.

Gość wsiniuniek
sdd

Gość jestem tu i czekam
jak chcesz to możesz mnie poznać ;) nie jestem z kafeterii,wchodzę tutaj raz na "ruski" rok :P

Gość jestem tu i czekam
I co taka skwaszona mina? :D

Gość gość
Czyli narzekasz że żaden facet cię nie chce, bo nie masz kasy.A ty chcesz tylko żeby cię pokochał. NO ALE KUŹWA ZA KASE CIE NIE POKOCHA, NIEPRAWDAZ?:O

Gość jestem tu i czekam
Od jakiego czasu jesteś sama?

Gość jestem tu i czekam
I co jest głównym powodem? Bo nie wierzę,że pieniądze,bo to brzmi aż śmiesznie żeby dziewczyna nie mogła znalezc chłopaka....przez brak pieniędzy ;)

tak zostałam zostawiona, bo dla chłopaków to wieś spotykać się z kimś bez pieniędzy. nawet jak ktoś ma dużo to chce jeszcze więcej.

Gość jestem tu i czekam
Szczerze mówiąc to pierwszy raz słyszę o tym by mężczyzna dyskwalifikował kobietę przez niski status majątkowy , przeważnie to jest na odwrót :D

Gość gość
Przejawiasz silną aurę utrzymanki, to twój problem

Gość gość
Tez jestem dziewczyną i jeśli Twoj pseudonim wskazuję na lata, to również mam 24. I osobiście mam wrażenie, jakby to pisała nastolatka, a nie dorosła kobieta. Pierwszy raz również słyszę, żeby chłopak dyskwalifikowal dziewczynę z powodu jej statusu materialnego. Uwierzę, że mogłaś trafić raz na jakiego planeta, ale Ty uważasz że generalnie faceci na to patrzą i dlatego jesteś sama. To gdzie ich szukasz?

Gość jestem tu i czekam
akimke-a cooooo,nieeeeee??? :D :D oczywiście nie wrzucam wszystkich do jednego wora,ale część kobiet przy wyborze partnera sugeruje się kasą,ale tylko część :P

Gość 24przegagranelata
w galeriach

Gość gość
Jestem Gość 23:24 i również zaglądam tu bardzo rzadko, Pierwszy raz w ogóle cos skomentowałam dwa tygodnie temu :p

23:19 już pomijając mój zawód miłosny i podobną historię, której doświadczyła moja koleżanka, to skąd w takim razie biorą się te pytania na tinderze, od strony chłopaków, pytania o auto mieszkanie i tak dalej, i to zanim się poznamy? 23:24 fakt byłam z kimś bogatszym ode mnie, ale to był przypadek. grosza od niego nie wzięłam ani nic. 23:24 oho, no no nie zapędzaj się :) 23:26 pomarańcza to nie ja.

Gość gość
23:24 bo Wrozbella jest mentalnie niedojrzała o parę ładnych lat, nie ma kasy a niedawno pisała że pracuje za granicą .... Chyba w lokalnym psychiatryku ,,:o

Gość jestem tu i czekam
a ja na tej stronie jestem chyba pierwszy raz od roku,albo i dłużej :)

materializm jako cecha przypisywany jest niestety wyłącznie kobietom, a ja jako kobieta materialistką nie jestem tylko :D ofiarą materializmu :o

Gość jestem tu i czekam
Moim zdaniem wyolbrzymiasz, na pewno jest jakiś inny powód tego,że chłopy uciekają :D

Gość gość
Wygląd jest ok Kasa nie jest powodem Czyli charakter , emocjonalnośc i fochy

Gość gość
Wiesz, w kwestii poznawania ludzi przez aplikacje itp nie mam doświadczenia. I chciałbym, żeby nie okazało się za jakiś czas, że to będzie moja jedyna nadzieja... Ale Naprawdę pisałaś z mężczyznami i oni zadawali Ci pytania o samochód, dom? Znam kilka osob, które w ten sposób szukają znajomości i nigdy nie wspominali, że mają takie pytania.

Gość gość
[Jestem tu i czekam] Jeśli dziewczyna jest długo sama to wcale nie musi oznaczać, że coś z nią jest nie tak. Znam sporo dziewczyn, które są świetne i podchodzą do tych tematów z szacunkiem do siebie i facetów, a są same. Po prostu nie mają gdzie kogoś poznać. Ludzie w dzisiejszych czasach się zamykają na innych, a opowieści o studiowaniu i domówkach z super ludźmi są sporo przereklamowane.

Gość jestem tu i czekam
Jeśli dziewczyna jest długo sama to wcale nie musi oznaczać, że coś z nią jest nie tak. Znam sporo dziewczyn, które są świetne i podchodzą do tych tematów z szacunkiem do siebie i facetów, a są same. Po prostu nie mają gdzie kogoś poznać. Ludzie w dzisiejszych czasach się zamykają na innych, a opowieści o studiowaniu i domówkach z super ludźmi są sporo przereklamowane. Wcale nie twierdzę,że jest z autorką coś nie tak i zgadzam się w pełnej rozciągłości z Twoją wypowiedzią :)

Gość gość
[Jestem tu i teraz] to przynajmniej ktoś się ze mną zgadza. A co do "autorki"... Bardzo ciekawe, właśnie natrafiłam przeglądając posty gdzie z tym samym pseudonimem i tym samym zdjęciem podajesz się za faceta. Sprawia Ci radośc***isanie z ludźmi na wymyślone tematy i udawanie kogoś kim się nie jest? Uważaj bo może grozi Ci podwójna osobowość :) albo jeszcze gorzej. Może zamiast spędzać czas na wymyślaniu tematów wyjdź z domu.

Gość jestem tu i czekam
czyli autorka urozmaica sobie piątkowy wieczór tworzeniem prowokacji??? :D :D