Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co myslicie o tej sprawie pobitej przez partnera dziewczyny?smierdzi cos..

Polecane posty

Gość gość

ta laska jest wszedzie..chodzi do kazdej telewizji i udziela wywiadu kazdej gazecie.. przejrzalam jej instagram i jestem w szoku bo foty ktore dodaje to praktycznie same selfie i ogolne lansowanie sie .. wspolczuje jej bardzo ,ale dlaczego ona ta bardzo to naglasnia.. https://www.instagram.com/p/BhhH6MWHLwH/?hl=pl&;taken-by=dziedzickatarzyna

Gość gość
A co? Sama się pobiła?

Gość gość
Dobrze robi Chcesz bić to znajdź sobie równego przeciwnika

Gość gość
Nie wiem o co chodzi .Powiem tylko jedno.Dziewczyna jest przepiękna.

Gość gość
Może naglasnia dlatego, że chce dodać odwagi innym maltretowanym kobietom, a że się przy tym lansuje, coz- co kto lubi

Gość gość
I dobrze. Niech naglasnia. Niech wszyscy wiedzą co ten s******l zrobił i niech kara go nie minie!

Gość gość
No tak, przecież według kafekwoki powinna zachowywać się jak PRAWDZIWA ofiara - zamknąć się w domu, siedzieć cicho wstydzac się za to co ją spotkało, potem skończyć z depresją u psychiatry. Przecież ofiara nie ma prawa przekuwać swojej tragedii w coś innego - taka Ewa Błaszczyk też nie powinna działać w swojej fundacji, powinna zwinięta w kłębek płakać przy łóżku chorej córki. Takie zachowania autorko bardziej by Ci odpowiadały?

Gość gość
Pewnie jej wina bo go sprowokowala a

Gość gość
Szukam osób, które chcą sobie w prosty sposób zarobić 500-1500zł przy komputerze bez wychodzenia z domu. Praca jest bardzo prosta i przyjemna, pracujesz ile chcesz i kiedy chcesz W moim programie nie inwestujesz ani złotówki! W każdej chwili możesz zrezygnować - Tutaj nic nie tracisz, jednie możesz zyskać, a uwierz naprawdę warto! Jeśli jesteś zainteresowany/a ofertą, wejdź na poniższą stronie, zapisz się, a ja Ci wszystko wytłumaczę i podam szczegóły http://lukaszpawlowski.getleads.pl/jakzarobic-88380-40486-96220/

Gość gość
08.35 hehe no właśnie, dobrze powiedziane

Gość gość
A mi się wydaje że ten koleś mówi prawde , widziałam jej wywiad w DDTVN , i te łzy takie sztuczne , udawane ... Hmmm niewiem , wyjdzie wszystko w praniu pewnie.

Gość gość
11:40 Sama się pobiła?

Gość gość
No i dobrze robi . Niech nagłaśnia ile sie da .Moze w końcu ludzie zaczyna sie bac zanim zrobią komuś krzywdę.

Gość gość
Koleś ,który ja pobił twierdzi że zaplanowała tonrwzem ze swoim bratem w ramach zemsty że ja zostawił. Baby są wstrętne i zdolne do wszystkiego. Wydaje mi się że ten trener mówi prawdę.

Gość gość
Tak łątwo wydać wam wyrok? A możę chciałą go wrobić dziecko, on nie chciał i sama się pobiła i z zemsty go oskarża? Kobiety potrafią być szurnięte!!!

Gość gość
Dziewczyna ma potężne parcie na szkło. Może się umówiła z jakimś facetem opłaciła go, kazała sobie nabić śliwę i obiecała, że nie pozwie go za to. To tylko teoria, ale jak żyję nie widziałam kobiety, która by się lansowała na tym, że została pobita. To raczej jest dramat, a ta dziewczyna jakoś dziwnie się zachowuje...

Gość gość
Taaaaa, bo w końcu bardziej prawdopodobne jest to, że napakowany po uszy sterydami prymityw (wyszły nagrania tego co mówił) jest biedny i niewinny, niż to, że ta laska po prostu w taki sposób sobie radzi z tym co ją spotkało. Czy przepraszam - pobicie nagle miało zmienić tę dziewczynę w kupkę nieszcześcia? Mój facety zawsze powtarzał - kobiet najbardziej nienawidza inne kobiety - i kolejny raz jest na to dowód. Jawne obrażenia, facet poszukiwany przez policje, nagrania z tym jak ją wyzywał - i kto winny? KOBIETA! Życze Wam byście na swojej drodze spotykały ludzi podobnych sobie.

Gość gość
Kazdy sposob na lans jest dobry, dzieki temu pol polski o jakiejs nieznanej babie mowi. Kasa sie sama nie zarobi a przeciez hajs sie musi zgadzac

Gość gość
No i dlatego na świecie jest tyle zła . Bo zamiast bronic dziewczyny to wszyscy doszukują sie jej winy .

Gość gość
gość dziś No i dlatego na świecie jest tyle zła . Bo zamiast bronic dziewczyny to wszyscy doszukują sie jej winy . x Dokładnie. Potem się dziwić, że zgwałcone, czy bite kobiety nie zgłaszają tego na policję, bo jak się okazuje to boją się potem bardziej otoczenia, które powie, że co tam? Jaki gwałt? Jakie pobicie? Prowokowała to ma.

Gość gość
Ale co? Sama sie pobila?? Gosciu nie mial prawa reki na nia podniesc! Moj partner nakryl zone na zdradzie (wrocil do mieszkania wczesniej), to co? Powinien ja zabic? Nie, rozwidl sie w trybie pilnym. A skoro taki twardziel, ze rzucil sie z piesciami na kobiete, iech idzie siedziec! Trener samoobrony zaatakowal kobiete - to ja nie wiem co on mial w glowie. I bardzo dobrze, ze to naglasnia. Baby sa glupie, facet bije, a one nakladaja tapete, okulary i udaja, ze nie ma problemu. A jak tre er trafi do pudla, to moze inni damscy bokserzy sie zastanawia.

Gość gość
On już wcześniej miał sprawy w sądzie o pobicie bylej żony! Pewnie była też sama sie pobiła i chciała go wrobić w dziecko, w kredyt, zepsuć mu reputację i nie wiadomo co jeszcze!

Gość gość
To wszystko jest bardzo dziwne. Co robi prawdziwa kobieta po pobiciu? Chodzi na paluszkach wokol oprawcy aby go nie denerwowac, robi jego ulubiony obiad, robi stranny makijaz, a jak ktos zapyta co sie stalo, powie ze wpadla na szafke albo potknela sie na schodach. Kazde inne zachowanie to szok i niedowierzanie, bo przeciez macho bez powodu nie bije, a jak juz to trzeba przyjac jako zasluzona kare i sie wstydzic. A tu panienka polecila do mediow. I bardzo dobrze!

Gość gość
Ta Piasecka, żona senatora z pisu też pewnie sama się biła po nocach a nagrania jak ją wyzywa od najgorszych pewnie sfałszowania z kochankiem, prawda?

Gość gość
To powinna iść na policję zrobić obdukcję a nie selfie z obitym ryjem se strzelać i pchać się do telewizji. Że niby chce ostrzec inne kobiety , ta jasne , niby było wstyd to.naglasnic , idę robię obdukcje zgłaszam sprawę na policję itd

Gość gość
"To powinna iść na policję zrobić obdukcję a nie selfie z obitym ryjem se strzelać i pchać się do telewizji. Że niby chce ostrzec inne kobiety , ta jasne , niby było wstyd to.naglasnic , idę robię obdukcje zgłaszam sprawę na policję itd" Wiesz - nie dość że szczekasz to jeszcze nie masz tej maciupkiej ilości IQ by sprawdzić o czym szczekasz. Dla Twojej informacji - ten facet było ścigane przez policję i został ujęty już po nagłośnieniu sprawy (ale no pewnie przypadkiem) a skan jej obdukcji był nawet w necie (fałszywka pewnie wg ciemnogrodu).

Gość gość
Trochę dziwne to jej podbite oko. Zero opuchlizny. Na pierwszy rzut oka wyglada jak profesjonalny makijaż. No ale może sie mylę. Chociaż wydaje mi sie, ze przy takim zasinienia powinna byc spora opuchlizna.

Gość gość
Taaa namalowala sobie makijazem podbite oko... sorry, powazna obdukcja byla. Bez naglasbibia sprawy, gosciu nie trafil by do aresztu.

Gość gość
Przecież on już wcześniej bił swoją byłą żonę, takie typy się nie zmieniają. A ta dziewczyna dobrze, że nagłaśnia sprawę. Może i jest lekko pusta, ale to nie powód, aby ją bić... Gdyby była szarą myszką, zapewne sprawa nie ujrzałaby światła dziennego, a typ dalej by ją lał. A że dziewczyna lubi upubliczniać swoje życie, to w tym wypadku wyszło na dobre. A on co ma mówić, przecież się nie przyzna żeby wyrok dostać. A tak jesli świadków nie było, a on się nie przyznaje, to pewnie mu się upiecze, tak działa u nas prawo.

Gość gość
Ja uważam że są siebie warci. Bokser damski i pusta lala z ostrzykanymi warami. Jakoś mi jej nie szkoda. Po fotach na insta widać co to za jedna...