Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Używała któraś z mam niekapka z twardym ustnikiem z Aventu?

Polecane posty

Gość gość

Widziałam w Rossmanie, ale kosztuje 45 zł więc nie wiem czy warto. Chodzi o kubek z twardym ustnikiem, przezroczysty, taki z pingwinkiem i miarka. Nakretki są różowe, czarne i chyba niebieskie. Proszę o opinie.

Gość gość
Dla mnie był on beznadziejny, z niekapkow wszelakich, najbardziej sprawdził się avent najzwyklejszy z takim chyba silikonowy.A im bardziej wymyslny, to tym bardziej nie nadawał się do użytku.

Gość gość
Ja miałam czarnego pingwinka tzn.synek.. Ocenilabym go 3.5 w skali do 5. Bo troche jednak przeciekal. Bratowa kupił dla córki różowego i miała takie same obserwacje

Gość gość
Mieliśmy i twardy i miękki. Twardy wyżej wspomniany pingwinek nam też przeciekał.

Gość gość
Uzywalam przy synu..mysle ze silikonowe lepsze.dla corki kipilam vital baby i tommy teepee i najbardziej lubi vital baby

Gość gość
Uuu.. ale przeciekał bokiem, czy z ustnika się wylewało? Zależy mi na twardym ustniku, bo syn przegryza silikonowe

Gość gość
Przeciekał przy zakreętce

Gość gość
Ja ma tomee tepee i jest super. Ustnik ma sztywny ale otoczony silikonem więc ani miekki ani twardy. Nic nie przecieka. Kulilam z allegro w zestawie z miseczkami i lyzeczkami i śliniakiem silikonowym z kieszonka na resztki jak bys Autorko szukała:) nie pamietam nazwy calego zestawu:/

Gość gość
A ja w ogóle odradzam niekapki, z resztą lekarze tez. Córce jakoś nie udawało się z tego pić, więc od razu przeszliśmy na bidonik z rurką.