Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość30

Nie podniecam faceta

Polecane posty

Gość gość30

Mojego faceta chyba juz nie podniecam od momentu porodu. A minelo juz 4 msc za kazdym razem jak ja mam ochote na seks to slysze ze jestesmy za starzy obydwoje po 30 lat mamy Dzieci albo nie ma ochoty. Nie wiem co mam myslec

Gość gość
Za starzy??? A nie wiem twój wygląd diametralnie się zmienił? Przytyłaś dużo? Nie dbasz o siebie? Wiadomo ze z małym dzieckiem jest dużo roboty i czasem nie ma się sił na zadbanie o siebie,może coś w tym jest

Gość gość
Za starzy na seks? - a jeszcze niedawno nie byliście za starszy? Tu Ci nikt nie napisze dlaczego Twój nóż nie chce uprawiać z Tobą seksu - to jego się spytaj i nie daj się zbyć tym tekstem o starości.

Gość gość
To są właśnie ,,uroki" rodzenia dzieci...

Gość gość
"To są właśnie ,,uroki" rodzenia dzieci..." X Ale o co chodzi- ja urodziłam 2 dzieci i mój mąż nie miał z tym problemu.

Gość gość
Jak ktoś potrafi zadbać o siebie to zawsze druga osoba ma ochotę , nie wiem czemu twój nic nie chce robić , biust może mniejszy ?

Gość gość
Jak mniszy, teraz jest jak balony napełnione mlekiem, jest co dźwigać ale reszta też jest dużo większa to równoważy... myślę że powinien być zadowolony że jest za co złapać i pomiętolić :-(

Gość gość
Może zależeć jak wyglądałaś przed ciążą i po ciąży - czy dużo przytylaś.

Gość gość
14:11 to zależy jak duża jest ta reszta.

Gość gość
Jak zawsze wina kobiety. No tak, bo po ciąży to powinna mieć balony jak Pamela Anderson a resztę ja u modelki z wybiegu.

Gość gość
16:47. A nie widzisz jak niektóre kobiety po ciąży wyglądają? Wiadomo, że po ciąży musi upłynąć trochę czasu, żeby wrócić do formy - nie każda sama z siebie wraca do rozmiaru z przed ciąży, w większości przypadków wymaga to jednak wysiłku.

Gość gość
gość dziś - a nie widzisz, że to co napisałam to SARKAZM?

Gość gość
17:45 w którym miejscu ?

Gość gość
gość dziś - dobrze, więc przetłumaczę z polskiego na polski, to co chciałam dać do zrozumienia. Generalnie wymaga się od kobiet wiele, jak dla mnie za wiele. Ma być zaradna, niezależna i jednocześnie słaba i uległa - bo to kobiece, inteligentna, ale pod żadnym pozorem nie bardziej od faceta, zawsze prezentować się nienagannie, nawet po ciąży - koniecznie musi być szczupła (rozmiar max 38) a jednocześnie mieć duży jędrny biust. Jak facet nie chce z nią współżyć, to czyja wina? No oczywiście kobiety etc.

Gość gość
18.41 dokładnie! Mi sie odechciewa związków jak takie tamety czytam, a juz tym bardziej posiadania dzieci...bo jak facet po mojej ciąży zostawi mnie dla s mlodszej i szczuplejszej to kto ma gorzej? Znowu kobieta! Bo to ona zostaje samotna matka z dzieckiem na głowie (a tatuś tylko na weekendy)i jej szanse na ułożenie sobie życia z kimś innym spadają na łeb na szyję!

Gość gość
"Generalnie wymaga się od kobiet wiele, jak dla mnie za wiele. Ma być zaradna, niezależna i jednocześnie słaba i uległa - bo to kobiece, inteligentna, ale pod żadnym pozorem nie bardziej od faceta, zawsze prezentować się nienagannie, nawet po ciąży - koniecznie musi być szczupła (rozmiar max 38) a jednocześnie mieć duży jędrny biust. " X Ale kto wymaga ?- ode mnie mąż nie wymaga żebym była słaba i uległa i miała duży jędrny biust i żebym była mniej inteligentna od niego. Nie wymagał też ode mnie żebym zaraz po urodzeniu dziecka wyglądała jak przed, natomiast sama z siebie chciałam wrócić szybko do figury i po 5 miesiącach mieścilam się we wszystkie swoje ubrania.

Gość gość
18:46 zlesbić się musisz, znaleźć drugą taką jak Ty i spróbować jaki raj mają z wami faceci :-P

Gość gość
"nawet po ciąży - koniecznie musi być szczupła (rozmiar max 38) " X Ale w czym problem - jeżeli przed ciążą miało się rozmiar 36-38 to i po ciąży można taki mieć (oczywiście nie od razu - kwestia paru miesięcy).

Gość gość
A nie prościej nie tuczyć się jak świnia w czasie ciąży? Bo to wynalazek europejski i Amerykańców, Azjatki i Afrykanerki nie żrą w ciąży jak świnie, nie podwajają masy i nie mówcie że to konieczne bo te kontynenty to 3/4 ludzkości :-D