Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mogłybyście zrezygnować z alkoholu na całe życie?

Polecane posty

oj Broken, Broken ty i te twoje tłumaczenia alkoholika smiech.gifjezyk.gif x nawet osobiście nie znam żadnego alkoholika ani w mojej rodzinie tego nie było. natomiast znam parę osób, które używały alko w ten niewłaściwy sposób o jakim pisałam, ale one też nie wpadły w nałóg. to nie jest takie łatwe i to nie substancja czyni nałogowca.

Gość gość
Szkoda że w ogóle zaczełyście pić.

Szkoda że w ogóle zaczełyście pić. x to bym w ogóle została nołlajfem, haha. o matko, tak sobie pomyślę... że dzięki % to relatywnie, bardzo relatywnie DUŻO rozwijałam się towarzysko.

Gość gość
Jacy nagle wszyscy niepijący. Ja bym nie mogła zrezygnować z alkoholu, nawet na lekach piję. Właśnie zabieram się za naukę i otwieram winko, wasze zdrówko! :D

Gość gość
Zrezygnowalem z uzywek i sqrwialego towarzystwa ktore w te uzywki wciaga. Je/bac alko i alkocweli :o

Gość gość
Lepiej byc "nolifem" i nie "rozwijac sie towarzysko" niz chlac ten sqrwialy syf!!!

Gość gość
Broken,Ty jednak jesteś dno i sto metrów mułu. A dziś to już dokonałaś dodatkowo odwiertu. Rozumiem,że ciśniesz po ludziach,poprzez swój pryzmat? Od dawna wiadomo,że jesteś uposledzona na umyśle alkoholiczka bez życia towarzyskiego.

Gość gość
Broken jak Ty mnie denerwujesz. Człowiek próbuje się na Ciebie wkóórfić,a Ty jednym zdaniem kładziesz mnie na łopatki. Nie mogę z Tobą.... :o jesteś okropna :D

Gość gość
A idź Ty...... dobrze,że nie znam Cię w realu,bo już dawno wykonczylabys mnie nerwowo ;)

Gość gość
Chyba te nedzne teksty nigdy sie nie znudza przyglupom :D bez zycia towarzyskiego? Hehe jak ja lubie tych frajerow co komplementuja myslac ze zrobia komus przykrosc :D kiedys cwelu przypomnisz sobie moje slowa

Gość gość
gość dziś Chyba te nedzne teksty nigdy sie nie znudza przyglupom smiech.gif bez zycia towarzyskiego? Hehe jak ja lubie tych frajerow co komplementuja myslac ze zrobia komus przykrosc smiech.gif kiedys cwelu przypomnisz sobie moje slowa Taaa,aż mi Cię szkoda

Gość gość
Idz uchlej pedalski ryj cwelu :D

Gość gość
Tak, bez problemu. Wolę dragi :D

Gość gość
Alko z dragami idzie w parze:D