Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kto z was wyleczył się z braku emocji, uczuć, apatii, lenistwa ? pomóżcie błagam

Polecane posty

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość Kaja napisał:

Jest na to lek, nie jest normalnie dostępny w Polsce, ale jeśli psychiatra uzna że może Ci pomoc to można go sprowadzić. 

Ja miałam podobny stan- ciagłe zmęczenie, leczenie depresji nie pomogło, nerwicy też nie. W końcu byłam na wizycie u profesora z Kanady i dopiero on mnie zdiagnozował i dał mi ten lek. On reguluje cykl dobowy, dodaje energii w ciągu dnia, motywacji pozwala się skupić. Jest niestety dość drogi,a trzeba go brak conajmniej 3 miesiące- ja płacę 15zl za jeden dzień kuracji. Warto.

Mogłabyś podzielić się tym, jaki to lek? Pewnie któras z pochodnych amfetaminy - w sensie leki przypisywane na adhd? 

Gość Gosc
36 minut temu, Gość Gość napisał:

Wiesz co, autorko? Mam to samo od roku. Przestałam też pracować. A nawet dbac o higienę.

Ja podejrzewam u siebie 3 stadium boreliozy, niestety. Czekam na wyniki. Dopiero niedawno trafiłam na mądrego lekarza.

Borelioza to straszne cholerstwo. Wypala cały układ nerwowy, mózg, oczy i mięśnie. Wszystko. 

Nie wiem czy w ogóle jeszcze wrócę do "świata żywych".

Taka silna anhedonia i depresja zawsze mają jakieś biologiczne podstawy.

Najczęściej jest to tarczyca, hashimoto (lub inne choroby autoimmunologiczne) wypalone nadnercza (nadmiar lub niedobór kortyzolu) lub borelioza. 

Porób badania. Zacznij dbać o siebie, zdrowiej sie odżywiać i brac jakieś dobre suplementy. 

Pewnie tez nie masz faceta?