Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ona 18, on 28

Polecane posty

Gość gość

Jakie macie opinie na temat związku 18latki i 28latka? Może ktoś miał taką sytuację? Jak wygląda życie z facetem starszym o 10 lat?

Gość gość
Zazdroszcze tobie autorko

Gość Ciekawa99
Moj narzeczony jest o de mnie starszy o prawie 18 lat. Ja 19 on 36. Jestesmy w związku 3 lata oraz mieszkamy razem. W naszym przypadku nie odczuwamy roznicy wieku. Nasze rodziny ten zwiazek zaakceptowali. Nasze zycie wyglada normalnie. Jak w kazdym zwiazku sa jakies male klotnie. Oboje pracujemy ja jeszcze sie ucze. Uwazam ze jesli sie naprawde kochacie wiek nie powinien stanowic przeszkody w drodze do waszego szczęścia

Gość gość
Zerwij z nim bo to się źle dla ciebie skończy tacy typy chcą tylko seksu

Gość gość
15.43-nie brzydzi cie taki stary dziad? :O

Gość gość
Ciekawa99: naprawdę Twoi rodzice nie mieli nic przeciwko, że Ty miałaś 16 lat a on 33 jak zaczeliscie się spotykać?

Gość Ciekawa99
Nie wyglada na wiek jaki ma. Gość 16:23 -Nie kazdy mezczyzna na pierwszym miejscu stawia sex

Gość Ciekawa99
Nie wyglada na wiek jaki ma. Gość 16:23 -Nie kazdy mezczyzna na pierwszym miejscu stawia sex

Gość Ciekawa99
gość dziś X Na poczatku moi rodzice bali sie ze chce sie mna tylko zabawic i ale jak go poznali, porozmawiali z nim to upewnili sie ze mysli poważnie o naszym zwiazku.

Gość gość
Znam taki związek. Bardzo fajna para.

Gość gość
Jak nie spróbujecie to się nie przekonacie.

Gość gość
Roznie bywa.nieraz starszy facet oswiadcza sie mlodej po miesiacu znajomosci i traktuje ja jak najwiekszy skarb i pozwala soba pomiatac majac radosc ze moze byc podnozkiem takiej ksiezniczki, a nieraz nie zamierza nigdy sie zenic tylko obecna osiemnastke wymieni za 5 lat na obecna 13 latke, a ta za 10 na obecna 8 latke a kobieta z ktora bedzie za 20 teraz robi w pieluchy Jesli ci autorko kupi piersionek o wartosci merca i bedzie sie mu palila ziemia pod nogami zeby zalatwic slub jak najszybciej, to jestes szczesciara.ale jesli chce tylko "zwiazku" to uwazaj