Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spóźniający się okres

Polecane posty

Gość gość

Drogie kobietki, Miałam planowany okres na 10.04.2018 ale niestety nie przyszedł, nie mam żadnych objawów typu zmienny nastrój, ból piersi, zmiany trądzikowe itd. itp. Od kilku lat nigdy mi się okres nie spóźniał i nie miałam z nim problemu. W kolejny piątek jadę busem do Holandii .. 12h podróży w busie dlatego jednak wolałabym ten okres dostać wcześniej a nie się potem męczyć w podróży. Znacie jakieś metody na przyspieszenie okresu ... ? (Ciążę wykluczam ) Te domowe stosowałam - lekki trening, ciepła kąpiel, czerwone wino, masowanie brzucha, moczenie nóg w ciepłej wodzie, ciepłe okłady na brzuch, ziołowe herbatki ... aspiryna. No walczę od tygodnia i nic! Do ginekologa najbliższy wolny termin na lipiec ... co dla mnie jest jakąś paranoją bo podobno dla "nagłych wypadków" również nie ma Terminów na już także niestety z jego pomocy skorzystać nie mogę.

Gość gość
Czerwone wino, aspiryna, wysiłek fizyczny. Mi pomagalo.

Gość gość
No mi nie pomaga ..

Gość gość
Czasem orgazm i ostry seks pomaga

Gość gość
Je/bnieta jesteś ?! Nogi do gorącej wody itd? A jak jestes w ciazy to chcesz doprowadzic do poronienia? Nie wierzę, ze takie polmozgi chodza po swiecie :o

Gość gość
ja tez poiwnnam dostac okres 10 kwietnia. nie mam zadnych objawow okresowych. niewiem co sie dzieje.

Gość gość
Nie czaję tekstu Nie ma terminu do gina. Serio nie wyobrażam sobie tego. Jednego prywatnego ginekologa masz u siebie? Co za żart. Podzwon zapytaj Na pewno znajdziesz i dopiero lekarz powie ci co się dzieje. W życiu nie pojechalabym za granice gdybym tego wczesniej nie załatwiła. A twoje pomysły są głupie i niebezpieczne