Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do singielek oraz bezdzietnych w zwiazkach pytanie

Polecane posty

Gość gość
Gatunek ludzki zagrozony buahahaha no bo wielkie znaczenie dla kogokolwiek bedzie to mialo jak zdechnie :D zreszta zycie to jedno wielkie nic nie warte gowno :o na co to komu i po co

Gość cogość
Nieee!! życie jest piękne i cudowne i większośc ludzi jest foajnych, szkoda mi ciebie malkontencie powyzej :(

Gość gość
Gosc dzis 7:34 dokladnie tak :)

Gość gość
Taaa fajnie obrabiaja sobie doopy za plecami i uchlewaja ryje :D

Gość gość
Wam już całkowicie w głowach się poprzewracało żeby tylko tak nie było że was czas minie a wy dzieci chcecie jest to godne pożałowania a nie naśladowania

Gość gość
Stare rury przejdą z protestów za skrobankami do protestów za invitro :-D

Gość Prawdziwy mężczyznaa
Dajmy im czas, może jeszcze po prostu tego nie poczuły.Być moze musi przyjsc odpowiednią pora,, muszą poznać właściwego faceta itd.Oczywiscie pewnie są takie co nigdy tego nie doświadczą, nie mam do nich pretensji. Ale kobieta bez instynktu macierzyńskiego zawsze będzie jednak niepełnowartościowa, czegoś będzie jej brakować.Chodzi oczywiście o posiadanie cechy, która jest ważnym elementem kobiecości, nie o jakąś masową produkcję dzieci.Jednak wolę kobietę posiadającą empatię, nie leniwą egoistkę nie potrafiącą dać niczego od siebie, chcącą tylko brać, brać i brać.Niestety na świecie jest sporo takich wyrachowanych toksycznych kobiet.Trzeba je po prostu unikać.Nawet mi ich trochę zal, gdyż takie osoby nigdy nie zaznają prawdziwego szczęścia.

Gość gość
To miło z twojej strony ze nie masz do nich pretensji :D haha

Gość gość
1:33 nikt ich nie chce nawet za dopłatą to wzbiera w tych babiszonach agresja, a często już wścieklizna.Jeszcze będą innym wmawiać że są dumnymi singielkami i bachorów nie chcą.To mężczyźni ich nie chcą, ciąża to jest ich ostatnie zmartwienie.:D

Gość gość
Specjalnie dla was i innych ssakow itd wprowadzono instynkt zebyscie chcieli tu sprowdzac w strefe niewoli inne dusze, natomiast nawet z tego zrobicie jadke, pokarm dla waszych panow,gdybyscie widzieli swoja marnosc zamknelibyscie piszczalki

Gość gość
Singielki to kobiety nie spełnione jest to smutne

Gość gość
Osobiście mi się kojarzą z takim pogotowiem seksualnym

Gość gość
Jako singielka nigdy świadomie nie zaplanowała bym urodzenia dziecka. Dziecko to nie jest fajny przedmiot, ale osoba która ma uczucia i dla prawidłowego rozwoju potrzebuje obydwojga rodziców. Nie naraziła bym, dla własnej przyjemności, takiej małej istotki na braki w jakiej kolwiek sferze rozwoju. Trzeba być wielkim egoistą, by powołać życie, tylko dla własnych pragnień, nie zastanawiając się nad tym, jakie mogą być konsekwencje i niedobory samotnego wychowywania.

Gość gość
Chcialabym miec Polaka za meza. Do tej pory mialam samych zagranicznych i wszystkie zwiazki byly niewypalem.

Gość gość
To trzeba wyjść z domu

Gość gość
06.09 Polacy są straszni, tym bardziej będą niewypaly, rozejrzyj się, poczytaj...

Gość gość
Nie - jeśli już to zazdroszczę kobietom, które mają odchowane czy dorosłe dzieci, np. znam nastolatka, który jest utalentowany, ma pasje, jest po prostu fajnym dzieciakiem i myślę sobie, że fajnie by było mieć takiego syna.

Gość gość
Kiedyś faceci uciekali od zobowiązań, dzieci, małżeństwa. A teraz mamy emancypację... Warszawa pełna jest młodych i starszych, wykształconych, zadbanych i... niechcących ani małżeństwa ani dzieci kobiet. Teraz to coraz częściej mężczyzna będzie ciągnął kobietę do ślubu. A niech tylko wejdzie aborcja na życzenie... Nagle zobaczycie postapokaliptyczny świat.

Gość gość
Nie, bo nie lubie dzieci na dluzej niz 5 minut. Jestem w dlugotrwalym zwiazku (8 lat), ale po prostu nie chce miec dzieci, a moj partner tez nie naciska (mowi, ze nie moglby ode mnie wymagac takiego poswiecenia jak bycie w ciazy i porod). Co do egoizmu, to nie oszukujmy sie, wiele dzieci powstaje wlasnie z egoizmu, a wielu rodzicow nigdy nie powinno byc rodzicami. Z egoizmu, bo kto mi poda szklanke wody na starosc, bo inni maja to ja tez chce, bo rodzina naciska, bo moze w zyciu cos przeocze itd. O ludzkosc tez sie nie martwie, jest nas i tak za duzo, a w takim tepie jakim sie rozmnazamy i tak niedlugo zabraknie dla nas srdodkow (tym bardziej przy obecnym tempie niszczenia naszego srodowiska) ;) poza tym jak patrze na mamuski z wozkami to nigdy, przenigdy nie chcialabym byc jedna z niach (bez obrazy).

Gość gość
nie, nawet mnie dreszcz czasem przechodzi

Gość gość
Szanowne Panie aż się w głowie nie mieści co wy tu piszecie jest to jakiś pomylenie

Gość gość
Dla mnie kobiety które chcą dzieci są cudowne i wspaniałe

Gość gość
to sobie takiej szukaj, co mnie czy inne kobiety niechcące dzieci obchodzi jakie kobiety są idealne dla faceta którego żadna z nas by nie chciała?

Gość gość
23.05 taak? A jak Twoja kobieta urodzi i zobaczysz ze po ciąży ma obwisłe ciało i rozstepy to pewnie jak na ,,samca przystało" będziesz się rozgladal za jedrnymi tylkami na ulicy i zaczniesz zdradzać z młodszymi. Tacy są dzisiejsi faceci. Nie ma z kim robić dzieci... Niektórzy nie wiedza na co się pisza, ile to nowych obowiązków (również dla faceta, gdy przyjdzie z pracy, tak tak bo rola rodzica to praca na cały etat), Wstawiania po nocach- i to kobieta jest zawsze na przegranej pozycji bo na nią spada większość obowiązków, wieczorem nie ma juz siły na nic a facet jeszcze Wymaga seksu bo jak mu nie da to pójdzie do innej...p...le taki ,,biznes"! Kobiety które nie chcą dziec***ewnie dobrze sobie to przemyślaly, są realistkami.

Gość gość
Mam 47 lat I nigdy nie chcialam dzieci. To fajnie ze niektore chca a inne nie musza. To nie strona naszej kobiecosci I duchowosci, a jedynie zwierzecego instynktu. Maja ludzie potrzebe rozmnazania, niech sobie pofolguja:-) mi szkoda zycia na poswiecanie sie dla niewdziecznych dzieci. A moze czasem i wdzievznych, ale zawsze wymagajacych... kiedys uslyszalam fajna historyjke o czym maza kobiety: te co maja sliczne bobaski I siedza w domu wychowujac je, marza o karierze, drogich garsonkach I waznych spotkaniach biznesowych... te co maja kariere (i garsonki i spptkania biznesowe) marza o rozowych bobaskach ktore mozna w spokoju wychowywac.... a te co maja I jedno I drugie... marza o jednej przespanej nocy :-)

Gość gość
Dokladnie. Swiat zwariowal. Dzis to mezczyzny walcza o dzieci jeszcze nienarodzone a kobiety chca aborcji i masowych muzulmanskich g***tow. Feminizm wypral kobietom mozgi. Gdyby nie feminizm mialybyscie jeszcze lepiej i najlepiej na swiecie ze wszystkich kobiet. Jak wejdzie aborcja na zyczenie to znow po paru latach kobiety sie obudza i beda narzekaly na to czego chcialy i znow za wszystkoobwinia mezczyzn.

Gość gość
Dla mnie dziecko "zaczyna się" od ok. 4 lat. Te mniejsze, z którymi trudno się normalnie dogadać irytują mnie tylko. Mlaskające przy paskudnej, obrzmiałej i obślinionej piersi wzbudzają we mnie niechęć - nie jakąś złość, czy nienawiść, bo w razie potrzeby pomogłabym takiemu maluchowi, ale jeśli to będzie możliwe postaram się o to, by nie mieć takiego "cudeńka".

Gość gość
Szanowne panie wy już chyba lata świetności macie już za sobą skoro takie rzeczy tu czytam w głowie się nie mieści może ktoś tu garbaty jest

Gość gość
Jak zamierzasz kogoś obrażać to nie rób z siebie błazna zwracając się do tych osób per "szanowne" ;)