Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia2423412

Burczenie w brzuchu

Polecane posty

Gość kasia2423412

Witam od 3lat mam taki problem że codziennie miewam wzdęcia brzucha,bulgotanie i różne burczenia z lewej strony brzucha,z prawej strony(już rzadziej) oraz z okolic o***tu.Natomiast nie mam problemów z wypróżnianiem,nie mam żadnych bólów brzucha ,ani innych problemów.Jedynym problemem jest właśnie to burczenie.Bardzo proszę o pomoc bo już mam dosyć

Gość kasia2423412
Ktoś może mi pomóc?Byłam u lekarzy to mówili że przesadzam i nic mi nie jest

Gość gość
bardzo proszę,ktoś coś może napisać? Może też ktoś tak kiedyś miał?

Gość gość
Może warto coś zmienić w diecie, bo wyglada to na nagromadzenie gazów w jelitach. Może jesz jakieś pokarmy powodujące wzdecia?

Gość kasia2423412
Raczej nie.Unikam takich produktów jak fasola,mleko,śmietana itp

Gość gość
nie czekaj, tylko natychmiast idź do lekarza. Takie problemy to same nie znikną, a trzeba je leczyć, bo możesz się nabawić zespołu jelita drażliwego i później to już cały czas musisz uważać. Mojej przyjaciółce to na zaburzenia pracy jelit miała przepisaną Intestę. Łagodzi ona objawy i wspomaga odżywianie u osób z zaburzeniami czynności układu pokarmowego.

Gość justyna

niestety mam bardzo podobne objawy co Ty i po diagnostyce nic nie wyszło, żadna alergia pokarmowa, żaden ibs, nic.. po prostu tak mam, wyeliminowała z diety produkty ciężkostrawne, jem głównie zdrowo, gotowane na parze i lekkie potrawy.. a jak już mi się coś dzieje albo zaczyna dziać, to łykam tabletkę ulgasimu i mi szybko przechodzi.. jeśli znacie jakieś nowe sposoby albo skuteczne zdiagnozowanie tego, to dajcie znac, bo naprawdę takie uczucia są bardzo męczące.