Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Schudłam 3 kg w tydzień według mnie za dużo

Polecane posty

Gość gość

Hej, jestem mamą 2 maluchów , najmłodsze ma 3 lata więc już sporo... Postanowiłam przejść na dietę, jednak wydaje się mi że zbyt dużo schudłam w małym odstępie czasu. Do tej pory uwielbialam słodycze, słodkie napoje i podjadanie wieczorne w łóżku. Od 8 dni nie jem słodyczy, pije wodę, dzień zaczynam śniadaniem najczęściej 3 kromkami chrupkiego pieczywa z serkiem almette naturalnym, do tego plasterek szynki gotowanej, pomidor, ogórek świeży oraz szklanka wody mineralnej, 2 śniadanie to jogurt grecki truskawkowy lub banan, obiad pierś z kurczaka pieczona w rękawie, ziemniak pieczony, kalafior gotowany na obiad jem też ryby w każdym posiłku mam warzywa lub owoce, kolejny posiłek jabłko, kolacja około 18.30 jem wtedy najczęściej pieczywo chrupkie z gotowana szynka, świeża papryka itp. W ciągu dnia pije około 2 litrów wody. Prace mam siedząca więc wysiłek fizyczny dość mały. Zanotowałam spadek wagi 3,5 kg, czytam fora i obawiam się czy wszystko dobrze robię czy ograniczenie tłuszczów i cukrów może spowodować taki spadek wagi?

Gość gość
To niemozliwe, zeby tyle zrzucic w jeden tydzien na diecie jaka opisalas, chyba ze: 1. Masz wybitny metabolizm (ale wtedy bys w ogole nie tyla i bylabys szczupla) 2. Zrzucilas wode (dziwne - w takim wypadku w drugim tygodniu waga juz nie bedzie spadac) 3. Masz kiepska wage - pokazuje raz wiecej, raz mniej, jak sie uda.

Gość gość
Właśnie ważyłam się już w kilku miejscach na różnych wagach i jest to samo. Zaczynam się zastanawiać czy ktoś jeszcze też tak mial w poniedziałek mam wizytę u dietetyka.

Gość UwielbiamTatuaze
Można, ważne by nie obzerac się na noc, trzymaj się tego, dodaj aktywność fizyczna, ćwicz a schudniesz więcej. Trzymaj się tego, jedz owoce warzywa. Ja schudłam 10 kg w miesiąc, całkowicie zrezygnowałam ze słodyczy

Gość gość
23.07- napisz twoja dietę?

Gość gość
Ja schudłem 6 kg w tydzień. Jak mówię znajomym to z jednej strony mi nie wierzą, a z drugiej sami zagadują co się stało, że tak schudłem.

Gość gość Katarzyna H
U mnie 4 kg mniej na wadze przy zastosowaniu Foreverslim pojawiły się po miesiącu. Nie mniej jestem z tego powodu bardzo zadowolona, bo w końcu pozbyłam się nadwagi