Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nowa dieta po głodówkach

Polecane posty

Gość gość

Jakiś czas temu zaczęłam się odchudzać metodą na głodówkę, jedząc co najwyżej 300 kcal dziennie. Czy jeśli teraz zacznę normalną dietę dostosowaną z 5 posiłkami dziennie to waga będzie spadać czy tylko przytyję?

Gość gość
Zwiększaj ilość kalorii powoli, np. +100 kcal co 2 dni, aż dojdziesz do takiej ilości kalorii, żebyś mogła jeść normalne 5 posiłków, powinno być ok, to najmniej ryzykowna opcja.

Gość gość
A jak zaczniesz tyć, to co, wrócisz do jedzenia 300 kcal dziennie? Mało prawdopodobne że nic nie przytyjesz, ewolucyjną reakcją organizmu na głód jest paniczne magazynowanie w postaci tłuszczyku prawie wszystkiego co się zje. Zależy jak długo głodowałas. Jeśli rozwaliłas sobie metabolizm to będziesz tyć na kaloryczności, na którą przed głodowką mogłas sobie na luzie pozwolić, ale jesli tarczyca jest jeszcze ok to można to powoli naprostować jedząc dużo, dobrze jakościowo, na poziomie kalorycznym powyżej swojego CPM. Jesli zdążyłąs uszkodzić sobie głodówką tarczyce - to niestety ale o byciu szczupłym, jedzeniu normalnych porcji, można zapomniec do konca zycia

Gość gość
jedz zdrowo i nie tłusto - mi bardzo pomogły pasty warzywne

Gość Malwinka12
No nie wiem czy w taki przypadku nie będzie efektu jojo. Ja bym na twoim miejscu kupiła iqacai i nie bawiła się w żadne głodówki bo to najgorsze co może być. Po acai poprawisz swój metabolizm no i do tego możesz jeść po prostu 5 posiłków mniej więcej o stałych porach, bez fast-foodów. Poczytaj sobie na internecie, ja schudłam tak 16 kilo i waga stoi w miejscu więc polecam.

Gość gość
Po przejściu na dietę zaczęłam dodatkowo wspomagać się Slimunox,zapisałam się również na zumbę.Te zajęcia są po prostu rewelacyjne.Ale nie o zumbie tutaj tylko o odchudzaniu dzięki tym trzem rzeczą udało mi się schudnąć aż 13 kg.

Gość gość
Ja przeszłam całą kurację z Slimunox .Raz było lepiej raz troszeczkę gorzej ale w ogólnym rozrachunku schudłam 10 kg z czego i tak jestem zadowolona.Został lekki niedosyt bo liczyłam na parę kilo więcej.Ale nie narzekam.

Fast Burn Extreme to unikalny wieloskładnikowy reduktor tkanki tłuszczowej. Silna formuła Fast Burn Extreme powstała z myślą o sportowcach i osobach aktywnych fizycznie, jednak z jej zalet może korzystać każdy – niezależnie od intensywności ćwiczeń i wagi ciała. *Przyspiesza metabolizm tłuszczów i węglowodanów *Hamuje proces tworzenia się tkanki tłuszczowej *Zwiększa wytrzymałość podczas treningu *Poprawia koncentrację *Nie zawiera środków dopingujących *Ulepszona formuła idealna dla sportowców i amatorów Link do zamówienie podaje --> http://nplink.net/XM98tigE

Gość SuperSkrzat
Moim zdaniem nie ma lepszego sposobu na pozbycie się nadwagi jak zastosowanie Slimunox. Ja w każdym razie dzięki temu środkowi schudlam 14 kilo

Gość gość
U mnie najskuteczniejszą metodą okazało się zastosowanie Slimunox w trakcie diety.Bardzo przyspieszył przemianę materii do tego prawie wcale nie miałam ochoty na słodycze ani kiepskie jedzenia.Pomógł bardzo zmienić moje złe nawyki żywieniowe.Schudłam sporo a o efekcie jo-jo nie ma mowy.

Gość Afrodyta007
Innowacyjne metody treningowe, nowoczesne plany żywieniowe, fachowa suplementacja. Dzięki nim zmiany zachodzą ekstremalnie szybko! Wejdź teraz na stronę najlepszego trenera w Polsce: http://www.igortreneronline.pl I zmień się nie do poznania nawet w ciągu jednego tygodnia!

Gość gość
Jestem bardzo zadowolona z tego co osiągnełam stosując suplement Slimunox. Schudłam, czuje się dużo lepiej. Nauczyłam się inaczej jeść, jeść zdrowo więc utrzymuje już wagę. Dzięki Slimunox schudłam ponad 15kg przez 3 miesiące czyli okres kuracji.

Gość gość
tak jak dziewczyny piszą wyżej, powoli wprowadzaj kalorie. Inaczej kilogramy mogą wrócić ze zdwojoną siłą, a do powstrzymania głodu polecam http://fittspray.com/ działa od razu, trzymam kciuki! :)

Gość gość
Ja gdyby nie tabletki Slimuno pewnie nadal męczyłabym się na diecie i może bym chudła ale na pewno nie tyle i nie tak szybko.A dzięki temu że brałam te tabletki cały proces odchudzania był o dużo łatwiejszy.

Gość gość
Dla mnie istotne w trakcie odchudzania było stosowanie tabletek Foreverslim.Jestem pewna że nie dałabym rady schudnąć gdyby nie one.Gdybym tylko wcześniej wiedziała że odchudzanie może nawet być przyjemne to zdecydowałabym się na Foreverslim znacznie szybciej.