Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Teraz hejterzy zazdroszczą Dodzie. Chciałabym by mnie ktoś tak kochał

Polecane posty

Gość gość

Jak ją kocha ten Emil Stępień. Mój mąż zaś poznany przeze mnie jak byłam młoda, wydawało mi się że to jest szczyt szczęścia a potem wyszło że poza zdolnym umysłem, wyglądem i pracowitościa nie ma żadnej świętości, zbyt pewny siebie, takich jak Emil ma za frajerów. A ja to bym teraz wolała takiego kochającego w taki sposób jak ten Emil. A nie egoiste i takiego ze się wstydzi pocałować przy ludziach bo on taki twardziel. Niestety byłam za młoda by mieć pojęcie o życiu i co jest ważne w facecie naprawdę. Za mało sprawdziłam męża przed ślubem. Dwa lata to okazało się za mało. Rodzina mnie naciskala żeby już zrobić wesele szybko skoro już się oświadczył. Dziś inaczej wybrałabym. Ale mamy dziecko, nie chce mu rozbijac rodziny

Gość gość
Czyli nie tylko BYŁAŚ ale nadal JESTEŚ głupia 🖐️

Gość gość
Nie czytam ploteczek od roku ale z ciekawości wygoglowałam sprawdzić co to za gość. Nie podoba mi sie z wyglądu więc nie zazdroszczę. Doda nie ma szczęścia do fajnych gości. Ostatnim i jedynym fajnym był Majdan (wtedy jeszcze młody i przystojny). Od tamtej pory kiepsko u niej. Natomiast jestem oburzona że ona jak teraz wyczytałam wzięła ślub kościelny. Jaka tam ona katoliczka jak pokazuje publicznie gołą d**e i cycki a biblie nazwała niegdyś jako napisaną przez naprutych winem gości. Mont everest obłudy jak dla mnie. Poza tym po co jej ślub jak u niej żaden związek nie wytrzymał długo. Kwestia roku góra dwóch jak będzie akcja rozwód.

Gość gość
A to tan błazen co w Cannes sie przedostał do znanych reżyserów gratulować i zaistnieć w polskich mediach a go ochrona wywaliła

Gość gość
Na poczatku zawsze sa motyle. Zreszta raczej hejtuja jego bo Doda to nie material na zone. A co do ciebie autorko to wystarczylo wybrac innego ale ty czekalas na ksiecia.

Gość gość
Majdan fajny? Rozstali się bo walił ją po rogach, a to z jakimiś modelkami, a to z poczatkujacymi celebrytkami które chciały się wybić, a potem było już tylko gorzej sami oszuści i wykorzystywacze. I zawsze tak samo cukierkowo się zaczynało. Teraz pewnie będzie podobnie bo współcześni faceci to chooye a doda nic się na błędach nie uczy i jak była naiwna tak jest. Ja nie lubię jej jako wokalistki ale jako kobiecie jej życzę jak najlepiej niestety za stara jestem żeby w bajki wierzyć.

Gość gość
Nie znasz tych ludzi, a im zazdrościsz. Sorry, ale wyrabiasz sobie opinię na temat ludzi na podstawie tego co tam celebryci na instagramie pokazali? A wiesz ile w tym często fałszu i obłudy? Nie pierwsza to i pewnie nie ostatnia miłość życia Dody (szczęścia życzę zresztą), już Radzio miał być do grobowej deski, a teraz buja się z trzecią żoną

Gość gość
DZIEWCZYNY. A podoba wam się tej jej facet? Emil Stępień?

Gość gość
Mi sie nie podoba. Wyglada jak taki, nooo... typowy Stępień.

Gość gość
Może i się kochają, ale jak długo?