Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szok dowiedzialam sie ze moja kumpala z LO robi doktorat a byla przecietna

Polecane posty

Gość gość

uczennica, srednia ocen ledwie ponad 4:O

Gość gość
Średnia ocen ponad 4 w LO to przeciętna? hahahahaha

Gość gość
ja sie nie dowiaduję co i kto tak lepiej bo ja nic tzn jestem szefem mam działalność ale nie nauka mi w głowie to bzdura

Bo mieć doktorat to nic szczególnego, trzeba odbębnić godziny jako profesor na uczelni i napisać jakąś tam pracę. I szczerze mówiąc dla mnie to strata czasu.

Gość gość
no z 4,2-4,3

Gość gość
ja też się dowidziałam ze 2 osoby z którymi chodziłam do szkoły robią teraz doktorat, chłopak i dziewczyna ..... o wg mnie doktor, profesor to jest dla dobre dla mężczyzny w średnim wieku, kobieta -doktor około 35-50lat mi nie kojarzy się dobrze - doktorat to nie jest droga dla kobiety- ponieważ jak to mówią - "mężczyzna starzeje się jak wino , kobieta po prostu się starzeje." - pusta lalunia 25 lat , jest więcej warta niż 45 latka z doktoratem

Gość gość
doktorat zawsze kojarzyl mi sie z wybitnymi jednostkami

Gość gość
Mam wrażenie że te doktoraty robią takie szare, przeciętne myszki, po prostu z nudów, z tego co widzę ;) Nie mają urody, faceta, życia towarzyskiego, więc udają, że niby nauka jest tak dla nich ważna.

Gość gość
doktoraty robią takie szare, przeciętne myszki o a mi się wydaje że stare panny - nie mogły znaleść męża żeby rodzine utrzymał -poszły i robią kariery - to jest żałosne , innaczej w przypadku mężczyzny- mężczyzna ok 40-45 lat z profesorem..- to jest facet!

Gość gość
cos w tym jest, z reszta powszechnosc doktoratow w ostatnich latach obnizyla ich poziom wiec taki dr to jak mgr 20-30 lat temu

Gość gość
gość dziś doktorat zawsze kojarzyl mi sie z wybitnymi jednostkami o mi też - więc byłam w szoku jak się dowiedziałam że ktoś z kim chodziłam do klasy robi doktorat!

Gość gość
gość dziś -jak te osoby sie uczyly?

Gość gość
U mnie akurat najlepsi w grupie szli na doktorat.

Gość gość
To się dobrze uczyła a ty pewnie ledwo szkole skończyłaś i wielkie zazdro haha

Gość gość
Robia doktoraty bo latwo im je zrobic i kase niezle trzepia, cos tu niektorzy zazdroszcza chyba. Te komentarze o kobietach co nie moga "znaleść" meza zalosne. Nauka to nauka, pasjonujaca nie jest, praca tez, co tu komu oceniac co jest dobre, lepiej sie zajac soba. Nie kazdy jest do roboty u Janusza biznesu albo przedsiebiorczym byznesmenem z Koziej Wolki co pieprzy szkole bo wie wszystko o zyciu. Nie kazdy jest kujonem co lubi pisac prace o p*****lach. No i chuj w sumie to kogo obchodzi.

Gość gość
gość dziś gość dziś -jak te osoby sie uczyly 0 chłopak - najlepszy uczeń w klasie - profil mat-fiz, na maturze zdawał chyba 6 przedmiotów w tym 5 rozszerzonych - był prymusem nie kujonem, zaczytywał się w Sapkowskim

Gość gość
Zależy jeszcze z czego ten doktorat, bo z bibliotekoznawstwa to równa się zaliczonym czterem semestrom na medycynie także nie podniecaj się tak ;)

Gość gość
ja mialam nawet lepsza srednia:P

Gość gość
No i z***bisicie , ale głupia nadal jesteś

Gość gość
ty tez:P

Gość gość
a ja zawsze chodziłam do najlepszych szkół, a byłam w najgorszych klasach w tych szkołach, - kiedyś słyszałam że ludzie najbardziej wybijają się z takich środowisk - wiem że 2 osoby- moi byli znajomi robią doktorat! pierwsza osoba - byłyśmy koleżankami w podstawówce, z drugą chodziłam do liceum

Gość gość
a na c***j doktoraty jak rozum niekumaty:D

Gość gość
z zarzadzania robi:P

Gość gość
można iść na studia doktoranckie, bez konieczności pracy na uczelni, ale kogo to obchodzi?

Gość gość
O zdrowie mojego psa dba weterynarz z doktoratem, właściciel kliniki i jeszcze czasem jego żona, też ucznona, a pies ma to pod ogonem, więc ty też się nie przejmuj, kto robi doktorat i z czego ☺

Gość gość
to po co doktorat?:P