Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kobietu to ..

Polecane posty

Gość gość

Z perspektywy lat doszedlem do prostego wniosku.. kobiety jak sa mlode bawia sie imprezuja .. robia rozne rzeczy.. nie maja hamulcow w lozku.. wyksztalcwnie kobiety nie ma tu znaczenia.. i tak sie zastanawiam jak widze kobiety po 30stce.. ze w zyciu mimo iz mam 38lat nie zamiwnilbym mlodych dziewczyn na te stare pojemniki na sperme.. wole stracic 200, 300 czy nawet 500zl w piatek ale miec fajna malolatke niz te stare pudla.. i to nie tak ze ja wyzywam kobiety po 30 stce ale spojrzmy prawdzie w oczy.. jestes po 30stce i jestes sama.. ciekawe czemu.. jestes po 3p stce i masz meza chlopaka itp.. i co zwykle robisz.. rozchylasz nogi.. dajesz d**y aby on mogl potraktowac ciw jak pojwmnik na sperme.. robisz lody hehe tak ja wiem.. wasi chlopcy nie sa zli jak ja i bzykaja was bo macie fajne charaktery i osobowosc

Gość gość
heh czyli cokolwiek kobiety nie zrobia to sa dla ciebie tylko i wylacznie pojemnikami na sperme :) ciekawe. A tak w ogole to jestem mloda i w ogole sie nie bawie. Prosze nie uogolniaj.

Gość gość
*Jestem mloda i w ogole sie nie bawie i raczej to sie nie zmieni Bardzo mozliwe, ze utrzyma sie to do 30 30letnie kobiety, ktore sie nie bawia nie istnieja? A seks z kims, kto cie kocha zanieczyszcza cie, naznacza cie sperma na cale zycie czy jak?

Gość gość
aha ale tez "wasi chlopcy" wcale kobiety nie kochaja, maja ja w d***e, liczy sie tylko zeby sie spuscic czy jak? ok. Czyni to z kobiety worki na sperme, ale co to robi z mezczyzn? Zwierzeta?

Gość gość
Robiac kobietom takie cos, dehumanizujac je coraz bardziej sprawiacie, ze swiat jest jaki jest, coraz wiecej matek ma w d***e wlasne dzieci, aborcje, demonstracje feministek, brak milosci na swiecie, brak wartosci, wszystko gowno.

Gość gość
Tylko widzisz wiekszosc moich znajomych mezczyzn tak uwaza.. tylko ani jeden nie powie tego swojwj kobieciw.. zgadnij dlaczego.. fochy klotnie brak seksu.. fakt chyba jestesmy zwisrzetami.. ale my sami siebiw nie tworzymy.. jakos w kobiety ktore nie i imprezuja nie maja chlopaka z ktorym szaleja w lozku trudno mi uwierzyc ale wiadomo ze takie napewno istnieja i chyle czola.. problem moj i kazdego faceta jest taki.. spotkasz 7kobiet na imprezie z 3 wrocisz do domu sie bzykac.. jak potem niw okazac siw przez przypadek zwierzeciem dla tej innwj niz wszystkie

Gość gość
Mylisz sie.. autor ma racje czy nie.. jednak jezeli opinie facetow sa dla kobiet az tak wielkim wyznacznikiem tzn ze kobiety sa bledem ewolucji . Rozwine to .. gdyby mi kobieta powiedziala ze jestem dla niej nie wiem tubka dajaca spetme czy tam nasienie wcale bym nie czul sie gorszy.. niewazne czy mialbym to gdzies, dazyl tylko do zaspokojenia swoich potrzeb .. po prostu taka jest prawda kobiety to pojemniki na sperme a faceci to nie wiem nazwij to dawcy nasienia.. ale to kto uzywa danwgo pojwmnika zalezy os kobiety i widzisz.. sam uwazam zr kobieta moze oczekiwac od faceta pracy prawka , braku imprez odpowiedzialnosci tylko gdy jest dziewica.. szacunku rowniez ale z drugiej strony stawiajac siw na miwjscu tej kobiety jak ma rozroznic czy po kilku stosunkach facet niw kopniw jej w pupe.. powiem tak nie latwo byc kobieta... ale uwierzcie facet wid******obiecie tylko pomoc w utrzymaniu somu cycli pipke.. obiad.. wiwle niw mowi bo faceci nie chca aby to sie skonczylo.. chyba ze maja inna .. i jezeli juz trafia sie facet ktory ma szacunwk to bd on go mial tylko do dziewicy

Gość gość
Rozgoryczeni zyciem mezczyzni, ktorzy nie umieja kogos pokochac szczerze - to tez jest smutne... Ciekawe, jak to jest, moi dziadkowie sa ze soba cale zycie i to jest piekne, nie wiem czy dla dziadka moja babcia byla wylacznie.. no tym co okresliles.

Gość gość
dom, cycki, pipka i obiad. tacy mezczyzni tez sa. Przykro sie to czyta... nie przeszkadza wam traktowanie jak bankomat i tak dalej? czemu w taki sposob. Kobieta jest naturalnie bardziej emocjonalna, rodzi dzieci, ktore potrzebuja milosci, ciepla... Chyba tylko milosc miedzy dzieckiem a matka jest szczera.

Gość gość
Jesli kobieta zarabia mniej a facet wiecej.. jesli facet placi za wiwkszosc zeczy bo kobieta malo zarabia ale jest w jego wieku to milosc a jak jest mlodsza to facet bankomat... ciekawe

Gość gość
Za to łóżko to byście w ogień skończyli psychole