Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

1 praca po 30stce

Polecane posty

Gość gość

Wiec tak do twj pory zylem z wynajmu mieszkan po moich babciach , poza tym zylem w niemczech.. czemu postanowilwm pojsc do pracy.. nie wiem.. ale pracuje juz rok.. zarabiam 1,800euro mimo iz moj niemjecki nie jest jakis perfekcyjny, poznalem fajna kobiete .. ba zamieszkala ze mna mimo ze mieszkalem ciaglw z rodzina 80m2 a od miesiaca sami wynajmujemy mieszkaniw i mamy juz na kacie z 12tysiwcy euro.. duzo oslozylismy przy mojej rodzinie i w zasadzie nie wiem po co sie wyprowadzilismy skoro mielismy swoj pokoj , rodzice i tak ciagle byli poza domem.. generalnie wlasnie robie prawko .. malo tego moja kobieta miala juz odlozone pieniadze zanim sie poznalismy i dala je na nasze wspolne konto.. i nie wiem po co to pisze .. po prosto panowiw i paniw nie poddawajcie sie .. gdzies tam na swiecie jest wasza 2 polowka

Gość gość
Fajnie życzę szczęścia

Gość czlowiekk  mądry
zj****y nierobie...my nie mamy dwoch bogatych babć. Moja babka miala 10 dzieci...ma 25 wnukow i 13 prawnuków i do jej drewaniej chatynki ja nie mam praw. a ty nierobie sie ciesz ze nie zdychales z glodu dzieki babciom.\ i ze nie masz do splacenia wujków,cioc,kuzynów i rodzenstwa,

Gość gość
Booze.. jakim ty jadem plujesz.. o co ci chodzi.. ze jest szczesliwy.. takke oskby jak ty potem pisza ze bez auta czy pracy nie znajdziesz 2 polowki.. poza tym gdyby nie mial tych mieszkan pewnie wczesniej juz by pracowal.. ale jak mozna kogos od zj******h nierobow wyzywac.. matko czlowieku ty sie lecz