Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co ja mam zrobić?

Polecane posty

Gość gość

Nocowal dzis u mnie mój facet. Mialam wstać rano na zajęcia, ale zaspalam. Obudzilismy się kilka godzin później, opowiedzialam mu swój sen oraz powiedzialam ze dojazd do szkoły zajmuje mi tyle czasu, na drugi koniec miasta, że e tym czasie dojezdzam z innej miejscowości oddalonej o ileś km. Generalnie mowilam mu takie głupoty, nic złego w jego kierunku. On natomiast się na mnie obrazil za cytuję pieprzenie głupot, że narzekam. Wrócił do siebie i zablokowal mnie! Nie odzywa się. Co ja mam zrobić?

Gość gość
uspokoic sie i pokazac kto tu jest gora

Gość gość
Nie mogę się uspokoić. Ostatnia nasza rozmowa miała miejsce o 17 gdy wrócil do domu. Zapytałam co go urazilo, przecież nic takiego nie mówiłam, on nie może się obrażać bo opowiadam mu moj sen!! A konkretnie snily mi się robaki na owocach :O opowiedzialam mu głupotę i nie pomyslalabym że będzie to tak odebrane. Pi tej rozmowie mnie zablokowal i cisza.... Ze wspólnej majówki nic***ewnie

Gość gość
a niby dlaczego nie miałabys mu opowiedziec swojego snu? i za taką drobną rzecz on pokazał swoją głupotę, wspolczuje

Gość gość
Bo rzekomo opowiedzenie tego snu i stwierdzenie że jadę ponad godzinę z przesiadka do szkoły to glupoty, narzekania, on nie będzie tego wysłuchiwal itd. Tak to tłumaczył

Gość gość
Nie czuję się niczemu winna a zaraz zwariuje

Gość gość
Ale dziecinada.

Gość gość
Podu/pczył sobie i mu się nie chce to cię zablolował, jak mu się zachce to odblokuje... Co tu jest niezrozumiałe? :-D

Gość gość
Autorko zaczekaj cierpliwie aż mu stanie to cię odblokuje :-) ...teraz daj mu spokój bo go denerwujesz

Gość gość
Aha, spróbuję się dostosować.

Gość gość
szanuj sie i olej gowniarza

Gość gość
Hihi lepiej byc samemu i nie miec takich problemow. W zyciu absolutnie pod zadnym pozorem nie mozna uzalezniac czegos od kogos bo zawsze konczy sie to porazka

Gość gość
Z przeprosinami poczekać aż mnie odblokuje? Może prezent Mu kupić?

Gość gość
op******ic go a nie prezent:D

Gość gość
W teorie d*****nia nie chce mi się wierzyć po kilku latach związku. Ostatnio bylo świetnie między nami...

Gość gość
Wyślij mu bukiet róż. Tak wypada. Zj***las to napraw. No naprawdę pytanie zadajesz...

Gość gość
piszecie jej tak, idiotka może tak zrobić

Gość jjm27
naucz się liczyć do trzech - niewiadoma; złamane pole - czas strefowy

Gość gość
Bozd co to za odpowiedzi w moim wątku...

Gość gość
Z takiego powodu on Cie zablokował?! Ja pier....e przecież niczym go nie urazilas. I co z tego ze Kilka lat związku, na moje oko facet szuka PRETEKSTU zeby się Ciebie pozbyć, zerwać z Toba no ale na seksik przyjechał, jakże by inaczej... Teraz juz ma Cie w d...e. Zobojetnialas mu. Albo niedługo sam zerwie albo chce doprowadzić do tego żebyś Ty go zostawila, właśnie takim swoim zachowaniem. A Ty go jeszcze chcesz przepraszać? za co? Za grosz honoru nie masz! Szanuj się dziewczyno i olej go, przynajmniej na jakiś czas bo pewnie nie zostawisz misia i tak, hmmm...czuje Ze on Cie niedługo zostawi.

Gość odpowiedz twórcy
3,141500

Gość gość
Ale jeszcze w sobotę mowil ze mnie kocha... Nie widzę powodu dla którego mial się na mnie obrazić. Nie urazilam go niczym. To raczej on mnie obrazil, mówiąc że mam chora głowę bo snia mi się takie głupoty, że tylko narzekam że mam daleko do szkoły, a nawiązałam do tego dojazdu bo tata napisał mi, że szkoda mu mnie ze musze tak rano wstawać w niedzielę.

Gość gość
Faceci dużo gadają, wielokrotnie klamia jak z nut ! Trzeba patrzeć na czyny. On jest jakiś nienormalny ze zablokował Cie z takiego powodu! Ewidentnie chce Cie skłonić żebyś to ty zerwała z nim, wydaje mi sie ze to celowa zagrywka. Ma juz Cie dość i chce sprytnie wyplatac się z tego związku...

Gość gość
Ale czego ma dość. Między nami ostatnio bylo super....

Gość gość
Jesteś idiotka widać. Nie przyjmujesz do wiadomości ze facet ma Cie w d...e i jest z Toba dla seksu, nie szanuje Cie bo gdyby było inaczej to by Cie Nie zablokował i to z tak blahego powodu!. Jak jesteś durna to siedz sobie z nim i trać czas dopoki on pozna inną, zakocha Sie a Tobie sprzeda wtedy kopa w tylek w dwie sekundy. Dzisiajesze kobiety nie maja honoru...masakra.

Gość gość
Głupie te baby jak psia dopa, pchają się do seksu a pojęcia nie mają o konstrukcji faceta... a ten po dop/czeniu ma automatyczne obrzydzenie i złość do baby, najchętniej to by kopnął ją w dopę żeby już poszła czy dała mu spokój. To mechanizm mający zapewnić pokrycie innych samic :-P