Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zapraszam wszystkich ludzi którzy lubią pomagac

Polecane posty

Gość gość

Witam. Często przeglądam strony które organizują zrzutki na przeróżne cele i oczywiście wspieram zbiorkowiczow ile tylko mogę, ponieważ wierzę że dobro wraca . Oprócz zbiórek na walkę z chorobą, trafiam na zrzutki właśnie tego typu https://zrzutka.pl/hx23v5 . Polecam zapoznać się z opisem i zachęcam do pomocy, uczymy tą osobę szczęśliwą, tym bardziej, że nie prosi o wiele, dla kogoś to mogą być grosze, a temu Panu ta kwota odmieni życie.

Gość gość
jakbyś ogólnie zrzutke podała to spoko, ale dajesz konkretnie na jakiegoś gościa, moze nawet na siebie ?

Gość gość
kiepski sposob na zarobek naciagaczu

Gość gość
Po pierwsze to nie moja zrzutka, a po drugie nie musicie pomagać tej osobie, możecie wybrać sobie z tej strony lub jakiejś innej która organizuje zrzutki, zrzutke która tylko chcecie, zachęcam do pomagania, podałam tylko przykład ponieważ natknelam się na tę zrzutke

Gość gość
;-) Jest to naciągacz - w zestawieniu z osobami,które potrzebują na leczenie setek tysięcy zł gościu któremu zabrakło sześciu stówek wypada naprawdę blado.

Gość gość
Skąd wiesz że ten co prosi o 600 zł jest naciagaczem a ten co prosi o setki tysięcy nim nie jest? Ludzie są zdolni do tego żeby pod pretekstem choroby zbierać pieniądze za które się bawią (ostatnio głośno było o takiej zbiórce w wiadomościach, na którą dał się złapać nawet Robert Lewandowski), a tutaj Pan opisał swoją sytuację, napisał jak jest na prawdę i poprosił zaledwie o 600 zł, moim zdaniem to uczciwe

Gość gość
Tu możesz udawać przypadkową dziewczyne, która przypadkiem ;) poleca zrzutkę dla jakiegoś faceta, a tak naprawde mozesz być nim. Widzisz własnie w tym problem, że nie zrobiłas tego ogólnie, tylko na niego i to juz nas zniechęciło, a jeszcze tobie się oberwało od naciągaczy, o ile jesteś niewinna.

Gość gość
Nie dziw się, że ludzie tu tak nieufnie podchodzą, raz że to internet, a dwa własnie sama podałas przykład naciągacza od nieistniejącego chorego dziecka. JA już wolę robić to co robię, dokarmiać bezdomne zwierzaki albo zawozić dary do schroniska dla zwierząt, ludziom nie ufam, szczególnie wirtualnie.

Gość Mama

https://zrzutka.pl/7r25rd