Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mam pytanie123

Mam pytanie...

Polecane posty

Gość Mam pytanie123

...dotyczące internetu. Może ktoś orientuje się bo ja nie wiem- podam przykład: jakaś firma, bank, instytucja itp. przysyła nam ofertę, reklamę, propozycję czegokolwiek...my odpowiadamy na jakieś pytanie i klikamy w odpowiednie pole a nasza wypowiedź jest automatycznie wysyłana tam gdzie trzeba. Czy można zrobić tak samo z prywatną pocztą, nieważne-wp, interia, gmail czyli, że ja coś komuś wysyłam, tamta osoba odpowiada poprzez kliknięcie w odpowiedni link, pole itp ZAWARTE W TEJ INFORMACJI DO NIEJ i jej odpowiedź dochodzi na moją pocztę bez "tradycyjnego" wysyłania, odpisywania na mój adres mailowy ??

Gość gość
co kombinujesz?

Gość gość
Pewnie weszy jak Sliniak.

Gość Mam pytanie123
Nikt się nie orientuje co i jak?

Gość gość
jasniej napisz

Gość Mam pytanie123
Wysyłam komuś na pocztę ze swojej poczty maila. Jest tam zawarte jakieś pytanie na które tamta osoba odpowiada i KLIKAJĄC np. na dane pole, strzałkę powoduje AUTOMATYCZNE wysłanie odpowiedzi na moją pocztę. Czyli, że nie musi jakby odpisywać na mój adres - tak jak robi to się normalnie pisząc maila. ---Jest to tak gdy dostajemy np. ankietę - wówczas odpowiadamy i aby wysłać swoją odpowiedź klikamy np. na jakąś strzałkę, podany link czy pole ze słowem "wyślij" i nasza odpowiedź jest wysyłana do nadawcy tej ankiety. Ale tak robią np. firmy, instytucje itp. Dlatego pytam czy da się zrobić tak z wykorzystaniem zwykłej poczty - umieścić "coś" na co kliknie tamta osoba a jej odpowiedź będzie przesłana do mnie.

Gość gość
Czyli że nikt