Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kręci go coś dziwnego...

Polecane posty

Gość gość
I nie wiem gdzie tu widzisz gejostwo? Podniecasz go ty jak dominujesz i jak się bzykasz, jak wydajesz mu rozkazy, facet go nie rajcuje.

Gość gość
To jak to zrobić tak żeby był tylko wibratorem? A co do podniecania... Podnieca go wiza mnie konkretnie z nim.

Gość gość
Po prostu wypytuje mnie o szczegóły seksu tylko z nim, wypytuje o jego wygląd, co mi się najbardziej podobało w nim itd. Mam wrażenie że jest zazdrosny.

Moze jedno, moze drugie. Moze widział go i wydaje mu sie bardziej przystojny niz on sam i stąd jest zazdrosny. W sumie w superlatywach opowiadasz o tym jak jest zbudowany itd. Ale przecież możesz mu pokazać że on jest ważny a nie tamten.

Gość gość
Bo nie będę kłamać, był świetnie zbudowany, wysoki i mega przystojny a do tego miał naprawdę dużego. Ale myślę nad tym jak cała akcje zainicjowac żeby to dalej mój obecny był najważniejszy.

Gość gość
Nie podam ci mojego prawdziwego maila. Spróbuj ten zaskoczona@maildrop.cc

Gość gość
Nie wiem jeszcze. Ale z tego co wiem to typowy ruchacz, jak tylko widzi okazję do włożenia w jakąś penisa to ją wykorzysta.

Wysłałem do Ciebie maila. Generalnie to ryzykowne, ale Ciebie kusi wizja trójkąta czy tylko zrobienia tego z byłym?

Gość gość
Nie chodzi o trójkąt tylko o taki cuckold, czyli mój spełnia swoje marzenie, a konkretnie bezradnie patrzy jak ktoś posuwa mu dziewczynę.

Gość gość
Heh, no mam. Średnio by mi się to podobało ale jeśli jego tak to jara..

Gość gość
Ja 24 on tak samo.

Gość gość
Szukasz przyjaciół do wspólnej masturbacji ? Masz dość marszczenia drągala ? Wejdź na HTTP://E-MASTURBACJA.PL Mi pomogli i poznałem masę znajomych do wspólnej onanizacji