Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

poleccie jakis krem na dzien ktory jest naturalny i nie zapycha porow.

Polecane posty

Gość gość

Czy znacie takie cudo? Co jest naprawde dobre?

Gość gość
Fitomed 12.

Gość gość
Nivea nawilżający.

Gość gość
bez sensu pytanie o bez sensu jaka kolwiek odpowiedz bo nawet nie wiadomo jaką autorka ma cerę ,jaki przedział wiekowy .

Gość gość
żaden nie jest naturalny i zależy od wieku i potrzeb co z tego, ze napisze, że dla mnie najlepszy jest estee lauder

Gość gość
Ja nieuzywam kremow bo to mi nie potrzebne zryly wam beret koncerny cera jest piękna sama z siebie

Gość gość
dziś to prawda, moja mama całe życie nie używała kremów, twarz myła wodą, lubiła ją sobie wyszorować gąbką. Miała piękną, jasną cerę delikatnie zaróżowioną, w wieku 80 lat gładkie policzki. Wyglądała na 60...Bez kremów, botoksów, makijażu...

Gość gość
Lawendowy krem z 'Bebe'. Najlepszy! :)

Gość gość
gość dziś A moja mama całe życie miała mniejsze lub większe problemy skórne (naczynka, tłusta skóra), może jakby istniały kiedyś odpowiednie środki i jakby je stosowała, to nie chorowałaby teraz na zaawansowaną postać trądziku różowatego?

Gość gość
dziś trądzik różowaty to poważna choroba, dziś też chyba nie jest z nią łatwo...potrzebne są raczej specjalistyczne preparaty, zabiegi a nie drogeryjne kremy

Gość gość
t.r. ma podłoże wewnętzne, rodzaj skóry to czynnik sprzyjający ale nie determinujący...

Gość gość
Tu autorka Chodzi mi o krem ktory nie zapcha porow bo mam cere sklonna do tego

Gość gość
Ja polecam Dermedic hialuro 3 zel krem. Moze na etykiecie nie pisze ze jest naturalny ale jest super. Lekka konsystencja, stosuje pod krem bb czy fluid i sie nie swieci buzia. Do tego super nawilża. Sama kiedy miałam trądzik, już minał ale dalej problematyczna cera, jednak on nie zapycha wcale. Poleciłam koleżance która też ma tradzikowatą cerę, skłonną do świecenia się i jak nie uzywała kremu wcale bo po każdym sie świeciła to jest zachwycona, że w koncu może uzywać kremu ;)

Gość gość
A spróbuj Sylveco. Polskie i dośc naturalne. Albo Vianek. A na twarz pudry mineralne zamiast cieżkich podkladów. U mnie działa, a mam dodatkowo trądzik różowaty.