Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość wilczyca

TOM

Polecane posty

Gość gość wilczyca

WIESZ DLACZEGO Z NIM JESTEM? tzn może nie jestem ale nadal nie mam rozwodu?z prostej przyczyny,bo nie chcę dawać dostępu do siebie takiemu p********u glinie jak ty!Wolę się męczyć z nim niż być z tobą aha i przekaż swojemu p********u ojcu ze ma przestać interesować się mną i moją rodziną!

Gość gość
męczysz się w małżeństwie żeby zrobić mi na złość?

Gość gośćwilczyca
nie na złość po prostu nie jestem niczyją własnością ani nie pozwolę ci decydować o moim życiu i manipulować mną.! To moje życie. UMIESZ CZYTAĆ? NIE DAM CI DOSTĘPU DO MNIE !NIGDY.!NIE CHCĘ BYĆ Z TOBĄ ,DAJ MI SPOKÓJ.!Nie wyobrażam sobie życia z kimś takim jak ty i twoja szelmowska rodzina.

Gość gośćwilczyca
porzuć swój kretyński plan bo ja i moje dzieci nie wyrażamy na to zgody .!To nasze życie!to my wiemy lepiej jak ma ono wyglądać a nie ty i twój stary !Druga sprawa sakrament to sakrament ty zakłamany pseudo katoliku!Kogoś obwiniasz i oczerniasz o jakieś parszywe zmyślone ,,świństwa'' ze mną a sam rozbijasz moją rodzinę i małżeństwo .Myślisz ze tobie wolno? bzdura ! g****o ci wolno! a niby jakim prawem.?!Jesteś chory!

Gość gość
Po co piszesz o tym na forum?

Gość gośćwilczyca
żeby to wreszcie do ciebie dotarło!i do całej reszty debilek które ci w tym pomagają!

Gość gość
Wrzuć na loooz zignoruj towarzystwo Ciesz się życiem :)

Gość gośćwilczyca
jak mam wrzucić na luz jak za moimi plecami ingeruje w moje życie w zmowie z moją rodziną?Przez debila odmówiłam pójścia na wesele do kuzyna-kuzynowi .Wynikła awantura która tylko potwierdziła to co on robi Nikt nie będzie mnie nazywał od,,psychicznie chorych'!! ani nikt nie będzie mi mówił co mam robić!.Kocham góry i nikt ani mnie ani dzieci /nas stąd nie ruszy!

Gość gość
Ok. A denerwowanie siebie samej, wypisywanie na forum rzeczy drazniacych, pomaga Tobie? Jeżeli tak, to rób tak dalej :)

Gość gośćwilczyca
tak!!!! bo mam tego dość ,ma się to skończyć natychmiast albo urządzę armagedon nie żartuję! .Miarka się przebrała!

Gość gość
To pisz i nie przestawia. Trzymam kciuki za terapię :)

Gość gośćwilczyca
jaką terapię co ty pieprzysz! ? Raz na zawsze zrobię z tym porządek! Nikt nie będzie rozwalał mi rodziny a ni mnie oczerniał.Dość tego!!!

Gość gośćwilczyca
Magdę tak samo szantażują,myślą ze jak coś na dzieci napiszą to Magda pójdzie z miasta? za dziećmi?,bzdura ! nie pójdzie!To jest chore takie myślenie.

Gość gośćwilczyca
nikt nie będzie za moimi plecami w zmowie z moimi rodzicami czy rodzeństwem robił sobie planów związku z moją osobą !To nie jest średniowiecze!

Gość gość
Pisz dziewczę pisz Wyrzuć wszystko z siebie Jeżeli tylko to przynosi Ci ulgę to pisz jak najwięcej

Gość gośćwilczyca
Wolałabym umrzeć niż żyć z Tomaszem i jego popierdoloną rodziną!Nie będzie mi gnój pisał ,,Qrwa czemu z nim jesteś''?/Jestem z nim Żeby TOMA NIE MÓGŁ ZE MNĄ BYĆ PROSTE!!!