Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zdjecia

Polecane posty

Gość gość

Chłopak zerwał ze mną 3 miesiące temu, byliśmy ze sobą kilka lat. Powodem było "wypalenie uczuć" . Jednak mimo to na portalach społecznościowych ma nasze wspólne zdjęcia, dosyć oczywiste, że jesteśmy parą. Nie mamy kontaktu, ale kiedyś mu powiedziałam żeby je usunął. Pytanie, czy faceci, aż tak bardzo maja takie rzeczy gdzieś? Nie potrafię zrozumieć tej szopki.

Gość gość
Ja też mam zdjęcia z byłą dziewczyną, a nie jesteśmy razem 8 miesięcy. A to też ja zerwałem. Zwyczajnie ich nie kasuję, bo po co? Nie wchodzę na nie, nie wspominam. Nie usunąłem, bo chyba mi się nie chce tego robić. Zresztą u niej ze mną też są.

Gość gość
Jesteśmy dorośli jeśli o to chodzi. Po studiach, pracujemy itp.

Gość gość
Gość 18:09 ale to są zdjęcia jednoznaczne? Na których jesteście sami? Jeśli tak to muszę przyznać, że dziwne.

Gość gość
Oczywiście że mam to gdzieś, zechce mi się kiedyś zmienić foty to zmienię. Jeśli jesteś super laską to trzyma się specjalnie, inna wchodzi na profil i myśli że z taką urodą mogła by mieć każdego a była z nim, musi być to super facet,lub bogaty, lub dobrze dyma, w każdym razie wart zainteresowania.

Gość gość
gość dziś To są zdjęcia z wakacji, ze spacerów, czy nawet zwykłego siedzenia w domu, na każdym z nich jesteśmy tylko we dwójkę. Dlaczego dziwne? Dziwne to jest to jak ludzie się rozstaną i na drugi dzień usuwają siebie ze znajomych. Czasem nawet jak wrzuci coś fajnego na profil to zdarza mi się polubić, ona raczej nie lubi moich postów, no ale z tego co wiem to ma jakiś uraz. Te zdjęcia nic już dla mnie nie znaczą, prócz tego, że kiedyś coś nas łączyło, dlatego nie przykładam do nich uwagi i nie przejmuję się tym, że mam je nadal.

Gość gość
Ok, czyli Pan W ma to zwyczajnie w D :) dzięki.

Gość gość
Pewnie nadal go kochasz i dlatego zwracasz na to aż taką uwagę, jak Ci minie to wszystko, to nie będzie miało to dla Ciebie znaczenia ;) A może ma je z sentymentu do Ciebie. Moja ex też raczej do brzydkich nie należy i może ma to jakiś wpływ że wciąż trzymam te zdjęcia, lecz serio, to naprawdę nie ma to dla mnie znaczenia.