Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W galeriach w renomowanych sieciowkach sa ciuchy adresowane wprost dla gejow

Polecane posty

Gość gość

Bo hetero to woli luzna ,stara i sprana bluze adidasa aby mozna bylo wygodnie podrapac sie po piwnym brzuchu gdy sie siedzi po robocie na kanapie z piwskiem i chipsami w reku i slucha docinek od zony ze smierdza mu znowu skarpety :)

Gość gość
Nie ma czegos takiego jak "renomowana sieciowka". Sieciowki to sklepy dla mas. Masowka, tania, miliony takich samych ubran , zwykle slabej jakosci. Poza tym masz racje - duzo ubran dla facetow projektuja teraz geje, bo oni sie interesuja moda, wiec im wychodzi.... na ich gust.

Gość gość
Ja tam wole kobiece ubrania założyć na siebie

Gość gość
Ja się ładnie i elegancko ubieram, ale nie pedalsko :)

Gość gość
co jest dla ciebie pedalskie a co nie?

Gość gość
Nie, hetero wolą przede wszystkim normalne spodnie i zwykłe t-shirty niż pedalskie rureczki i różowe bluzeczki z wielkim dekoltem, gejku.

Gość gość
Rozowy nosza hetero czesto. Teraz moze nie ale jeszcze za czasow liceum to rozowe tshirty byly na topie i je mial co 2.

tak jak do różowych koszulek czy koszul nic nie mam to do rurek i innych biodrówek już mam. Nie można kupić normalnych spodni, bo wszystko to wąskie, na kościstych kolesi, i naprawdę wygląda to pedalsko. Ciężko znaleźć szersze spodnie, nie mówię o skejterskich, ale chociaż takie normalne jeansy, z normalnymi nogawkami, a nie takie że uciska Ci wszystko, a jajka są tak ściśnięte że wręcz krzyczą: wypuśćcie mnie, wypuśćcie mnie!

Gość gość
Idz do sklepu Pitt Bull West Coast albo Prosto i sie ubierz to znajdziesz szerokie z nogawami jak dla grubasa xD

Gość gość
A mojej żonie sie podobają obcisłe spodnie i jak fujara sie odznacza ,a wy myślicie że te wory w kroku się podobają??? To jesteście w będzie.

Gość gość
Zgadzam się!!!!!!!!!!!! Kurfa, jeszcze w 2010 szło kupić w tych sieciówkach normalne rzeczy, a teraz to jest w 90% jakaś pedałownia. obcisłe rureczki, jakieś obcisłe koszulki tzw. slimki. Japrdl. I jeszcze ta chora moda na spodnie odsłaniające kostki. Kurfa, jest zima, -20 na termometrze, ale nie, głąby zakładają portki które koniecznie muszą odsłaniać kostki? WTF? A że sieciówki to sklepy dla mas? w de. to mam, ciuch ma mi się podobać, być wygodny i dobrze na mnie leżeć, a nie że ma markową metkę.