Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mobbing psychiczny w pracy

Polecane posty

Gość gość

Witam ,czy przeżyliście coś takiego? bo ja TAK i nikomu tego nie życzę !!

Gość gość
przezylam i jak najszybciej ucieklam z tego miejsca. traume mam do dzis i zycze raka tym co robili mi krzywde. wole pracowac w stajni z konmi albo sprzatac kojce psom w schronisku za 1500zl niz uzerac sie za wieksza stawke z takimi potworami.

Gość gość
ja też ( tu autorka ) się z tym borykam do dziś i nie umiem sobie z tym poradzić mam nadzieję ,że istnieje sprawiedliwość na tej Ziemi.

Gość gość
Nie ma sprawiedliwości. Nie oszukuje się, a może wtedy zawalczysz o siebie.

Gość gość
Oszukuj się - miało być

Gość gość
Jak sie nie umiesz klocic i pyskowac to masz przesrane

Gość gość
Ostatnio coś takiego przeżyłam. Pracowałam tam tylko niecały miesiąc, a psychicznie byłam wykończona jak po paru latach. Uciekłam dosłownie z tej pracy i na dodatek jeszcze wredna szefowa straszyła mnie sądem. Masakra, nikomu tego nie życzę.

Gość Olkka

A czemu tego gdzieś nie zgłosiłaś? Albo nie poradziłaś się prawnika? Przecież takie sytuacje należy zwalczać w zarodku! Ze swojej strony mogę Ci polecić znakomitego adwokata, Pan Tomaszczyk specjalizuje się w takich sprawach i na pewno chętnie pomoże. 

Gość zwer

mobbing to jest coś strasznego,czujesz się tak upodlona że myślisz że nie jesteś nic warta.Ja zarabiałam 5 tys a kierowniczka była tak nienormalna, że jeden pracownik nawet rzygał w kiblu ze stresu.Manipulowała i oszukiwała w moich wynikach pracy ,żeby przedstawić dyrektorowi że mam niedobre wyniki,on nie chciał mnie zwolnić a ona walczyła,współpracownicy kazali mi się bronić bo przecież ona nie ma racji a ja dobrze pracuję ale nie miałam już siły,chęci,byłam zrezygnowana,czułam się jak śmieć. Okropne przeżycie które wyniszcza

Gość gość
Dnia 23.02.2019 o 15:41, Gość zwer napisał:

mobbing to jest coś strasznego,czujesz się tak upodlona że myślisz że nie jesteś nic warta.Ja zarabiałam 5 tys a kierowniczka była tak nienormalna, że jeden pracownik nawet rzygał w kiblu ze stresu.Manipulowała i oszukiwała w moich wynikach pracy ,żeby przedstawić dyrektorowi że mam niedobre wyniki,on nie chciał mnie zwolnić a ona walczyła,współpracownicy kazali mi się bronić bo przecież ona nie ma racji a ja dobrze pracuję ale nie miałam już siły,chęci,byłam zrezygnowana,czułam się jak śmieć. Okropne przeżycie które wyniszcza

ja bym poszła w takiej sytuacji do sądu, nie można tak czlowieka traktować, ja akurat ząłozylam sprawę szefowi, ale dlatego, że był zboczeńcem! Kancelaria JST załatwila wszystko, nie mozna dać się tak komus traktować