Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyna ojca

Polecane posty

Gość gość

Hej. Mój ojciec znalazł sobie kobietę, a właściwie dziewczynę. On ma 52 lata a ona 26. Jest młodsza ode mnie o dwa lata. Szczerze mówiąc jakoś trudno mi to zaakceptować i znaleźć się w tej sytuacji.Co tym myślicie? Miałyście w rodzinie czy wśród znajomych takie przypadki?

Gość gość
Różnie w życiu bywa. Najważniejsze jest uczucie, jezeli jest pomiędzy nimi to jest ok.

Gość gość
Miłość - hahaha

Gość gość
Dla mnie to obrzydliwe. Chyba zerwalabym kontakty z takim tatusiem zboczencem.

Gość gość
Żyj, i daj mu żyć tak jak chce..przejedzie sie, to się mu samemu odechce. Pamietaj różnica wieku nie jest najważniejsza. Jeśli zależy Ci na jego szczęściu, to przede wszystkim zwróc uwagę na to czy ona jest uczciwą osobą, czy go szanuje, czy szanuje Ciebie jako córkę jego, czy jej milosc jest napewno bezinteresowna, czy nie chodzi jej o pieniądze itd. Sama jestem w jej wieku prawie, nie kieruje się stereotypem że jak dużo młodsza to na coś liczy bo sama bylam z kims starszym 20 lat ode mnie właśnie z czystego uczucia, i wiem ze to jest możliwe, jednak bez względu na wiek kobiety trzeba być ostrożnym bo takich s..niestety jest coraz więcej które patrzą tylko na wygodę, korzyści, i przy tym manipulują ile mogą