Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Taka tam mała wiadomość do wszystkich antyszczepionkowych fanów aluminium

Polecane posty

Gość gość

### Po pierwsze: nie aluminium a jego związki (w tym przypadku sole glinu). ### Po drugie: Różnica między pierwiastkiem a jego związkiem: Sól kuchenna, którą każdy codziennie gdzieś spożywa to związek sodu z chlorem, a woda, łohoho ta to dopiero, to WODÓR+TLEN. I co, jakoś nikt jeszcze się nie poparzył solą tak jak chlorem lub nie wybuchł niczym Hindenbur po wypiciu herbaty. ### Po trzecie: Pijąc napój z puszki lub jedząc kanapki rękoma, w których chwile temu trzymałeś/aś telefon (zakładając, że to nowszy model z aluminiową obudową), czy po prostu biorąc wdech powietrza gdziekolwiek w mieście wprowadzasz do swojego organizmu setki razy więcej czystego glinu niż gdyby ci dostarczyło odpowiednio soli glinu przyjęcie w jednym dniu wszystkich możliwych dawek szczepionek z adiuwantami.

Gość gość
Jestem zwolennikiem szczepień, sama byłam szczepiona i szczepiłam swoje dzieci,

Gość gość
dziś Ale bzdury piszesz. Chyba jesteś trollem antyszczepionkowców.

Gość gość
Mysle ze ktos kto jest antyszczepionkowcem nie tylko ogranicza swoja wiedze do tematu szczepionek, a wlasnie wszystko dookoła go interesuje co moze byc szkodliwe wiec to nie jest tak, ze nie szczepie bo to szkodliwe, a pije napoje typu coca cola czy uzywam soli do jedzenia.

Gość gość
U tych antyszczepionkowców najbardziej mnie rozwala argument o "używaniu szczepień do kontroli umysłów" :D Haha! Ciekawe czym NSDAP szczepiło Niemców albo NKWD Rosjan, że tak chętnie za nimi szli? Do kontroli mas ludzi wcale nie trzeba żadnych magicznych chemikaliów wstrzykiwać, wystarczy odpowiednio popularna jednostka czymś się wyróżniająca z tłumu i 90% ludzi zacznie ślepo za nią iść vide celebryci pokroju Kim Kardashian, których jedynym osiągnięciem jest publiczne epatowanie golizną. I proszę, ilu fanó takie osoby mają.

Gość gość
Ostatnio dr tlumaczyla babce z dzieckiem przede mna w gabinecie, ze rteci jest 100x wiecej w warzywach niz w tych szczepionkach bo ta sie uparla, ze chce zaswiadczenie o nieszczepieniu bo jest rtec...