Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie drobne przyjemności robicie sobie w ciągu dnia?

Polecane posty

Gość gość

Ja wysypiam się (dopóki jeszcze mogę ;), zawsze zjem coś, na co mam ochotę, kontakt z przyrodą i np. spacer, schludny wygląd i ubieranie się adekwatnie do pogody, rozmowa z kimś bliskim (na żywo, przez telefon, via Skype), odkładanie rzeczy na miejsce (wiem, że dla niektórych to głupie, ale ja uwielbiam mieć rzeczy na swoim miejscu i ład w domu - niekoniecznie higieniczny porządek ;)), odcinek Kuchennych Rewolucji lub program o jakimś remoncie, wciągająca książka non fiction, muzyka typu Podtomdetn Jukebox , przytulanie się do męża, głaskanie psa ... A Wy?

Gość gość
Nie wysypiam sie. Juz nie moge ;) Czas dla siebie, spokojnie wypita kawka kiedy dziecko spi, do tego cos slodkiego. Wzgledny ład wogol siebie. Czas spedzony na dworzu przy domu kiedy jest tak pieknie jak ostatnio.

Gość gość
Odkad zostalam mama to jedyne takie chwile przyjemnosci to czytanie ksiazki na spacerze, ale to zalezy czy synek zasnie. Gdybym miala wiecej czasu to gotowalabym, i kieliszek czerwonego wina wieczorem. A i jeszcze z rana kawka na balkonie

Gość gość
Dobra kawka z rana, o to to to ;)

Gość gość
Prysznic z użyciem cytrusowego żelu, czasem peeling z kawy (wcześniej wypitej w spokoju) :)

Gość gość
Kapiel w pachnacej soli, papieros, perfumy, glaskanie kota, spacer, jakis maly slodycz

Gość gość
dziś O tak. Nic dodać. Nic ująć. Ja jeszcze zrobioną przez siebie czekoladkę :)

Gość gość
Maseczka I peeling,pazurki Ale przedewszystkim spacer z psiakiem,kawa z czyms slodkim I muzyka w sluchawkach :-)

Gość gość
Ja pochlaniam ksiazki..Do tego duzo ruchu na powietrzu I w ogrodzie.Tancze tez I cwicze do energicznej muzyki.Robie przetwory,ciasta,muffinki.

Gość gość
2 kawy, zerknięcie na kafe, wysuszenie i ułożenie włosów (nie zawsze się uda), żeby jakoś wyglądać na spacerze, w czasie którego czytam, oczywiście jednocześnie pchając wózek (polecam czytnik e-booków, wygodniej przerzuca się strony i można czytać w słońcu). Lepiej jest po 22.00 jak moja dwójka dzieciaków w końcu zaśnie, wtedy długa kąpiel:)

Gość gość
Ja jeszcze lubię rano poleżeć te 5 minut dłużej w łóżku i pooddychać świeżym powietrzem ... W domu rodzinnym mama zawsze rano otwierała okna - czy był mróz czy wiatr czy deszcz i tak to robiła. I dla mnie to jest taka pierwsza przyjemność w ciągu dnia. Inną jest też drzemka (jeżeli np. zarwę noc lub nie wyśpię się w nocy). Poza tym plotki i ploteczki ;)

Gość gość
Przyjemnością jest dla mnie pobudka bez pośpiechu, danie sobie godziny na spokojne zjedzenia śniadania, wypicie kawy i przejrzenie internetu. W ciągu dnia przyjemnością jest zjedzenie czegoś co lubię albo napicie się dobrej herbaty. Popołudniami 3 razy w tygodniu chodzę na zumbę. Zimą i jesienią ogromną przyjemność sprawia mi palenie świec i wosków zapachowych yankee candles, ale wiosną i latem zwykle od tego odbiegam bo i tak ciągle okna pootwierane. Lubię napić sie wina, zapalić marihuanę, spędzić czas z chłopakiem.

Gość gość
Zakupy online, czytanie, nie znoszę spacerów i świeżego powietrza jednak wychodzę prawie codziennie że względu na dziecko, oprócz poniedziałków, kocham poniedziałki.

Gość gość
gość dziś schludny wygląd i ubieranie się adekwatnie do pogody xxxxxxxxxxxxxxxx Ty to nazywasz robieniem sobie przyjemności? Myślałam, ze to podstawa dla każdego człowieka, niezależnie od tego, czy jest to dla niego przyjemność, czy nie. Czyli mam rozumieć to tak, że jeśli przy minusowej temp. założysz ocieplaną kurtkę, to robisz tym sobie przyjemność? Dziwne...

Gość gość
Nie moge sobie darowac zadnego quizu q gazecie.pl. Poza tym czytam wiadomosci, przegladam poczte i . Jakis program o urzadzeniu mieszkan i ogrodów w tv, roboty w ogrodku, tel do znajomych, rozmowy z dziecmi i mezem.

Gość gość
12:24 Widzisz bo wiele lat ubierałam się w to, co dyktowała moda - często było mi niewygodnie, no ale dziś umiem docenić wygodę ubioru i tak - jest to dla mnie przyjemność np. nie marznąć zimą w kusej kurteczce lub pocić się latem w nirorzrwuewnych tkaninach. Ja tak mam - to moja historia. Ty masz inną ;)

Gość gość
*nieprzewiewnych

Gość gość
Rano kawka z, ekspresu plud croisant,potem bieganie godzine Wiczorem spacer z przyjaciolka lub mezem,seriale,dobra kolacja..

Gość gość
Seks z szefem,w samo poludnie :-P

Gość gość
kupe na klopie