Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wrozbella

Hej, co u Was?

Polecane posty

Gość gość
Sylwia Piotrowska jest kierowniczką GOK-u

Gość gość
Scheiße dziś uuu, dlaczego tak niemiło?:D

Gość gość
Nie z fejsa, nie jesteśmy też znajomymi, rozmawiałem z nią kilka razy, o tak przy okazji.

Gość gość
Chyba sobie pizze zamówię, tylko nie wiem czy jeszcze dowożą. Z której lubisz bardziej z babilonu czy siódemki?

Gość gość
Zamówiłem "Zbójecką" z siódemki, włączam film i czekam na pizzę:)

blednygosc dziś rozumiem, że jeśli piszesz to tylko z interesem :D niestety nie mam jak Ci powróżyć, nie mam kart przy sobie.

Gość gość
Czy ty wiesz że te horoskopy na you tubie normalnie wypisz wymaluj o mnie :)

gość dziś to zależy jakie ;) otóż wszystkie się od siebie różnią. Więc czy jest sens czytać horoskopy? Sprawdź 3 inne horoskopy, czy one się pokrywają? ;) Czy tylko Ty ślepo wierzysz w ten "jeden" i odziwo się sprawdza, bo Ty sam do tego dążysz? ;)

Zartuje wroziu. Zaden moj interes we wrozbach. Swoja droga ciekawe czy zauwazylabys jakas roznice bo ostatnio trafilas. Ale sie przyznam ze poczynilem (zgodnie z planem)ogromne postepy. Widze kres juz :D

gość dziś dzięki, tylko muszę Ci się do czegoś przyznać- ja wtedy nie wrozylam z kart, po prostu zgasywalam bądź też wymyslalam. Ale milo mi, że Ci się powodzi ;) widzisz co siła "woli i umysłu" potrafi zrobić. Tym bardziej wiara w takie "rzeczy".

Tutaj na ogolny wcale nie zachodze wiec nie wiem nic co sie z toba dzialo :D A i ty przesttalas przychodzic :P

blednygosc dziś . co u mię? :D u mnie dobrze, wszystko idzie wedle Bożego planu, chociaż czy ja wiem czy bożego, w każdym razie nie mogę narzekac.

Gość gość
No i znow ta psita tu smeci a bylo tak pięknie bez ciebie mendo

We wrozby Kochana nigdy w to nie wiezylem :P Na poczatku nawet chcialem z ciebie zadrwic ale okazalo sie ze masz fajny zmysl obserwacji i jestes bardzo otwarta przez co naprawde sprawialo mi wiele przyjemnosc***isanie z toba :P

blednygosc dziś czy ja wiem czy nie uwierzyłeś. Przyznaj chociaż, miałeś tam jakaś chociaż minimalna nadzieję na to, że to co mówię, okaże się prawdą? ;) Inaczej ślepo nie dążył byś do tego i nie osiagnalbys obecnego stanu ;) o ile jest on prawdziwy.

Gość gość
Wrozbella, a mi co wywrozysz? potrzebuje wrozby ;)