Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Slyszeliscie o kolejnej polce co poleciala na czarnego i zostala skrzywdzona?

Polecane posty

Gość gość

Ja nie wiem jak mozna leciec na obcych maja tak wielu fajnych mezczyzn rodakow?! Niektore polki wybieraja nie-polakow tylko po to by pocierpiec bo z Polakami maja za dobrze.

Gość florek 11
daj link do artykułu

Gość gość
słyszałem. cisnęliśmy z niej bekę wczoraj z kuplami z pracy :D

Gość gość
Dorośnij. Jak jakaś woli czarnego to niech go sobie bierze. Nie mam bólu d**y o to.

Gość gość
Jasne, ta pani jest z okolic Rybnika na Śląsku, a tam się dziwne rzeczy dzieją. Żeby to ktoś młody, ale stara baba, 54 lata, leci na 30 latka z RPA i ledwie go poznała przez internet to zaraz kupiła bilet na samolot do Johanesburga. Syn w wieku tego niedoszłego amanta z Afryki. Media mają bekę. Amant ją uwięził i chciał 2000 euro okupu za starą babę, ale już ją uwolnili. Sama się o to prosiła. Narobiła tylko wstydu rodzinie ☺☺☺

Gość gość
2000 EUR to byłby pikuś :D. On chciał jednak nieco więcej.

Gość gość
Tania sensacja.

Gość gość
gość dziś Polki na tle europejskich kobiet są prymitywne strasznie, no nie ma się co oszukiwać. Trzeba ucywilizować te nasze kobiety :D Na konferencji prasowej nawet policjant co się wypowiadał widać, że miał z niej bekę. :D

Gość gość
Nie chodzi o rasizm, tylko o głupotę naiwnych kobiet. Wiadomo, że tam biała kobieta ma powodzenie póki żyje. A jej pieniądze tym bardziej

Gość gość
Typowa Polka ta kobieta z Rybnika. No co się jej dziwicie? Jak to Polka chciała się nadziać na czarnego bolca i zapomnieć o bożym świecie :D

Gość gość
Pamiętacie co mawiał Testoviron? "Jak polska zobaczy murzyna... to już koniec." Miał rację skubany, hejtowaliśmy go a on miał rację. :D

Gość gość
Można kupić w niezłej cenie wycieczkę do Kenii, wczasy w Gambii, jakieś lasty do RPA i potem ludzie mają bekę jak 60 latka się prowadza z przystojnym Murzynem. Oni dla kasy zarywają do starszych kobiet z różnych krajów, ale ich nie krzywdzą, wprost przeciwnie

Gość gość
Typowa Polka powiadasz. Czyli to dotyczy też twojej matki, siostry, kuzynek i ciotek?

Gość gość
gość dziś No większości Polek dotyczy :) dlatego piszę typowa :)

Gość gość
2 tys? a nie było to 2 miliony euro

Gość gość
Nie ma sensu oskarzać wyłącznie Polek o takie zachowanie, bo Brytyjki, Niemki, Włoszki, Czeszki czy Amerykanki nie lepsze, lista jest długa. Ludzie, którzy spędzają urlop na działce przy grillu myślą, że tylko Polki lecą na każdego faceta, który przed nimi nie ucieka ☺

Gość gość
no, chyba 2 miliony. Miał poczucie humoru koleś. Tyle kasy za starą babę

Gość gość
dziś W USA czarni umawiają się z czarnymi lub latynosami, a biali z białymi. Odstępstwa zdarzają się rzadko. Byłem to widziałem. Tylko w Polsce taka niecywilizowana dzicz.

Gość gość
Ja pytałem o te kobiety w twojej rodzinie. O większość nie pytam bo nie możesz wiedzieć co robi większość kobiet w Polsce. Bardzo łatwo osądza się innych przez to co robią jednostki przy nagłośnieniu mediów szukających taniej sensacji. Równie dobrze można nazwać każdego Polaka alkoholikiem lub złodziejem, a sam jestem abstynentem i nigdy nie przywłaszczyłem niczyjej własności.

Gość gość
gość dziś Wiem, że moja ciotka spotykała się z murzynem za komuny. Studentem

Gość gość
To dlaczego w reality show z USA kolor skóry nie ma znaczenia jak ktoś z kimś kręci? A skąd się biorą Mulaci, nie rozśmieszaj mnie 20:06