Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co zrobić?

Polecane posty

Gość gość

Jak pozbyc się toksycznych ludzi ze związku. Jestem z mężem 8-lat jego matka i trzy siostry nie lubią mnie. Siostry widziały mnie trzy razy na oczy i nie lubią. Ogólnie z moim mężem układa nam się super. Raz na jakiś czas one dzwonią z pretensjami, że ma przychodzić do nich tylko sam bez ze mnie. Piszą na mnie wyzwiska i próbują go nastawić. Nie rozumiem ich zachowania zawsze byłam ok z natury jestem miła osoba. Kiedy mówi im " część "one mnie ignorują. Mam dość nie jestem śmieciem! Kiedy mój mąż się do nich nie odzywa to zwolnią i mnie wyrywają bo są złe, że nic nie wiedzą o nas. Mam wrażenie że one są złe że my ustalamy wszystko razem a nie mój mąż z nimi, ale to było by chore. Jak reagować na ich telefony smsy?

Gość gość
Nie kontaktuj się z nimi ale od niego nie wymagaj żeby się ich wyrzekl bo to niemożliwe.

Gość gość
Co ustalacie razem? termin urlopów? menu na święta, czy zarząd 'jeszcze wspólnym' majątkiem? :D

Gość gość
Nie wymagam tego od niego ale ich rozmowy nie są w stylu "co u Ciebie słychać?" One dzwonią i mówią co on ma robić i mnie obrazują wzywają. Np. Dzwonią i mówią że ich matka chce u nas mieszkać i ze przyjedzie za tydzień. Mnie nikt nie pyta o zdanie jestem tylko wyzywana. A dom jest mój i ja nie chcę żeby ona u mnie mieszkała bo mnie wyzywa! Mam stać jak kołek?

Gość gość
A jeśli mąż odmawia to mnie wyzywaja. Ja się nie odzywa ale ile można milczeć jak czyta się takie bzdury. Ogólnie jesteśmy zgodni.

Gość gość
Nikt nie napiszę...

Gość gość
Forum umarło.