Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego prawie wszystkie Polki chca sie wiazac z facetami z zachodu a Polakow

Polecane posty

Gość gość
18:32- no wlasnie, wlasnie, dlatego juz lepiej brac sie za wolnego Niemca. Sa tego same plusy bo: Niemiec doceni bardziej urodę Polki (jak wiadomo Niemki urodą nie grzesza, a wiec i wymagan nie maja kosmicznych i dla nich ladna Polka bedzie piekna), Niemiec bardzo prawdopodobne, ze bedize bogatszy od Polaka, no i oni tez nie sa przyzwyczajeni tak jak Polacy, ze im kobieta bedzie matkowac i wszystko podtykac pod nos jak mamusia bo tam jest wieksze rownouprawnienie

Gość gość
Tzn. dla Niemca taka przeciętnie ogarnieta i ładna Polka, ktora jakos wyglada, a przy tym potrafi cos ugotowac, dba o porzadek w domu i jest wyksztalcona to juz będzie kobieta ideal, a dla Polaka to czesto jest za malo kiedy kobieta mu się znudzi

Gość gość
Hipokryzja i bajkopisarstwo kobiet na tym forum to siega wyzyn. Przestanmy sie oszukiwan ze te smierdzace lenie angielskie ktorokolwiek z was szanuja a juz najbaridzje smiesza mnie ze wam gotuja :D Najbedzirje was szanuja jak wypisuja na scianach Go back hom Poles Juz matrix w waszych glowach w jakim wydaje sie wam zyjecie przekroczyl wszelkie granice absurdu. Kraj w ktorym polowa ludzi nie mie gotowac a druga polowa zywi sie fast foodami a tu wam anglicy gotuja po prostu chyba juz ciezko na glowe upadlyscie ze wierzycie w te bzdury ktore wypisujecie. No kurcze co takiego wam oni gotuja slawne angielskie sniadanie ich narodowa dume jajko faselo z puszki i bekon? :D Prawda jest taka ze zarabiaja wiecej i dzieki temu macie szanse sie wyrwac z fabryk placic mniej za mieszkanie i za darmo uczyc kazdego dnia angielskiego. Z drugiej strony to co nazywaniecie niewolnictwem do ktorego zmuszaja was polscy faceci to juz smiech na sali bo z ryjem przy ziemi i usluzna mina by wasz angielski pan i wladca nie pomyslal o innej jak akurat idzie chlac do pubu robicie to samo co polakowi tylko 10 razy szybciej i bez marudzenia bo dobrze wiecie ze jedyne co was laczy to seks i dobre jedznie ktorym tym leniom sie nie chce gotowac. Prawda jest taka ze polki lacza sie z najnizszymi warstwami spolecznymi jesli nie sa naprawde ladne bo te ladniejsze sluza za materac juz dla ciutke lepiej ustawionych. Gdyby nie uroda to ten wasz wspanialy anglik nie splunalby na was. A gdy i ta mija to takie zwiazki nie wytrzymuja proby czasu bo roznice kulturowe i wszechobecne dzieciorobstwo i puszczalstwo anglikow robi swoje w koncu to kraj z ogromna liczba rozwodow same statystyki pokazuja jacy sa ci wasi wspaniali dzentelmani dziecioroby. Ale zycjcie sobie swoimi wyobrazeniami w chorych glowkach jeszcze ktos uwierzy. Prawda jest taka ze za kase i szanse wyrwania sie z najpodlejszych prac jakie daje ten falszywie usmiechniety narod rasistow to jedna z druga leci swojemu angielskiemu panu na kolanach zrobic dobrze. Kasa rzadzi swiatem nie oszukujmy sie. Za to taki polak jest na dorobku i jest nikim.

Gość gość
19:22- ja nie oczekuje, ze ktoś mi będzie gotował, ale że nie będzie oczekiwał, że będę mu służyć jak mamusia i prać skarpetki czy gotowac kiedy przyjdę jeszcze zmęczona po pracy. Co innego kiedy kobieta nie pracuje i jest na utrzymaniu faceta, wtedy faktycznie powinna zająć się domem, ale polscy faceci czesto oczekują ,ze ich żona przyjdzie z pracy i zajmie sie domem kiedy oni beda ogladac mecz w tv

Gość gość
Najnizsze zarobki 2/3 polakow 1500 zlotych okolo 350 funtow najnizsze zarobki w uk ok 350 funtow tygodniowo ( i to zarobki takich najnizszych grup spolecznych ). 30 lat po upadku PRLu w kraju 60% spoleczenstwa zarabia prawie tyle samo co 30 lat temu przy czym wzrosly zarobki znaczaco pozstalych 40%. Wiec czemu 2 miliony Polakow ucieklo z tego kraju? Bo zwyczajnie te wszystkie kaczory tuski i cala reszta bolkow zwyczajnie r....cha was w cztery litery. Temu wszyscy maja serdecznie dosyc tego co polskie i tego chorego kraju.

Gość gość
Po prostu uważam, ze Polacy maja wyzsze wymagania co do kobiet, nawet keidy os siebie samych wymagaja malo

Gość gość
bdura faceci innych nacji tez maja identyczne wymagania co do kobiet tyle ze przy lepszej pracy biurowej i wyzszych zarobkach wlasnym mieszkaniu to zamiast wegetowac jak typowy polak za granica i odkladac moga spedzac czas na silowni rozwiajac sie zawodowo. Gwarantuje ci pojdz porob 8-12 godzin jak polak zagranica 5-7 dni w tygodniu zobaczysz sobie swoje szanse rozwoju. Sam mam znajoma co mnie wysmiala jak jej to powiedzialem bo on ciezka praca do wszystkiego doszla stwierdzila szczegol ze placila czynsz u anglika polowe tego co ja na wstepie, zalatwil jej robote w biurze i dzieki temu mogla zrobic college i sie rozwijac. Jak sie siedzi w biurze 8 godzin od samego poczatku w uk dostaje wiecej kasy niz taki wykonczony robol w fabryce to nie nazwalbym tego rownymi szansami. Dlatego wlasnie polki sie wiaza z anglikami bo kazdy chce sie wyrwac z tego wspanialego angielskiego piekla fabryk gdzie ludzie wykanczaja swoje zdrowie.

Gość gość
Tyle ze jedni maja szanse to zrobic latwo przez lozko drudzy musza odkladac kazdego funta i poswiecac kazda godzinew tym piekle by do czegos dojsc. I nie winie polek ze tak robia bo zagranica to nie miejsce gdzie do czegokolwiek dochodzi sie ciekza praca. Bo ciezka praca to mozna sobie garba zrobic najszybciej.

Gość gość z Paryża
Chodzi o Polki zagranica? Jeśli tak to wiadomo ze zagranicą latwiej znaleźć tubylca niz Polaka.

Gość gość
Ja mieszkam w Stanach. Fakt jest taki że odkąd tu jestem (3 lata) ani razu nie byłam na randce z Polakiem. Mam 25 lat i w Polsce miałam chłopaka Polaka ,byliśmy razem 5 lat, później byłam przez 1.5 roku z Australijczykiem i 5 miesięcy z Amerykaninem. Złego słowa nie moge powiedzieć o żadnym z nich. Po prostu nie dogadywaliśmy się w pewnych kwestiach i nie wyszło. Fakt że nie spotykam się z Polakami wynika raczej z tego że mieszkam w NYC a nie z tego że mam jakieś zastrzeżenia do Polaków. Nie znam nawet za wielu polaków. Studiuję tutaj więc na uczelni nie ma za dużo Polaków, w pracy też nie mam Polaków a od polskich dzielnic i knajp raczej staram trzymać się z daleka bo chcę jak najwięcej rozmawiać po angielsku. Myślę że to wynika bardziej z tego w jakim środowisku się obracasz. Wielu Polaków świetnie sobie daje radę za granicą i na pewno nie uważam ich za gorszych. Ja po prostu nie spotkałam tu Polaka który byłby dla mnie atrakcyjny. Żaden z nich nie podobał mi sę z wyglądu.

Gość gość
Dlaczego Polki wolą facetów z zachodu : 1. Bo są przystojniejsi, Polacy słyną z tego, że są paskudni, niscy i łysiejący 2. Bo są bardziej inteligentni, Polacy często nie mają studiów 3. Bo są bogatsi, ich kraje są lepszymi miejscami do życia niż Polska 4. Bo są dobrze wychowani 5. Bo Polacy nie potrafią podrywać, albo nie szukają nikogo na stałe.

Gość gość
Polak w porownaniu do zachodnich mezczyzn jest tym dobrym gosciem a oni bad boyem. A europejczycy sa milymi gosciami w porownaniu do muzulmanow widzianych jako bad boye. Tak dziala cialo kobiety, ze leci za tym kto gorszy. Dodatkowo Polak to miejscowy i dzentelmenstwo jest norma u Polakow wiec chamstwo u muslimow jestatrakcyjne bo inne, egzotyczne.

Gość gość
Bo polacy to szowinisci i seksisci. Dupki z zasciankowa dolnego. Slinia sie na widok nogi przypadkowej kobiety i mysla ze kobieta jest ich wlasnoscia i moga rzadzic jej zyciem, frajerzy z cepowa. Inteligentna kobieta jest zauwazona przez prawdziwego mezczyzne ktory ja doceni i pozwoli sie realizowac a nie zazdrosci i nie wyladowuje na niej swych imbecylskich frustracji. Polacy sa poprostu mentalnie zacofani.

Gość gość
Znam kilka par Polka- Anglik i to co mi sie bardzo niepodoba to zle mowienie o Polakach przez te Polki . Wg nich Anglicy tscy wspaniali , a Polacy beznadziejni. Szkoda , ze rzadko wspominaja o zlym ich traktowaniu przez tych Anglikow , 3/ 4 przypadkow

Gość gość
Spoko,nie jest tak zle :) nie jedna wielce zakochana wiazala sie z angolem czy irolem a za dwa lata juz wiala...do polaka :D Kobiety ulegaja ogramnej obłudzie tutejszych a później maja problem by sie wyplatac.Ciekawe ze polacy tak nie lgna do kobiet z innych krajów :D ...bo znaja prawdziwe oblicze tych zakłamanych twarzy ;)

Gość gość
Bo polacy to szowinisci i seksisci. X Tylko rozwiazle kobiety maja z tym problem.

Gość gość
Bo Polacy się do niczego nie nadają , polka to ma być matka kuchta, niania a i tak polaczki szukaja za wymalowanym szlaufem na boku

Gość gość
Bo Anglicy i faceci z zachodu mają hobby rozwijają się , chodzą na siłownię , należą do drużyn sportowych a Polacy ? Gry online impreza i zapic buracki ryj , hobby Polaka to zero hobby i ambicji

Gość gość
W takim razie skad ten pubbing ? ;) .

Gość gość
Polacy gentlemani? ??? Coo ?? Czy kiedykolwiek któryś wam otworzył drzwi ? Poniósł ciężką torbę ? Zdjął płaszcz ? A może zaprosił na kolację przy świecach i nie chciał niczego w zamian ? Nie ? No właśnie bo Polacy to buractwo z wymaganiami a nie gentlemani

Gość gość
Powiem więcej jak bieglam i się przewrocilam to Polacy się gapili jak krowa w malowane wrota a wstać mi pomógł UKRAINIEC

Gość gość
20:18 musze odpowiedziec TAK na pytania i co teraz ? ;) Jakies inne argumenty ?

Gość gość
Mam męża Polaka, który nie ma tych strasznych wad. W życiu, z obawy o przyszłość, nie wyszłabym za mąż z Araba, muzułmanina. Z obawy o spójność kulturową niechętnie patrzyłabym na związek z obcokrajowcem rdzennym Europejczykiem.

Gość gość
Polacy to wyjątkowe chamy akurat , tak otworzą drzwi ale tylko jakiejś barbie bo po co grubasce czy starszej , Polak nie pomoże niczemu czego nie może podoopczyc, ile razy widziałam jak w autobusie młode dziewczyny ustepowaly miejsca starszym paniom bo polscy pryszczac***anicze musieli wysiadywac własne jajca

Gość gość
Nie znam żadnej Polki co ma faceta obcokrajowca, a znam trzech facetów co mają kobiety z: Belgii, Hiszpanii, Irlandii.

Gość gość
Ja mam męża Rosjanina , bardzo spokojny pokorny pracowity cichy człowiek , wady : bardzo zazdrosny , zalety : nie żałuję absolutnie pieniędzy na kobietę , biżuteria ubrania dla niego kupowanie takich prezentów dla dziewczyny czy siostry to norma , jest bardzo rodzinny i wierny

Gość gość
zalety : nie żałuję absolutnie pieniędzy na kobietę , biżuteria ubrania dla niego kupowanie takich prezentów dla dziewczyny czy siostry to norma X Czyli lecisz na kase