Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego prawie wszystkie Polki chca sie wiazac z facetami z zachodu a Polakow

Polecane posty

Gość gość
A co taki Polak może w sobie zmienić skoro skanynawowie są po prostu z natury bardzo przystojni ? , mają sobie zrobić operację od stóp do glow ?

Gość gość
"Nie wiem dla jakiej kobiety jest wazne zeby facet sprzatal i gotowal przy wyborze partnera choc na forum to pelo takich kretynek co mycie garnkow i odkurzanie jest u mezczyzna najwanizejsza cecha tak wynika z tych ich wypocin. " X Gotowanie to nie zmywanie garnków- do tego jest takie urządzenie jak zmywarka. Jeżeli kobieta też pracuje to ważne jest aby mąż także zajmował się domem - czyli między innymi gotowanie i sprzątania. Tylko kretyn nie potrafi wykonać tak prostych czynności, chociaż zdaje się że na kafeterii pełno takich.

Autorze, Ty tak na poważnie pytasz?:D Spodziewałeś się czegoś innego niż wiejących mizoandrią steków wymyśłów panienek z Pcimia Dolnego. Aha ha. Na zachodzie każdy usługuje kobiecie. Każdy dżentelmen. Każdy ma złotego k****a i diamentowe jajca. Jassne. Prawda jest taka, że na zachodzie goście dobrze zarabiający nie chcą się żenić, a z Polkami żeni się niższa klasa średnia i poniżej (co to za nobilitacja mieć żonę co nawet dobrze n nie mówi w lokalnym języku). Taka która potrzebuje kury domowej, a której nie stać na sprowadzenie sobie takiej z Azji. Bo prawda jest taka, że tego czego wielka pani dla biednego Polaka nie zrobi, zrobi dla zarabiającego 4 razy więcej Anglika. To wszystko kwestia wysiłku do zysku. Żeby nie było że moja wypowiedź jest jednostronna: leniwy Polak w pracy w Polsce jest bardzo cenionym pracownikiem na zachodzie. Czemu? Bo mu się opłaca stosunek wysiłek/zysk. I pamiętajcie że istnieje coś takiego jak inflacja potrzeb. 00 Ot i dlatego Polka wisi wśród łańcuchów na szyi u jakiegoś czarnucha,czy innego chavsa, tylko dlatego ze mają razem 1000 funtów zasiłku, a gardzi Pokakiem, który zarabia w stolicy medianę czyli 3500 na rękę. 00 To samo chamstwo i buractwo (wydumane czy prawdziwe, a czasem i zdrady) przestaje raptem lasce przeszkadzać jeśli Polak zarabia na tyle by zapewnić jej dostatnie życie. Genetyczne k******o. Nie na darmo półki stanowią znakomity odsetek panienek w zagranicznych burdelach.

Gość gość
14:35 kto ci powiedział tępy trepie że faceci z kasą na zachodzie się nie zenia? Twój wymysl? Ja pracuje w ogromnej niemieckiej fabryce i wszyscy niemieccy inżynierowie informatycy koło 30 mają już żony , a ci którzy nie mają strasznie się zala na samotność i że chętnie by poznali kobietę ze wschodu

Frustracja od ciebie bije kocmołuchu z linii produkcyjnej. Mógłbym choćby podeprzeć wypowiedź statystykami ale widzę że naprawdę szkoda na ciebie czasu. Tak jak i tym twoim inżynierom.

Gość gość
A skąd wiesz idioto że pracuje na linii produkcyjnej ? Nie każdy tak jak ty przerzucag gnoj w Holandii a później wraca do domu udawać pana , albo siedzi na garnuszku matki , choć myślę że druga opcja bardziej prawdopodobna bo siedzisz tu dniami i nocami nierobie , naucz się stawiać przecinki analfabeto chyba że w szkole specjalnej tego nie uczą

Wow, ale mi pojechała. Normalnie rozpłaczę się. Kobieta z taką klasą, marzenie niemieckich inżynierów, creme de la creme spośród najpiękniejszych, najinteligentniejszych i najwrażliwszych kobiet wschodu, semiramida północy...😭

Gość gość
A teraz opisz siebie szczochu skoro z nią tak ci dobrze poszło!

Gość gość
Jak zwykle wszystko chodzi o pieniadze. Polacy chca partnerki, szanuja kobiety prawdziwie a polki chca byc "kupione" chca byc coreczkami tatusia plus seks

Gość gość
15:30 no nie , mój mąż jest rosjaninem i nie ma tak narypane w głowie jak ty , w sumie się nie dziwię że tak plujesz, nieudacznictwo frustruje

Szkoda mi czasu na opiewanie własnej świetności dla byle kogo, ale proszę pisz do mnie dalej. Rzadko kiedy jakaś kobietą tak szczerze pokazuje swoją prawdziwą twarz, szczególnie tak odrażającą. Brawa za szczerość i odwagę. 00 Ja bym się tam mężem gopnikiem na twoim miejscu nie chwalił. Mało to inny chciałby włożyć w usta, z których wypływa takie plugastwo.

Gość gość
15:42 w sumie to ci współczuję , tyle nienawiści i widzenie problemu we wszystkich tylko nie w sobie ;) nie dziwię się że żadna z tobą nie wytrzymała oprócz mamusi

Gość gość
Ps Rosjanie mają dużo więcej klasy i urody od Polaków gopnikiem to jesteś ty

Gość gość
Ty nie masz żadnego ksenofobiczny polaczku rosjanom możesz tyłek wylizac

Gość gość
Jak się nie ma pieniędzy kasy ani urody trzeba sobie wmówić inteligencję :(

Gdybyś widziała tylko z kim piszesz drogi kocmołuchu, gdybyś tylko wiedziała.. :D:D Wracaj do tego swojego gopnika. Już nie mam na ciebie czasu.

Gość gość
Kobiety na całym świecie chcą rodzic dzieci i mieć zabezpieczenie finansowe na ich wychowanie. Mało Polaków jest w stanie temu sprostać. Nie chodzi tu tylko o kasę i nie róbcie z Polek dziwek bo w takim razie każda kobieta co wyszła zamąż za bogatszego mężczyznę to d*****.

Gość gość
Z kim ? Z pracownikiem biura z jakiejś polskiej korpo ? Nie osmieszaj się udając bóg wie kogo bo wszyscy wiedzą że jesz pasztet z biedronki i żyjesz w świecie fantazji , gdzie jesteś "kims" , żyj sobie dalej w ten sposób , gdybyś był kimś to byś usilnie tego nie próbował udowadniać , bo tacy ludzie nie mają za grosz kompleksów , a ty jesteś klebkiem frustracji , po drugie ludzie z kasą i pozycja nie siedzą na forach tylko mają pieniądze na rozrywki, ale gnij dalej i dumaj o niebieskich migdalach zamiast pracować

Gość gość
Kasa kasa kasa... nic wiecej. Kobietom zawsze chodzi o kase.

Gość gość
Polki to szmaty

Gość gość
Twoja matka również!

Gość gość
Polki chca imigrantow a Polacy jako narod powiedzmy sobie szczerze nie zaslugujemy na to by tu mieszkac. Polska zostanie nowym Panstwem Islamskim. Islam przejmuje wladze nad swiatem bo kobiety chca ich wyznawcow i pragna rodzic im dzieci. Polacy powinni brac przyklad z muzulmanow. Honorowe morderstwa, karanie kobiety biciem czy oblewaniem kwasem. Polacy sa za mili i musza zmezniec.

Gość gość
Gosc 16:01 Zgadzam sie. Jak wszystkie to wszystkie.

Gość gość
gość dziś Gosc 16:01 Zgadzam sie. Jak wszystkie to wszystkie. X Jak mezczyzna nie szanuje swojej rodzicielki to nie nadaje sie na męża i głowę rodziny. Masz odpowiedz dlaczego żadna cię nie chce.

Gość gość
Widzę, że polacy najchętniej jechaliby na kulturze i męstwie swoich dziadków. Niestety współczesny statystyczny polak to: - pijus ( lub pijus i narkoman ) - fleja ( sandały i skarpety, adidasy, długie skarpety i krótkie spodnie, brudne paznokcie ) - uwielbiają wpędzać swoje partnerki w kompleksy ) - sknera - maminsynek z syndromem księciunia - łysiejący, gargamel. - nie szanuje swojej żony. - ma gdzieś swoje dzieci.

Gość gość
Aha i widzą to już nawet księża.

Gość gość
Kobiety na tym forum to zjeb...na plec na kogo wy wlasciwie plujecie? na swoich ojcow dziadkow wujow meska czesc rodziny? to tez te wasze meskie rodzinne chamy i prostaki powinni lizac niemcon rosjano i reszcie swiata tylki wy sie zastanwocie kogo wy wlasciwie obrazacie. Az sie dziwie ze wasze matki powychodzily za to cholote przeciez to takie brzydactwo bylo. A wasi bracia jesli niektore z was ich maja to paskudztwa straszne musza byc powinni siedziec w piwnicy i nawet nie startowac do polskich pieknosci. Jak to powiedzial ktos kiedys "Narod wspanialy a ludzie urwy". Powinno byc wam wstyd za takie gadanie bo co to za ludzie z was ktorzy sraja we wlasne gniazdo.

Gość gość
18:11 aż mi się mój eks przypomniał ; / tfu

Gość gość
Ja mam meza Niemca bo jest najkochanszy na swiecie. Wierny, opiekunczy, szczery, uczuciowy,rodzinny, kocha dzieci, nie jest egoista i jest najpiekniejszy na swiecie ( dla mnie ). Strasznie go kocham i nie ma znaczenia w jakich krajach sie urodzilismy. Zyjemy sobie skromnie i wychowujemy gromadke dzieci. A co do Polakow to sa cyniczni, egoistyczni, niewierni, nie kochaja dzieci, nie pomagaja w domu i sa wyprani z uczuc.