Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego prawie wszystkie Polki chca sie wiazac z facetami z zachodu a Polakow

Polecane posty

Gość gość
"Ja mam meza Niemca bo jest najkochanszy na swiecie. Wierny, opiekunczy, szczery, uczuciowy,rodzinny, kocha dzieci, nie jest egoista i jest najpiekniejszy na swiecie ( dla mnie ). Strasznie go kocham i nie ma znaczenia w jakich krajach sie urodzilismy. Zyjemy sobie skromnie i wychowujemy gromadke dzieci. A co do Polakow to sa cyniczni, egoistyczni, niewierni, nie kochaja dzieci, nie pomagaja w domu i sa wyprani z uczuc" X Co za brednie o Polakach wypisujesz - może Ty akurat tego typu mężczyzn poznałaś, ale nie wrzucaj wszystkich do jednego worka. I nie zachwycaj się tak Niemcami bo już historia pokazała jacy są Niemcy.

Gość gość
23.34 -pewnie biedaka żadna Helga nie chiała :D nieborak wziął wiec Polkę :D .Tam w DE Polka, to jak nad Wisłą dziewucha z zapadłej ukraińskiej wsi .

Gość gość
No patrz, a ja mam dokładnie odwrotne doświadczenie. Na randkach płać za mnie bo jestem kobietą a później odkurzaj bo mamy równouprawnienie smiech.gif matce też nie pomożesz jak ci w zamian seksu nie zaproponuje?

Gość gość
Pewnie ten "Niemiec" ma na imię Mustafa a niemiecki Ausweis wyciąga tylko wtedy jak trzeba wypłacić Harz IV :D

Gość gość
"matce też nie pomożesz jak ci w zamian seksu nie zaproponuje?" Mężowi też nie dasz doopy jak nie postawi ci talerza zupy? Cholera, boli zniżanie się do poziomu takiego niekumatego głąba...

Gość gość
Zaprawdę powiadam ci, łaski nie robicie.

Gość gość
Masz rację, kobieta mało co daje. Więcej bierze :D

Gość gość
Jak to mówią kobiety: "kasa misiu, kasa". Tak jak Ukrainki lecą na Polaków. Profity, profity, gdzie ich więcej tam lokują swoje interesy matrymonialne.

Gość gość
Jak się czyta to forum to człowiek ma wrażenie , że ludzie to interesowne wieprze (obu plci ) miłość rodzina , dzieci , wzajemne wsparcie nie liczy się dla nikogo , tylko konsumpcjonizm , "aby mi było lepiej "

Gość gość
Przecież kobiety chcą rodziny, dzieci a tego nie stworzysz tylko z motylków w brzuchu. Ludzie nie łącza sie w pary tylko z miłości bo ta może nie zawsze wykarmić dzieci.

Gość gość
Tak to sobie tlumaczcie, ze chodzi o pieniadze. Pewnie w jakims % przypadkow to prawda, ale w wiekszosci, to Polki nie chca Polakow z powodow, ktore tutaj juz kobiety wymienialy, tj. oczekiwania, ze kobieta bedzie im uslugiwac, przekonanie, ze kobieta "d******py", a nie uprawia seks, wymagania co do wygladu najczesciej niebotyczne, a sami za duzo soba nie prezentuja. Cieszcie sie, ze macie Ukrainki pod reka ;)

Gość gość
Jak tak was czytam to można odnieść wrażenie że Polacy się o was zabijają. A tymczasem coraz więcej polskich mężczyzn ma was w doopie co widać po ilosci płaczliwych postów że latka lecą a was nikt nie chce "zapylić" :D

Gość gość
Bo większość Polskich mężczyzn lubi młode dziewoje a wiec te starsze chcąc czy nie chcąc musza zadowolić sie mężem zagranicą. Wychodzi na to, ze to nie Polki wola zagranicznych mężczyzn tylko tam maja większe branie niż u siebie w kraju.

Gość gość
No taka to już sprawiedliwość dziejowa. Kobiety jak są młode to przebierają, wybrzydzają i spławiają na potęgę. Po 30 karta się odwraca - wtedy to mężczyźni sobie wybrzydzają :D

Gość gość
Tak ale tylko w Polsce bo na zachodzie 30 letnia kobieta to jeszcze młoda kobieta i tez przebiera i to nie tylko w rówieśnikach i starszych ale tez w młodszych. Pewnie dlatego kobiety wolą tamtych mężczyzn.

Gość gość
13:44 mężczyźni nie wybrzydzaja sobie nigdy , myślisz że nie masz terminu ważności ? Kobiety też się brzydza starym dziadem , wiekszosc sie wiaze z rówieśnikami

No od 30 jest dojrzała ale taka 25 latka jest młoda. gość wczoraj Bo jest jeszcze jako tako młoda tylko u nas taka mentalność że dzieciuchy sobie chodzą a biedne dziewczyny muszą być szybciej dojrzałe. gość wczoraj Oj brzydzą i to nie wiesz jak.

Gość gość
hajs

Gość gość
a co sie dziwic faceci na swiecie sa ogolnie podobni jesli chodzi o urode wiec jesli taki anglik niemiec czy francuz zarabia 3 razy wiecej a panstwo w ktorym mieskza wspiera go finansowo to co sie dziwic. Mieszkamy w dziadowskim kraju w ktorym robimy za murzynow to sie dziwic ze kobiety traktuja polakow jak ludzi 2 kategorii. To juz nie czasy komuny ze nie mozna wyjechac i jest sie zmuszonym do biedy. 2 miliony Polakow wyjechalo z tej zielonej wyspy dziadowskich oszlomow i zlodzieji zarowno kaczorow i tuskow oraz calej tej zlodziejskiej solidarnosciowej holoty.