Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZy facet 35 lat może się zakochać tak szczerze w dziewczynie która ma 16 lata

Polecane posty

Gość Ciekawa99
gość dziś X Nie zadaje sie z nim tylko z nim zyje :-D :-D :-D

Gość gość
Nie zazdroszczę, nie mam czego. Spotykam się z mężczyzną młodszym o kilkanaście lat . Gdy będziesz w moim wieku, twój " narzeczony" będzie dziadkiem. Niezbyt fajna perspektywa.

Gość gość
Mam 31 lat i nie rozumiem innych facetów co się umawiają z małolatami. Całe dotychczasowe doświadczenie życiowe takiej dziewczynki to głownie odrabianie prac domowych i przygotowania do klasówek, nie mają jeszcze ukształtowanego charakteru i nie wiadomo co z takiej jeszcze wyrośnie i do tego trzeba taką parę lat utrzymywać zanim ukończy studia. Jedyny plus to może młode ciałko o ile ktoś takie lubi. Wole jednak starsze kobiety z jakąś wiedzą życiową i podobnym bagażem wspomnień.

Gość Ciekawa99
gość dziś Nie zazdroszczę, nie mam czego. Spotykam się z mężczyzną młodszym o kilkanaście lat . Gdy będziesz w moim wieku, twój " narzeczony" będzie dziadkiem. Niezbyt fajna perspektywa X Wiec popatrz sie tez na siebie. Za kilka lat to ty bedziesz babcia a twoj facet bedzie jeszcze mlody

Gość Ciekawa99
gość dziś [20:23 X Mnie nie musi narzeczony utrzymywac bo sama zarabiam wiec mam swoje pieniądze i wiem czego chce w zyciu.

Gość gość
Rozumiem różnice wieku 15 i więcej lat ale gdy dwie osoby są dorosłe i dojrzałe, mając 30 lat nie przeleciał bym nastolatki, gość ma skłonnośc***edofilskie. Ewentualnie jest jakiś niedojrzały i zakompleksiony, boi się dorosłych kobiet woli te z nie ukształtowanym charakterem. Tak czy inaczej coś z nim nie tak.

Gość Ciekawa99
gość dziś X Sex to nie wszystko w zwiazku więc nie wskoczylam mu od razu do łóżka. To ze oboje żeśmy sie w sobie zakochali nie oznacza to ze ma jakies skłonnośc***edofilskie :-D. A charakter ukształtowany mam. Pewnie miales trudne przezycia z mlodszymi kobietami tez twierdzisz tak

Gość gość
Kiedyś karma wróci, ty będziesz pełną życia 30 latką, będziesz chciała imprezować, uprawiać sex, żyć w ruchu a on będzie siedział na kanapie przed tv, będzie stary i nie atrakcyjny, odejdziesz od niego. Już sobie nikogo nie znajdzie bo będzie przyzwyczajony do atrakcyjnej młodej kobiety 45 latki nie będą go interesować. Zostanie sam na starość.

Gość gość
I tu się mylisz , bo między nami nie widać różnicy wieku . Ale ...Tak się pocieszaj.

Gość Ciekawa99
Jestesmy szczesliwi ze soba i to najbardziej chyba mnie wkurza. Ludzie twiedza ze jesli jest taka różnica wieku to facet jest pedofilem, jest nie odpowiedzialny, musial juz ja zaliczyć a kobieta jest jego utrzanka, musiala dac mu d**y, jest nie dojrzala. Moze i istnieja takie zwiazku ale nasz zdecydowanie jest inny. Nikt nikomu nie wskoczył do lozka ani nie zostal zmuszony. Moj narzeczony nie miał wczesniej problemu z kobietami, Ja nie jestm utrzymanka i potrafie sama o siebie zadbac. Zakochalismy sie w sobie a wiek to tylko liczy. Wazne jest to ze jestemy ze soba szczesliwi, dogadujemy sie i planujemy wspólnie przyszlosc

Gość Ciekawa99
gość dziś gość dziś X Nie jestem typowa nastolatka. Nie lubie chodzić na imprezy, wole wieczory spedzac w domu, a sex nie jest dla mnie wazny. A kto powiedział ze miedzy mna a narzeczonym widac roznice wieku? Sama tak stwierdzilas :-D

Gość gość
Taka Jestes madra, ķazdemu dogadujesz to skad ten temat i te watpliwosci? ;) Nie znam Was, jego ale samo to ze zainteresowal sie Toba a nie rownolatka o czyms swiadczy. Przyciaga go Twoja mlodosc, uroda...obys nie skonczyla jak moja kolezanka. Majac 18 lat zwiazala sie z 36 latkiem i tez bylo big lovveee. Minelo 10 lat. Poswiecila mu dokladnie 10 lat swojego zycia i co??? Zasadzil jej kopa w duupe bo byla juz za stara:) Ona nadal jest sama bo nie umie sie pozbierac a on...zgadnij;)

Gość gość
Ale piėrdolisz, tu kobiety zakładają tematy jak im ciężko że praca mało płatna ledwo wiążą koniec z końcem a tu proszę 16 lat i bizneswoman, sama sobie daje radę. W sumie ktoś wyżej ma rację, koleś ma coś z umysłem nie tak i ciągnie go do nastolatek, te preferencje są niezmienne, zaczniesz wyglądać jak kobieta to poszuka nastolatki.

Gość Ciekawa99
Ja tego tematu nie zakladalam. I nie dogaduje tylko odpowiadam. Mamy XXI wiek i kazdy potrafi tylko oceniac Jak sama napisałas nie znasz mnie wiec nie znasz również mojego narzeczonego. Twoja kolezanka przez te 10 lat wyszla za niego oswiadczyl sie jej? Kazdy zwiazek jest inny. Wiec nie porównuj. Gdyby moj narzeczonu nie byl mnie pewny nie oświadczał by mi sie ani nie planowal by ze mna ślubu w nastepnym roku.

Gość Ciekawa99
Ja nie mowilam ze zarabiam miliony ale z pracy do ktorej chodzę starcza mi na utrzymanie. Wiec mam swoje pieniądze

Gość gość
Seks nie jest ważny dla Ciebie? Czyli nie wiesz co to dobry seks dziewczyno

Gość Ciekawa99
Ps mam 19 lat :-D

Gość Ciekawa99
Lubie sex ale nie stawiam go na pierwszym miejscu w swoim życiu

Ciekawa99 Potem przez takiej jak ty ludzie sądzą że 18-24 latki powinny być poważne i dorosłe.Ale rób co chcesz.Sorry co to za różnica czy się ma dowód jak i 16 latka i 18 latka to nadal młodzież.Do 21 roku życia.Dla mnie taki związek jest spoko ale można poczekać chociaż do pełnoletności dla świętego spokoju.Choć oprócz dowodu mało co się zmienia.Do 25 roku życia dziewczyna jest bardzo młoda i się kształtuje.

Gość gość
Nie zachodz czasem w ciążę przed 25 rokiem życia. Myślę że w tym czasie będzie po związku. Nikt ci nie uwierzy że samotna matka z wielkiej miłości i związku jak zajdziesz jako 18.

Gość gość
Ten facio musi być cieniasek w łóżku, że go kręci seks z nastką. No ale przynajmniej nie musi się wykazywać:-D

Gość Ciekawa99
Nikt nie musi sie porownywac do mnie. To ze ja potrafię sobie dac sobie radę nie oznacza ze kazda nastolatka taka jest. Jak bede chciala zajsc w ciaze nikt mi nie zabroni. W naszym zwiazku wszystko uklada sie więc jak narazie nie ma co patrzec sie kilka lat wstecz. Narzeczony jest z******ty w łóżku. Kreci go sex ze mna i to bardzo chodziło mi raczej o to ze nie ma u nas tego ze jak ktos nie ma ochoty od razu druga osoba sie obraza albo strzela fochy. W łóżku uklada się nam bardzo dobrze i napewno nie jest ,, cieniaskiem"

Gość gość
Wiecie że same robicie z siebie głupoli? Te argumenty co będzie za 10-15 lat w czasach co małżeństwa rówieśników nie są w stanie przetrwać 5 lat można o dopę roztrzaść :-) Nie ma o czym rozmawiać? A o czym można rozmawiać ze starą babą, o serialach, chorobach, jej byłym, no o czym?

Gość gość
...o bagażu, czyli trucie dopy 24h na dobę :-D

gość dziś Wiecie że same robicie z siebie głupoli? Te argumenty co będzie za 10-15 lat w czasach co małżeństwa rówieśników nie są w stanie przetrwać 5 lat można o dopę roztrzaść usmiech.gif Nie ma o czym rozmawiać? A o czym można rozmawiać ze starą babą, o serialach, chorobach, jej byłym, no o czym? xxx Sorry ja jestem bardzo młoda ale bym nie chciała z takim facetem być bo szkoda młodości.A stary to ty jesteś i ten facet.Normalny mężczyzna nie potrzebuje młodej 15-26 latki bo jest tak ogarnięty że dogada się z rówieśniczką a nie będzie z dużo młodszą.I mówi wam to dziewczyna która ma 21 lat ;) Nie jedna 30 latka ma więcej energii niż 20 latka

Gość Ciekawa99
gość dziś X Zgadzam sie z tym co napisałs. Nie jeden zwiazek rowiesnikow nie przerwał a ludzie chca uczyc kogoś kto jest w zwiazku z duza roznica wieku.

Gość gość
Ja mam 37 lat i nigdy bym się z takim dzieckiem nie spotkał.Minimum 24 lata max 32 bo parę lat różnicy powinno być. Zniszczonagirl Taka młodziutka a mądrze piszesz.Nie jedna 30 jest lepsza od 20.Ale róbcie po swojemu.

Gość gość
juz sie zlecialy stare pudernice by dokopac młodej, hehe, mniej jadu wyciskajcie ze zmarszczek :D

Gość gość
Ciekawe o czym nastolatka moze rozmawiac ze starszym facetem ;)