Gość gość Napisano Kwiecień 19, 2018 Kobietki, co wy na to, aby zrobić spis dietetyków, kórych polecamy - dzięki temu łatwiej będzie komuś znaleźć dobrego dietetyka (sama po już 3 nieudanych dietetykach szukam takiego, kóry w końcu mi pomoże) Przy wypisywaniu dietetyków podajcie miasto, w którym przyjmuje lub jakiś kontakt, jeśli jest to dietetyk, który pracuje on-line Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 19, 2018 Ja właśnie zaczynam z Sylwią Szostak, na razie po pierwszym miesiącu mam -3kg, więc polecam. ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość koko2363 Napisano Lipiec 6, 2018 Ja polecam dietetyka z Torunia: https://www.orvit.pl/services,dietetyczne.html :) schudłam już 17,5 kg i dalej super idzie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ann Napisano Sierpień 13, 2019 Ja skorzystałam z oferty w Drogerii Natura. Nie chciałam, a może wstydziłam się iść do dietetyczki. Jak dowiedziałam się od koleżanki, że jest opcja konsultacji online to stwierdziłam "Anka, pora się wziąć za siebie, dzieciaki podrosły poradzą sobie" no i napisałam na czacie do konsultanta. Pełen profesjonalizm i konkretne podejście do tematu. Zaczynam trzeci miesiąc i już prawie -5kg. Jestem baaardzo zadowolona. Dieta ułożona super - smaczna i urozmaicona, są jakieś przekąski fit, nie trzeba siedzieć na chlebie i wodzie. Jeszcze daleka droga przede mną, ale jestem bojowo nastawiona i wierzę, że się uda. Bardzo polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kaska Napisano Wrzesień 12, 2019 tez korzystalam z Natury, drogeria wymyslila fajną opcję z tym darmowym dietetykiem, polecam zdecydowanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Patrycja Napisano Wrzesień 30, 2019 Dnia 12.09.2019 o 11:56, Gość kaska napisał: tez korzystalam z Natury, drogeria wymyslila fajną opcję z tym darmowym dietetykiem, polecam zdecydowanie Myślałam że tylko ja ich odkryłam, ale widzę że jest sporo zadowolonych osób z tych konsultacji z Natury i potem dietki NIby online, niby nie bezpośrednio, a jakoś lecą te kg i te ciało wydaje się takie fajniejsze . Za rok (Bożeeee już niecały rok ) mam ślub i takie stopniowe, zdrowe odchudzanie i utrzymanie fajnej sylwetki to dobra opcja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rozowyananas 0 Napisano Lipiec 24, 2020 ja polecam catering wygodnadieta i ich Pania dietetyk, cudowna kobieta, poswiecila mi duzo czasu, skrupulatnie pytajac o wszystko i dopasowala mi diete i kalorycznosc, jak na razie jestem zachwycona bo juz 5 kg mniej! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zodor 0 Napisano Lipiec 21, 2024 Dnia 19.04.2018 o 15:12, Gość gość napisał: Kobietki, co wy na to, aby zrobić spis dietetyków, kórych polecamy - dzięki temu łatwiej będzie komuś znaleźć dobrego dietetyka (sama po już 3 nieudanych dietetykach szukam takiego, kóry w końcu mi pomoże) Przy wypisywaniu dietetyków podajcie miasto, w którym przyjmuje lub jakiś kontakt, jeśli jest to dietetyk, który pracuje on-line Choć nie jestem kobietką to ze swojej strony mogę polecić panią Annę Wieję: https://dietetykannawieja.pl/ To młoda, charyzmatyczna dietetyczka, która wkłada serce w to, co robi. Poświęciła mi więcej czasu niż niejeden specjalista, przejrzała wyniki badań, zaleciła zrobienie kolejnych, wysłuchała potrzeb i oczekiwań i dopasowała do tego plan żywieniowy. Sukcesywnie schodzę z wagi, lepiej czuję się, zaczynam normalnie funkcjonować. Pojawiam się u niej w gabinecie stacjonarnym w Górkach Wielkich, ale ta pani świadczy także usługi z dojazdem do pacjentów oraz przez internet. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach