Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Masturbuję się co mi zostało w takiej sytuacji ?

Polecane posty

Gość gość

Chciałbym się zapytać. Odnośnie tego czemu uważacie że facet chce tylko seksu. A jeszcze to że w małżeństwie wymusza stosunek mąż na żonie nikt jej przecież nie każe rozkładać nóg. Każdy facet ma wywalone czy mu dasz czy nie, a jak robisz mu łaskę że chcesz naglę się kochać to śmiać mi się chce. Wolimy sobie zwalić lub iść na siłownię lub na mecz i się napić z kumplami. Do sedna czemu tak myślicie że tak jest w większośc***ar jest frustracja i faceci w związkach od 2 do 4 razy na dzień się masturbują. Wynika to z stresu i z pracy(zmęczenie). Tak powstają małżeństwa co są z sobą z przyzwyczajenia albo z powinności do dzieci a sami rodzice nic nie czują do siebie. To jak drogie panie ma to wyglądać w tym całym małżeństwie ja swojej żony nie naciskałem nie to nie. Doszło że już ponad rok z sobą się nie kochaliśmy. Masturbacja mnie wycisza i jest mi żona obojętna mało co z nią rozmawiam po nie chcę się denerwować jak mnie wyzywa to ubieram się i milczę następnie wychodzę biegać. zazdroszczę wam że macie kogoś co naprawdę kochacie ja mocno się zraziłem do kobiet przez żonę, ćwiczę kulturystykę kilka lat jestem uznawany za przystojniaka , a od małżeństwa tylko przyszła depresja niskie poczucie wartości i frustracja i smutek i żal . mam 25 lat ona też rozwód to chyba jedyne wyjście, albo zostawię ją bez słowa nie mam ochoty na nią patrzeć już

Gość gośćbledna
Pszykra sprawa. Wydawac by sie moglo ze posiadsnje zony to fajna sprawa ja jakis czasu temu usilnje dozyl fo tego no jskos nieeyszlo po twoich slowach moze nie jest to az tski rarytas. Jak egonila ciebje w kompleksy i depresje w koncu a niemacie dzieci rozwut to chyba tsza brac choc to ostatecznosc i niepopieram tego ale jesli mialoby to doprawadzic fo czyjes smierci to konieczne juz nawet!!