Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brokeninside87

cydroholicy łączmy się

Polecane posty

Gość brokeninside87

jakie są najlepsze wg Was. czy też dla Was inne alko mogłoby nie istnieć? szybko się tym upijacie czy może wcale? ja bym ostatnio mogła tylko cydry i mojito jeśli w ogóle jakieś % a odkryłam z******tośc cydrów 2 lata temu

Gość gość
broken znowu pijesz, odstaw w końcu tą flachę i poszukaj sobie faceta :classic_cool:

Gość gość
oczywiście że można, ale najpierw odstaw flachę żeby go znaleźć :classic_cool:

oczywiście że można, ale najpierw odstaw flachę żeby go znaleźć cool.gif x a może właśnie tak go znajdę, kto wie. :O

Gość gość
broken nie łap faceta na alko, już lepiej na seks :classic_cool:

ja lubiłam piwo, tak mam w opisie konta, stopniowo w towarzystwie poznawałam inne trunki, ostatecznie mój wybór pada właśnie an cydr, miniaturki wina, jacka danielsa w puszkach i jeśli piwo to takie jasne lekkie, ae naprawdę, dla mmnie mogłoby nie być % jak seksu, tylko cydr i mojito byłoby dobrze:)

a tak w ogóle to mam odlot i podcinam sobie samodzielnie włosy na alko. jedna strona już done więc nie mam odwrotu ale spoko, podnciam nie scianm najwyżej wyrównam u frzjera

Gość gość
Nie, faza po alko jest inna jak po lekach, tak samo jak inna po dragach. Ale pamiętaj broken :classic_cool: nigdy nie łącz 1 z 2, albo 2 z 3, albo 1 z 3. :D

faza po alko jest inna jak po lekach, x czy to faza czy leczenie:( moim zdaniem to leczenie stresu, emocji, ech k****. nie powinnośmy być na to skazani, mamy prawo do relaksu

Gość gość
Tylko i wyłącznie CYDR LUBELSKI

zrobiłam sobie:D jedno oko powiekę zieloną, drugą różowo fioletową jedną ćwiartkę ust czerwoną, drugą pomarańczową (góra) trzecią różową, czwartą czerwoną z błyszczykiem jeszcze "konturowanie" takim z ciemnym kremem bb co sobie kiedyś kupiłam. :) wykorzystałam wszystko co mam do makijażu. moge iść na miasto:D poszłabym na miasto jeszcze po flaszkę, ale ciut za późno.

Ja również jestem za Cydrem Lubelskim <3 Jak dla mnie ona ma najlepszy smak. A też fajnie że tworzą różne rodzaje. Teraz szukam tego gruszkowego. :D Zobaczcie co jeszcze mają https://cydrlubelski.pl/. Nie mogę się doczekać też grzańca. ;)