Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Żadna celebrytka nigdy mnie nie wkurzala. A Lewandowska bardzo

Polecane posty

Gość gość

Ona jest irytujaca

Gość gość
Ale dlaczego cie irytuje? Wiem,ze Lewandowski ma zone celebrytke i to wszystko. Nie czytam, nie interesuję sie nią, wiec mnie nie wkurza. jakby sie miala takimi bzdetami wkurzac...

Gość gość
Wkurza mnie bo kłamie. Na instagrama wrzucała idealne foty że niby nie ma ani jednej fałdy po ciąży. A potem na zdjęciach zrobionych przez paparazzi wyszło co innego. Piertolila że sami wychowują dziecko, a potem się przyznała że korzysta z pomocy niani. Nie mam nic do nian bo sama będąc na wychowani tak mam nianie do pomocy na popołudnia 2 razy w tyg.by gdzieś wyjść sama lub z mężem, ale ja przynajmniej nie kłamie znajomym że sami sobie ze wszystkim radzimy i nikt nie pomaga nam. Baba jest zaklamana, reklamuje jakieś pasty do chleba za 40 zł od sloiczka, jest kompletnie oderwana od rzeczywistości. Ciągle się lansuje i nachapac się nie może, a wszystko przez to że się z dziada zrobił Pan, bo ona za dziecka brała dary od Caritasu. Do tego jest zrozumiała i wydaje się być złośliwa. Każdy wywiad z nią pokazuje że ona ma bardzo wysokie mniemanie o sobie, za wysokie.

Gość gość
Lewandowska pieniędzy nie ukradła. Jeżeli znajdują się frajerzy gotowi kupować jej "power śniadania" i czytać przepisy na bezglutenowe pączki, płacić za wydumane wpisy w mediach społecznościowych, to mnie nic do tego. Jak są ludzie łykający bezkrytycznie wszystko co mówi i robi ta kobieta to oni mają problem, a nie Lewandowska.

Gość gość
Ale to ona jest tą złą, bo doi naiwniakow i zarabia na ich głupocie. Ja bym tak nie umiała. Tak samo jak nie rozumiem bycia księdzem. Doją te stare baby z ich emerytur, a one jeszcze popuszczaja w pory z radości

Gość gość
Chyba nie masz wlasnego zycia,ze przezywasz tak Lewandowską. Radzilabym sie zastanowic, czy jako osoba zajmojaca sie takimi gownianymi problemami nie wkurzasz innych...