Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość Magda

Poradźcie proszę

Polecane posty

Gość gość Magda

Wieczorem mój facet poinformował mnie, że jutro po pracy jedzie do rodzinnego domu bo przyjedzie jego siostra z rodziną. Ich przyjazd nie był planowany, ale dla niego to jedyna okazja spotkać się z siostrą, weekend ma wony, w tygodniu nie ma szans na urlop. Ja zostałam również zaproszona przez mojego faceta, potwierdzili to jego rodzice dzwoniąc do mnie. Z moim lubym znamy się od prawie roku, nie mieszkamy razem, chociaż wszystko wskazuje, ze niedługo będą zaręczyny. I mój problem, nie chcę jechać z pustymi rękami, upiekłyśmy z mamą sernik, roladę schabową, trochę dobrych łakoci dla siostrzeńców kupiłam. Wystarczy? Co ew. jeszcze rano mogę dokupić? Co dla jego ojca? - Alkoholu nie pije, siostry mąż również nie gustuje w alkoholu. Dla siostry? - nie mam pojęcia. U jego rodziców gościłam już dwukrotnie, sympatyczni ludzie, miło spędzałam tam czas. Jego siostry i jej rodziny nie znam, ale oni chcieliby poznać mnie. Moja mama twierdzi, że to co przygotowałyśmy wystarczy, nie muszę każdego członka rodziny obdarowywać. Nie chciałabym się czuć głupio.

Co Ty święty mikołaj? ;D W to co już zrobiliście włożyłaś więcej wysiłku niż zdecydowana większość ludzi w podobnych sytuacjach ;p