Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki prezent dla 5 latki? Syn idzie na urodziny do kolezanki

Polecane posty

Gość gość

Z przedszkola i mam problem. Czym interesują się dziewczynki w tym wieku. Prezent do 50zl.

Gość gość
Może zestaw do robienia bizuterii?

Gość gość
Może torebka i spinki do włosów? Albo jakąś biżuterię dla dzieci. Możesz też zapytać dziewczynki albo jej mamy co ona lubi. Niekoniecznie co kupić ale jak znasz zainteresowania dziecka to już łatwiej o prezent

Gość gość
Pytałam mamy. Powiedziała lubi zwierzęta konie puzzle jak wszystkie dziewczynki. Czyli nic ciekawego się nie dowiedziałam.

Gość gość
Laleczke lub zwierzatko z serii Lol Suprise.Teraz ta zabawka robi furorę w przedszkolu.

Gość gość
Gra planszowa, np. Urodziny dla rodziny albo "Moda i modelki", to są gry powyżej 4 lat, gra Imionki itd, gra Nos w nos

Gość gość
Moją córeczkę na 5 urodziny najbardziej ucieszyła książka z cyklu "Nela, mała podróżniczka". Dla dziewczynek w tym wieku fajne są też gry planszowe, np "Grzybobranie".

Gość gość
Książka "A ja nie chcę być księżniczką" Grzegorza Kasdepke (czy jakoś tak ma na nazwisko)

Gość gość
Jakiś breloczek z koniem, puzzli od groma ze zwierzątkami też znajdziesz.

Gość gość
Różne masy plastyczne,w tym glutki. Puzzle,książki o zwierzętach. Może być jakaś torebka. Maskotka. Jakas lalka barbie. Poduszka z bohaterem ulubionej bajki czy zwierzakiem. Jakas gra dla dzieci.

Gość OlgaKonczynska
Ja kupowałam ostatnio dla chrześnicy ubranka z psoty.com. Praktyczny prezent, bo zabawek ma już od groma i niczym się nie bawi, a tak to wykorzysta ciuszki ;)

Gość gość
Autorko, najważniejsze to mądrze wybrać i równocześnie sprawić dziecku radość. Nie kierować się modą, nie psuć dziecka. Ogłupiających prezentów każde dziecko ma niestety pod dostatkiem. Na Twoim miejscu kupiłabym np. jedną z tych rzeczy: książka (nie poniżej wieku :)), gra planszowa, coś związanego z pracami plastycznymi, coś związanego z ruchem (np. hula hop dla dzieci, mała skakanka). Może pomyśl, czy oprócz prezentu nie dać kwiatka. Ja np. mojego syna uczę, że do koleżanki na przyjęcie zawsze się idzie także z małym kwiatkiem oprócz prezentu. Powodzenia :)

Gość gość
Hm.... może taka magnetyczna układanka ?https://zabawkinaczasie.pl/pl/p/Magnetyczna-układanka-Smieszne-buzie-Dziewczynka-Magnetibook-kolekcja-2018%2C-Janod/175 ja taki prezent kupiłam mojej córce która ma 5 lat i można powiedzieć, że nie ma jej przynajmniej 1,5 godziny.