Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kalina_09

Gdzie zatrzymać się nad polskim morzem ?

Polecane posty

Gość Kalina_09

Moi drodzy podzielicie się sprawdzonymi namiarami na dobre hotele nad polskim morzem ? Mysłałam o Chałupach, Juracie lub Władysławowie :) Ofert w sieci sporo a nie chce jechać w ciemno z dwójką małych dzieci. Z góry dzięki :)

Gość Kalina_09
udało mi się uzbierać na wyjazd bo dawałam duupy :)

Gość gość
Jurata i Wladyslawowo maja sie do siebie tak jak Paryz do Parszewa. Poza tym skad mamy wiedziec na co cie stac. Wybierz najdrozszy hotel w Juracie - na pewno bedziecie zadowoleni, bo to dobry hotel. Jak widzisz nie ma zadnej reklamy.

Gość mellkaa
Kalina_09 ja też w tym roku wybieram się do Chałup, jestem właśnie w trakcie szukania noclegów. Jak udało Ci się coś znalezc daj znać :)

Gość gość
Z bachorami jedz na Hel, daleko od ludzi, a zarazem plytka woda w zatoce

Gość AnnaJotka
jacy tu wszyscy uprzejmi...zero konkretów a same ,,złote rady"... No nic. Ja ze swojej strony mogę Ci polecić hotel Meridian w Chałupach. Fajne miejsce, także na wypad z dziećmi. Na miejscu jest np basen, mój synek pływał w nim codziennie :)

Gość Kalina_09
AnnaJotka chociaż jeden głos rozsądku :) Dzięki za namiar na pewno sprawdzę :) a jak ten hotel jest umiejscowiony? Bo najprawdopodobniej będę podróżować pociągiem więc fajnie byłoby gdyby stacja była gdzieś niedaleko :)

Gość AnnaJotka
Wiesz co hotel jest położony blisko stacji PKP więc nie będzie problemu z targaniem bagaży przez całe miasto :) Ja jeżdzę zazwyczaj autem. Ogólnie miejsce super, na pewno będziesz zadowolona.

Gość Kalina_09
Dzięki jeszcze raz za wsparcie :) Udało się na szczęście zarezerwować pokój na sierpień także przekonamy się na własne oczy co i jak :) Postaram się zdać relację po :)

Gość AnnaJotka
no to super :) Koniecznie daj znać po :) ja na pewno będe tam rezerwować pokój na listopad bo w tym roku mamy z mężem 15 rocznicę ślubu i planuję zabrać go na taki wyjazd niespodziankę :)

Gość gość
nad morzem najgorsza jest polska hołota. najlepsze są miejsca odludne, mierzeja wiślana lub coś podobnego. władysławowo, jak tam bywałam 30 lat temu, to jeszcze było do przyjęcia, teraz to bydło, bydło i bydło.