Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaką wybrać odżywkę do włosów suchych?

Polecane posty

Gość gość

Nie chodzi mi tu o zwykłe drogeryjne specyfiki ale o produkt specjalistyczny, rodem z salonu fryzjerskiego. Możecie coś polecić? Jestem gotowa w to zainwestować ale nie chcę kupować w ciemno. Możecie polecić jakąś konkretną firmę?

Gość gość
krowie g****o rozsmaruj

Gość gość
do 12;39 Tobie to już nawet g****o nie pomoże

Gość gość
Kiedyś w Polsce był świetny preparat zwany seboderm (sprzedawany w aptece) ale od jakiegoś roku Polacy go nie sprowadzają gdyż Włosi podnieśli cene, po Włosku nazywa się Kouriles i ja sprowadzam go z Włoch z tym że cena przesyłki z Włoch to koszt 20 euro a sam preparat kosztyje, 10 euro dlatego jak kupuje to co najmniej kilka opakowań, dodam że preparat jest świetny zapobiega wypadaniu włosów i jest talkiej lekko tłustawej konsystencji, acha w Polsce przez net można kupiś szampon tej firmy który również polecam ale na wypadajace włosy to właśnie najlepsza emulsja.

Gość gość
Dodam że ja rownieżmam suche włosy i jak stosuje tą emulsje to później przez dłuższy czas mam z włosami spokój

Gość gość
produkty z macadamiahair.com sa znakomite. ale nie wiem czy sa w Polsce no I sa drogie, ale na dlugo starczaja, ja mialam ich odzywke bez splukiwania, taka duza bo 300ml chyba - rewelacja, serio. kosztowala mnie 26 dolarow amerykanskich (przez ebay) ale starczyla na 5 miesiecy

Gość gość
Kup sb olej z awokado i odzywke z garniera awokado i maslo shea. To polaczenie uratowalo moje wlosy. Maseczki z gotowanego siemienia tez sa super

Gość gość
Polecam kupić pielegnicę do włosów i jakieś maski nawilżające. Ja używam argande, plus ampułki i po dwóch miesiącach efekt jest super. Poczytaj o tej pielęgnicy.

Gość gość
Kuracja na włosy z kolagenem z polskiej firmy Souvre. Trochę kosztuje, ale kosmetyki są bardzo wydajne i efektywne! Polecam!

Gość gość
Kocie g****o.

Gość gość
Polecam unikać jak ognia "specyfików z salonu" bo to same silikony, nic poza zaklejaniem włosa nie robiące. Jak nie zadbasz o prawidłową pielęgnację, to właśnie tylko takie łatanie biedy ci zostanie, a grubą kasę a "efekt" maks do następnego mycia.