Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet traktuje tak samo kazda dziewczyne..

Polecane posty

Gość gość

Ten sam schemat podrywania i jego zachowanie w zwiazku. Czy to oznacza ze jest sztywny i wcale nie kocha tych lasek?

Gość gość
zgadza sie. a powinien jedne traktowac jak księzniczki a inne jak ciapate sprzątaczki żebysw sie mogła przypiertolic jaki z niego interesowna kawał męskiego mięcha w dodatku rasista szowinista rooochacz puchacz i tygrys tasakozebny

Gość gość
a w ogóle jakim prawedm kogoś inwigilujesz i publicznie poddajesz w wątpliwosc jego moralna postawe w sytuacji jeżeli niekogo nie krzywdzi i niue łamie prawa? chcesz beknąc za oszczerstwo i naruszanie czyjejs prywatności plus kilka innych wychuchanych stylistycznie zarzutyów?

Gość gość
wdocznie wiekszosc lasek reaguje identycznie na określone zachowania trudno żeby obmyslał kosztowne strategie do każdego przypadku jak se chce tylko sesku który równiez sam oferuje

Gość gość
zresztą ustalmy sobie wreszcie jasno że wasze osławione kryteria wyboru partnerów ponoc oparete na jakichś skomplikowanych algorytmach wyłuskujących tajemnicze nikomu dotad nie znane cechy meskiej osobowości wyglądaja w istocie dosyć prostacko. wystarczy wam pomachac sporym c***jem kiścia sfermentowanych przed wiekiem winogron zaimponować \ siła w tej czy innej formie przyprawionej nutka przygłupawego psiego poddaństwa w stosunku do waszych drugorzednych cech płciowqych i juz macie gotowy ideał. zapomniałem o ideałach prezencji lansowanej w konsomolsajej prawdzie i innych galach

Gość gość
sprawa przybiera tragficzny wymiar bo wieki lansowania przez facetów słodkich kretynek które teraz dostały prerogatywy decyzyjne i kulturotwórcze zaowocowały tym, ze trempe kretynki z kasą berz kasy z prawami dobrymi lub złymi ocenami bogatymi tatusiami bądx te z poprawczaków preferują obecnie takich samych zjepanych kretynów jak one. rtzygać mi sie chce jak na to patrze a juz wyobrażać sobie co robicie na osbnosci to kooorfa rtzygam sram pluje krwia i wzywam boga aby mi odebrał rozum zeby o tym nie myslec

Gość gość
jak słucham o waszym sikaniu w majtki kisielach ma w majtkach ciachch które sie wam dobierają do majtek to sie nie dziwie dlaczego tak często je zdejmujecie. to w c***j niehigieczniczne chyba jest

Gość gość
proponowaqłbym wam równiez całodobowe pieluchy miast comieszęcznych podpasek jak równiez zebyscie sie wszystkie zatrudniły w przedszkolach w ramach kuracji antykoncepcyjnej i zebyście mogły sobie opowoadac jak pare minut temu siknełyście w majtki na widok jakiegoś transeskualnego ciachomena czy innego ckukimonstera obdarzonego poczuciem humoru trzylatka i ścigaczem od starych lub prezesa z budimexu.

Gość gość
jak dla mnie to 3/4 z was to przyepawe koorfiszony bez kszty godności i inteligencji i raczej nie bede sie z wami rozmnazał bo musiałbym potem zostać zwolennikiem aborcji

Gość gość
a jak widze "sportowców" zsiłowni rozkiniajacych ile milimetrów urosł im jakis miesień i co wygląda zajepiscie a co jest passe w kulturystyce plus nowe trendyy w podduszaniu podpitych meneli to juz koorfa po prostu jestem załamany psychiatrycznie

Gość gość
znam przypadki prób samobójczych z powodu plamki po kawie na białych skarpetkach adidasa

Chyba masz zły dzień. Jak kobieta ma przy sobie mężczyznę, którego bardzo kocha, to nikt inny nie jest dla niej atrakcyjny pod względem seksualnym, najwyżej dostrzega czyjąś urodę i to wszystko. Ja lubię patrzeć na ładnych mężczyzn, (kobiety zresztą też)których być może mogłabym lubić, ale to jest tak, jakbym oglądała ładny obraz. Nie podniecam się tak łatwo. A mężczyźni jacy są, wiadomo, dlatego mierzą kobiety jedną miarą.

Gość gość
ciekawe są tyrendy estetyczno moralne w strefach wiezienno patologicznych. otóz obecnie gity z wyrokami w zawiasach teleuchami na niezrotowanych andkach w białych adidaskach smigajace po galeriachj niczym zgfraja gimnazjalistek ja prdl tragedia. potem jakis mały rauczik w pareczku z zachowaniem zasad bon ton prtzy napiertalaniu jeakiegoś zyciowego przegrywa HWDP naspreyowana w ramach rozwoju szxtruk pieknych i humanistycznych. idźta koorfa w peesdu albo jedźta do izraela

Gość gość
to fajnie ale juz sie wygadałem tera musze wyjśc ale możesz poczekac to se pogaduchamy😘

Odpowiadając na pytanie, uważam, że nie kocha. Nawet gdyby miał jakieś uprzedzenia, to potrafiłby się ich pozbyć w relacji z osobą, na której by mu naprawdę zależało. No chyba, że mu w ogóle brakuje odwagi, bo jest niedojrzały.

Gość gość
jeszcze tylko może napisze jedno. idź z takim na jakąs robote to po drodze nafaka na policyjna suke wyzwie pinciu leszcze od frajerów i cweli a potem ciebie od parówy jak go zawiną bo z pewnością go potjepałes na mendy i jestes koorfa i cwel i parówa a w ogóle pod cela jest zajepiście

Odpowiadając na pytanie, uważam, że nie kocha. Nawet gdyby miał jakieś uprzedzenia, to potrafiłby się ich pozbyć w relacji z osobą, na której by mu naprawdę zależało. No chyba, że mu w ogóle brakuje odwagi, bo jest niedojrzały.