Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zareagowali wasi mezowie na ciaze

Polecane posty

Gość gość

Jak zareagowali wasi mężowie na ciążę jak was traktowali w yrakcie w czym pomagali czy sie interesowali?

Gość gość
Nie wiem jak zareagował, powiedziałam mu przez telefon. Pierwszy raz zobaczył syna, jak mały miał 6 tygodni.

Gość gość
moj nie byl wtedy jeszcze mezem; zaskoczony troche byl bo ciaza nieplanowana, ale od poczatku mnie wspieral itd. mieszkalismy wtedy razem od roku, razem bylismy 4 lata. wykonywal ciezsze czynnosci, wynosil smieci nosil zakupy, myl okna. po porodzie mial 2 tygodnie urlopu (od razu, od dnia narodzin dziecka) - gotowal, pral, przewijal dziecko, nosil na spacerze itd. wzielismy slub jak dziecko mialo 3 lata. obecnie dziecko ma 5 lat

Gość gość
Narzeczony się popłakał, że nie polecimy przez dziecko do Cancun w Meksyku...

Gość gość
gość dziś Narzeczony się popłakał, że nie polecimy przez dziecko do Cancun w Meksyku... xxx coooooo? :D :D :D Nie wierze

Gość gość
A czy chodzili z wami na usg zawsze

Gość gość
Mój przy pierwszym dziecku był równie zaskoczony, jak ja, ale przyjął niespodziankę z większym spokojem. Przy drugim dziecku (tym razem planowanym) ucieszył się, ale spodziewałam się większego entuzjazmu. Był ze mną tylko na pierwszym i połówkowym USG, bo te późniejsze nie były zbyt interesujące. W drugiej ciąży jestem mu szczególnie wdzięczna za przejęcie zdecydowanej większości obowiązków przy starszym dziecku. Ja jestem wiecznie zmęczona i łapię zadyszkę nawet przy czytaniu książeczki.

Gość gość
Zadzwoniłam, żeby przyjechał prosto po pracy, bo mam niespodziankę. Przyjechał z butelką Kubusia truskawkowego. A od nastepnęgo dnia skończył z paleniem.

Gość gość
gość dziś - mojego przy mnie nie było, bo w ogóle nie było go w kraju. Całą ciążę i większą część połogu byłam sama.