Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

afera o to ze zapłaciliśmy osobno w kawiarni

Polecane posty

Gość gość

Zapłaciliśmy osobno w kawiarni nic nie powiedziała a dwa dni potem zrobila awanturę :/

Gość gość
a na jakies stopie towarzyskiej jestescie?

Gość gość
Yyy...co?

Gość gość
gość dziś a na jakies stopie towarzyskiej jestescie? X Póki co to było pierwsze spotkanie

Gość gość
no to bez klasy jestes koles. sory ale 10 zl to nie jest wielki wydatek. na 1 spotkaniu bys zaplacil Ty, potem moze ona Ciebie. ale bycia gentelman nie da sie nauczyc zaocznie. tez mialam takie spotkanie.... facet mi sie baaaaaardzo podobal, ale potem juz nie. a pieniadze mam, nie placilby caly czas. nie lubie skner.

Gość gość
co innego gdyby dziewczyna sama zaproponowała ze zapłaci za siebie a potem po 2 dniach miała pretensje toby świadczyło ze nie wie czego chce i co robi:)

Gość gość
daj sobie siana z nia typowa pijawka nawet jak zaprosiles i ja olales to widac jej nie zalezalo tylko typowa kobieca hiena ktora mysli ze jest stworzona by jej wszystko stawiac za jej wspaniale towarzystwo jakby jej zalezalo na jakims facecie to sama by kupila 10 obiadow i jeszcze na kolanach by mu loda zrobila. Nie oszukujmy sie traktowala cie jak kolege ktory jest durniem od kupowania wszystkiego kobietom u mnie znajomi jak zapraszaja nawet to kultura wymaga jednak by zrobic zrzutke i przestancie pieprzyc idioci o byciu gentalmanem nie zyjemy w waszej chorej wyobrazni z filmow.

Gość gość
dziś bydle

Gość gość
Do gość dziś A właśnie ze żyjemy. Nie spotkałam się z czyms takim ani nie słyszałam żeby to kobieta płaciła na pierwszej randce. Oburzyłeś sie bo jesteś ciapa a nie facet i tak tak ja to materialistka która leci na kase, uważa się za bóg wie kogo i jestem w dodatku biedna i bez wykształcenia :D może jeszcze ze wsi?

Gość gość
gość dziś .... tak samo można powiedzieć ze on jej mógł postawić i wylizać stopy jakby mu zależało idioto... widocznie miał ja gdzieś

Gość gość
zaplacili po polowie a tu niektore bol d**y maja . Znam mase kobiet co jak facet sie podoba to same lataja i piwko kupuja od pierwszego wejrzenia i takich kobiet jest od groma wiec przestanmy sie czarowac waszymi chorymi wyobrazeniami facet stwierdzil ze randka jest lipna moze nie wyjdzie i mial racje Kobieta z zalem d**y mu dzwoni bo nie chcial zaplacic za jej towarzystwo obiadem i dobrze gonic .urwy.

Gość gość
Wiecie co, ja czytają takie tematy, to mysle, ze naprawde miałam szczescie, bo zawsze facet płacił. Wiadomo, ze w czasie trwania znajomosci te wydatki sie rozkładają, ale na początku, a na pierwszym spotkaniu - to zawsze mężczyzna płacił.

Gość gość
gość dziś gość dziś .... tak samo można powiedzieć ze on jej mógł postawić i wylizać stopy jakby mu zależało idioto... widocznie miał ja gdzieś Ale chrzanisz jak potluczony gosciu juz po pierwszym wrazneiu wyczul ze dziewczyna jest negatywnie do niego nastawiona to zwyczajnie podzielil rachunek na pol a tu wielkie haloo ze jakiejs szmacie mial jeszcze obiad kupowac. Jeszcze do niego pozniej z ryjem ze nie zapacil za nia przeciez z jej strony to juz dopiero zenada.

Gość gość
poznal sie na szmacie i tyle jak dla mnie to mozecie byc nawet gentelmanami dla prostytutek wasza kasa

Gość gość
ale zeby nie bylo ze jestem chamem bez przyczyn to dam przyklad z zycia kiedys siedze w pubie pije piwko ze znajomymi i przy barze siedzie dziewczyna ze swoim facetem wysoki gosciu ona lekko przy tuszy ale nawet spoko caluja sie tam i ogolnie widac ze para. Mija godzinka ten facet jej poszedl sobie grac w bilarda a ta jego dziewczyna sie dosiada do naszego towarzystwa i pyta czy nie kupilibysmy jej piwa :D Myslalem ze spade z krzesla. To ma faceta a przychodzi sepic piwo po stolikach zenada ale jak ktos chce sie bawic w caritas dla roznych hien jego sprawa mozecie sobie byc rycerscy i stawiac kazdej pannie. Po prostu kobiety dzisiaj to jeszcz wieksze uje niz faceci. To ma faceta ktory zaluje jej na piwo i to wlasnie pokazuje jak w cenie jest dzisiaj bycie gentelmanem idiota. Bo jak to mowi moja znajoma byleby sie jej podobal to moze byc i w slipkach. I taka jest cala prawda o tym stawianiu. Jak dla mnie to w piecu mozecie sobie palic kasa.

Gość gość
poznal sie na szmacie i tyle jak dla mnie to mozecie byc nawet gentelmanami dla prostytutek wasza kasa & przeniesienie

Gość gość
Zapłaciliśmy osobno bo bylem po pracy , na szybko, a czekolada do picia jest droga, i tak sie niezle wkurzyłem na siebie ze wydałem cale 15 zl na czekoladę , gęsta taka byla ze puc sie nie dało a słodka jak niewiem co ,cóż dla mnie to zdzierstwo ale cóż .

Gość gość
A spodobała ci się po pierwszym spotkaniu?

Gość gość
19.51 dokladnie, ale wiadomo ze zaraz się znajdzie tutaj taki chloptas (bo mężczyzna go nie można nazwać) :D

Gość gość
Napisałeś, że ją zaprosiłeś, a potem okazuje się, że kazałeś jej sam płacić. Co ma do rzeczy, że byłeś po pracy? Czekolada gęsta jest dobra. Znaczy się, że nie pożałowali ... czekolady :) Cena przeciętna.

Gość gość
A niech sobie płaca osobno dla mnie to robienie z igły widły... Nie musi płacić za nią skoro nie jest jego dziewczyną

Gość gość
Troche wyszlo nie taktownie ale mogla to inaczej załatwić a nie robić awanturę to tez świadczy o niej

Gość gość
Chłopak od razu poznał roszczeniową kretynkę, więc wie że lepiej się z taką nie zadawać.

Gość gość
Roszczeniowa? To on jest pizzzdusiem bez klasy który żałuje na jakiś sok dla dziewczyny choć to ON ja zaprosił. Kultura by wymagała żeby zapłacił no ale jedni się rodzą gentelmenami a inni nie :). No innego gdyby wiele razy juz się spotkali i za każdym razem dziewczyna by wymagała żeby jej wszystko stawiał ale to było pierwsze spotaknie, jeśli facet chciałby zrobić na niej dobre wrażenie to by zapłacił za ich dwoje ale ten facet miał juz na nią w********.ne pewnie i bylo mu wszystko jedno co ona sobie o nim pomyśli...ale zgodze się, to nie jest powód do robienia awantury, mogla sobie pomyśleć co chce i jeśli ja to zniechęciło, juz się z chloptasiem więcej nie spotkać i tyle ;).

Gość gość
jedni rodza sie p*****i-gentelmanami ktorzy placa jakims roszczeniowym dziewczynom by poczuc sie lepszymi. Drudzy chujkami z kasa co zaliczaja panny bez placenia. Kim chcesz byc?

Gość gość
Powiem tak... z mezczyznami z rocznikow 85 wstecz nie ma problemu, inne wychodzanie, po roku '90 to juz dramat, kalkuluja wszystko, czy sie oplaci, czy go baba nie naciagnie na 10 zł. nie polecam tych mlodych postepowych facetow ;)

Gość gość
Proste pytanie wolisz miec 15 zlotych w kieszeni na kolejna fajna panne czy byc pisda-gentlemanem i stawiac jakims zarozumialym szmatom bo tak wypada?

Gość gość
23.44 na kolejną pannę przecież tez pozaluje 10zl :D taki typ, sknera i pisssdus

Gość gość
Jeszcze nie spotkalem faceta ktory wydawalby kase z zadnego rocznika na stawianie panno nawet 10 zlotych jesli zwyczajnie nie kleilaby sie do niego. A jak jzu to wieksza czesc osob nie mysli o nich ze sa gentelmenami tylko ze starzy i glupi i sie daja naciagac. Kazdy ci to powie. Ludzie z kazdej generacji sa strasznie pazerni jesli chodzi o kase. Tak zdarzja sie ci gentelmani ale to sa ludzie w garniturach ktorzy jak z jakas dziewczyna siedza to i bez kolacji na kolanach im pod stolem za darmo by zrobila.