Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

afera o to ze zapłaciliśmy osobno w kawiarni

Polecane posty

Gość gość
dobra dajmy obraz wspolczesnych kobiet tych niepazernych dziewczyna marcinkiewicza, dziewczyna malenczuka, dziewczyna kalisza, dziewczyny wojewodzkiego.Wszystkie osoby gwiazdy sceny czyli niby wyzsza liga sami gentelmani :D To az strach pomyslec jak wygladaja kobiety nizszych warstw. Tak wygladaja wspolczesni gentelmani ktorzy na pewno nie zaluja 10 zlotych na kawe.

Gość gość
Niech się wezmą larwy za robotę a nie całe życie na krzywy ryj ;-) Dopią coś o równouprawnieniu wykręcając się od babskich obowiązków, ale obowiązki facetom nadal przypisują jak to tutaj widać :-D

Gość gość
Gdyby ona wykazała się kulturą i weszła pod stolik to by i on się nią wykazał, dychy nie pożałował :classic_cool:

Gość gość
jakie to cudowne ze ja nie z waszego pokolenia, i mogłam poznawać prawdziwych mężczyzn , nawet 20 latków z klasą , jestescie karykaturą ,jak wy znajdziecie miłość w tym waszym plugawym światku interesowności wredoty złośliwosci prymitywnego postrzegania ciała , chyba faktycznie inteligencję wybito zostały szczury i gonitwa za mamoną, tak kazdy płacił kto zapraszał,to oczywiste

Gość gość
Tego się czytać nie da. To co się zrobiło z facetami w dzisiejszych czasach to jedna wielka porażka

Gość gość
2:53 Zgadzam się w 100% Ty o nie są mężczyźni, słabo się robi :( Chyba obcisłe rurki mają za duży nacisk na niektóre części ciała i one obumierają.

Gość gość
Powiedzilem ze zapłacę następnym razem przeprosiłem ja ale ona nadal twierdzi ze w tym wszystkim najbardziej ucierpiala ona.... Teraz będę przez kilka dni obrażona.. Mam te 15 zl gdzies

Gość gość
Zrobiłeś złe pierwsze wrażenie, czemu się dziwisz?

Gość gość
Na pierwszej randce powinno się płacić po połowie, dlaczego? Otóż dlatego że jeszcze to nie jest jego dziewczyna, da to dwie obce sobie osoby które idą sprawdzić czy ich znajomość się rozwinie. Ile jest pierwszych randek z których nic nie wynika? Przecież nikt tu nie mówi by kobieta stawiała facetowi, zjesz, wypijesz to za siebie zapłać, w czym problem? W końcu ty też jesteś zainteresowana tym facetem, ty też go chcesz poznać, też masz korzyści a koszty ma ponosić on. Jeśli cię nie stać to mówisz otwarcie, nie idziemy na kawę/kolację bo nie mam kasy - wolę na spacer, wtedy idziecie na spacer Ali on zadeklaruje że płaci.

Gość gość
Super o co mnie to zapłaciłem bo nie mialem na dwoje .. Następnym razem zapłacę jak wam kobietom tylko kasa na drodze stoi. A po za tym bylem z jedna dziewczyną ktora nie robiła afery z tego ze raz sie zdarzyło zapłacić osobno. Co teraz gdziekolwiek nie wyjdę będę musiał zapłacić bo "tak wypada" .Zrobiłem zle wrażenie?! Nie sądzę, za to kasa wam wyprała mózgi

Gość gość
Czasy się zmieniły a wy same kręcicie na siebie bat. Jeśli ktoś płaci to ma też prawo czegoś oczekiwać w zamian, to jest naturalne. Nie ma nic za darmo.

Chłopie, 15 zł żałujesz? Karty ze sobą nie nosisz? A laska mogła normalnie powiedzieć, że jest rozczarowana zaraz po fakcie zamiast drzeć mordę później. Dusigrosz i wariatka. :)

Gość gość
Dla was jest dziwne płacenie za kogoś gdy się go zaprasza? Co za p**********e czasy i p**********i mężczyźni. A co będzie później? Przecież ci faceci będą wychowywać kolejne pokolenie :(

Gość gość
Oczywiscie zapraszający placi, to teraz dziewczynko powiedz mi ilu mezczyzn w swoim zyciu gdzies zaprosilas a ile razy zapraszali ciebie.

Gość gość
No i? Zapraszają to płacą. Pomijam fakt że sama płacę za siebie najczęściej. Nie rozumiesz prawidel rządzących światem? To przykro mi bardzo. Feminizm wam przezarl mózgi idioci. Żałosne kafeteryjne mizoginy.

Gość gość
gość dziś Oczywiscie zapraszający placi, to teraz dziewczynko powiedz mi ilu mezczyzn w swoim zyciu gdzies zaprosilas a ile razy zapraszali ciebie. X To nie było do mnie, bo dopiero trafiłam na temat, ale powiem tak, mojego faceta zapraszam równie często jak on mnie. W kwietniu zaprosiłam go już do kawiarni i na basen (a on mnie do kina i fundnął benzynkę na przejazd do lasu) :P

Gość gość
Nie feminizm im przezarl mozg tylko chamstwo wszechobecne kobiet bo kobiety to potrafia przyjasc na randke zjesc pare ciastek pojsc i zapomniec o facecie. Jak ktos sie czuje lepiej ze mogl wydac 10-15 zlotych na jakas szmate ktora tak naprawde siedziala z nim bo jej kupil ta kawe i ciatsko to jego sprawa ja nie musze nikomu placic by z nim spedac czas. Sam mam znajomych i nawet jak zapraszam albo oni zapraszaja to kultura kazdego normalnego czlowieka wymaga by rachunek zaplacic po polowie. A to nie jest zadna randka nie oszukujmy sie. Przychodzi obca baba facet jej sie nie podoba ale nie przemeczy sie bo ma za darmo jakas kawe i ciastko to dopiero zenada wspolczesnych kobiet. Jeszcze pozniej mu awantura robi o te 15 zlotych co sama musiala wydac. To wlasnie pokazuje jakie urwy sa a nie damy jak kiedys. Bo kiedys to kobieta mialy troche szacunku do innych a dzisiaj to zre to ciasto pije kase i smsuje juz z kolejnym. I badz tu gentalmanem dla tego calego wspanialego rodu wspolczesnych dam :)

Gość gość
Nie skomentuje. Umawiaj się z normalnymi kobietami. Gdy się szuka szczęścia na śmietniku to się znajduje takie właśnie kwiatki. Poza tym wam przyświeca najczęściej myśl żeby jak najszybciej dobrach się do majtek więc przestańcie się rozczulac i placcie za macanie a jeśli 15 zł to dla was duzo to pozostają jeszcze divki gdzie płacisz i masz bez ceregieli. Jednak obawiam się że za 15 zeta to nawet cycka nie dotkniesz u rumuńskiej grzybiary leśnej.

Gość gość
jaki ty glupi jestes nie chodzi o to czy to jest 1 zloty czy 150 chodzi o zasade jak ktos musi placic a druga osoba zwyczajnie ma cie w d***e i udaje mila. Sam mam znajoma co mi mowi ze spotyka sie ze starszym goscie z pracy i go za plecami obgaduje a ten jej kupuje kolacje zaprasza na obiady do lepszych restauracji. A to czego sie o nim wysluchuje to az zal sluchac. I to nie wydaje 10-15 zlotych tylko 150 na raz bo gosciu spoko zarobki ma tyle ze kolo 50 lat. Tu nie chodzi o pieniadze tylko zupelny brak szacunku wszechobcny wsrod wspolczesnych kobiet dla drugiej osoby. I wszechobecny falsz kobiet. Jak ktos sie kobieta meczy z toba bo ma za darmo jakais podwieczorek to dopiero zenada. Normalna osoba to by powiedziala sorry nie pasujemy do siebie zaplacilaby po polowie i spoko. Ale nie cala masa kobiet woli wypic kawe zjesc to ciasto i czuc sie dumna jakby skosk na bank zrobila. Bo tu nie chodzi o kase ale o zwyczajny brak szacunku dla innych. Ale co ty o tym wiesz. Jakby mi sie dziewdzczyna nie podobala i chcialaby mnie zwyczajnie zaprosic na kolacje gdzie ona stawia to bym albo odmowil albo podzielil rachunek na pol. Szanujmy innych ale nie polacy to czuja sie jakby milion w totka wygrali jak zjedza to ciasto za 5 zlotych na koszt innych a tak naprawde to utopiliby druga osobe z ktora musieli to ciasto zjesc w lyzce wody.

Gość gość
a jak ktos mi mowi ze kobiety nie sa strasznie interesowne i pazerne to dla mnie idiota jakich malo

Gość gość
Siedzimy pijemy i jak to bywa fajki i woda się kończą. Nocny daleko. Jedna z panien dzwoni do zakochanego frajera który za nią lata. Kolesia zaprosiła o 1 w nocy na imprezę, przywiózł co trzeba i po 10 min wywaliła go za drzwi. To była dla niej darmowa taryfa i sponsor. I takie jest podejście kobiet. My nie chcemy być właśnie takimi frajerami. Tu chodzi o zasady a nie o 5zl. Żulowi spod biedronki też nie daje kasy.

Gość gość
Pazerne :D:D kuzwa faceci mysla ze kupienie kawy za 10 zeta to jest rowne oddaniu obcej babie willi i oszczednosci zycia :D albo pojsciu z nia do sklepow i wydaniu 2000zl na jej zachcianki :D wspolczesni faceci sa beznadziejni, sprani przez lewicowe media. ale prawda jest tez taka ze jak sie kobieta bardzo podoba to facet nie pozwoli sobie na taka wtope.

Gość gość
tu nie chodzi o 10 zlotych rownie dobrze moglabybyc to zlotowka. I chrzanisz jak potluczona jak facet jest ogarniety i widzi sie ze sie babie nie podoba to nie wyda chocby zlotowki na zadne zakupy no chyba ze jest skonczonym idiota. Znam wielu gosci z duza kasa to jak kobieta sie do niego nie klei to kupi gora kawe a ze ma kase i wie ze dziewczyna sie z nim przespi to jej stawia kolacje i kupuje prezenty. Takie zycie ludzie nie placa za czyjesc towarzystwo jak ci sie w tym pustej glowce bzdurzy bo sa gentelmanmi. Zwyczjanie placa za seks z drozszymi urwami ale ty to nazywasz byciem gentalmanem. Smieszna jestes.

Gość gość
gość dziś A weź już zamknij mordę bo tylko ty masz takie zdanie c***o... No i twój tata, brat i nawet kolegi kolega tak sądzi

Gość gość
Skad wogole sie jakoś pierwotnie utarło ze facet ma stawiać kobiecie? Jestem kobieta, lata pierwszej młodości mam dawno za soba i bywało ze gdy chadzalam na spotkania z facetami to na przemian stawialiśmy sobie drinki. Jesli chodzi o zwykła kawę czy sok to nie widzę powodu do darcia japy zarówno przez jedna jak i druga stronę. Będąc kobieta zawsze wole płacić za siebie. Moj były facet natomiast nie kwapił sie zbytnio do płacenia nawet za siebie. Był tak przyzwyczajony do tego ze często płaciłam za nas oboje ze najczęściej „zapominał” nawet proponować ze za siebie zapłaci.

Gość gość
Chcesz się nażrec za free? Wiesz że potem musisz dać dùpy. Nikt pustaków nie będzie sponsorował od tak.

Gość gość
Do mnie facet przychodził częściej, jedzenie przygotowywałam ja, więc szły na to moje pieniądze plus robocizna. Wg facetów z kafe on powinien zwrócić połowę kosztów, za robotę też by wypadało zapłacić :D On zawsze przychodził z pustymi rękami to kto tu jest materialistą?

Gość gość
gość dziś Chcesz się nażrec za free? Wiesz że potem musisz dać dùpy. Nikt pustaków nie będzie sponsorował od tak. x O właśnie i tym sposobem ja eliminuję społeczne odpady jak ten. Nie zapłacił za mnie? Znaczy się sknera, cham i zawsze będzie oczekiwał czegoś w zamian.

Gość gość
tak tak i analogicznie :D chcesz zrobić dwa - trzy łyki kawy z małej filiżaneczki w restauracji za free (oszczędność rzędu 15-20 zł) to musisz później dać ... :D :D

Gość gość
Achacha, ale macie problemy. A kto ma pierwszy isc siku? Ajak dwojgu sie zacgce i trzeba wejsc razem przy babie klozetowej kto wtedy zaplaci? Kazdy za siebie czy nie?