Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zesralam sie przy kliencie

Polecane posty

Gość gość

Bylam wczoraj na sponsorowanym spotkaniu za granica z mega dzianym, madrym i przystojnym facetem. Niestety od 2 dni zaczelam miec goraczke i bole brzucha. W galerii na miejscu sie wysralam i myslalam ze to koniec, niestety w nocy mnie cislo na kibel i myslalam ze wytrzymam do rana, lecialy same bączuszki.. i niestety tez make kleksy..rano jednak czulam ze zaraz sie zesram, wiec poszlam od razu pod prysznic, kucnelam i wtedy zaczely sie 3 potezne bącury osadzone wyproznieniem ( zolto pomaranczowa maź) jestem pewna ze to slyszal i terzz zalamana, j***lo niesamowicie, otworzylam ze wstydem drzwi a on siedzial na lapku, potem jak wszedl do kazienki sie wykapac to przez chwile nie zamykal drzwi a nawet spuścił wode w kiblu mimo ze nie uzywalam go :-(

Gość gość
Dodam, ze dzis napisami mi wiadomisc ze ma nadzieje ze sie zobaczymy znowu :-) dodam, zeznamy sie 2.5 roku, spotkania co 2 mies.

Gość gość
burek ty vjyu

Gość gość
Ja wiem ze to brzmi nierealnie, ale niby czemu ? Po prostu sie spierdzialam w lazience :-( i bylo mi wstyd.

Gość gość
Ja wiem ze to brzmi nierealnie, ale niby czemu ? Po prostu sie spierdzialam w lazience :-( i bylo mi wstyd.