Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chodzą o mnie plotki...

Polecane posty

Gość gość

Nienawidzę ludzi! :o

Gość gość
Każdej plotce jest nieco prawdy

Gość gość
Jak to? :o Czy Ty usiłujesz mnie urazić? Jedyne co jest prawdziwe w tej plotce to fakt, że robiłam operacje plastyczne i zabiegi medycyny estetycznej, ale też nigdy się tego nie wypierałam i nie zaprzeczałam, że nie. :o

Gość gość
12-26 czytaj ze zrozumieniem, nie chce Cię urazić

Gość gość
To dlaczego piszesz, że w każdej plotce jest trochę prawdy?

Gość gość
A o czym plotkują? Że się puszczasz? Znam taką dyskotekową cizię i o niej właśnie plotkują, że się puszcza.

Gość gość
Plotkują, że sypiam z chirurgiem plastycznym, który jest moim szefem - za te wszystkie zabiegi. :o

Gość gość
Naprawdę nienawidzę ludzi z mojego otoczenia! :o Zazdroszczą mi bo wyglądam nieporównywalnie lepiej od nich. :o

Gość gość
12-32 bo dajesz do tego powód , być może flirtujesz etc

Gość gość
Jaki powód? Np. u mnie w pracy nie spotkałam się z żadnymi plotkami, zero jakichś dziwnych spojrzeń. Nic. Pracuję generalnie z poważnymi ludźmi i nie ukrywajmy znacznie starszymi. Problem ten tyczy się przede wszystkim znajomych np. ze studiów i innych ludzi z otoczenia. :o

Gość gość
12.39 pewnie to jakieś zazdrosne niunie plotkuja, a domyslasz się które to? Nie przejmuj się, idź z podniesiona głowa, zawsze świetnie wygladaj żeby im gul skoczył :D a tym których podejrzewasz o te plotki posylaj ironiczne spojrzenia. Pokaz ze jesteś pewna siebie i masz w d...e co oni gadają, bedziesz miała satysfakcje.

Gość gość
Oczywiście, że wiem które osoby sobie rozmawiają na ten gorący dla nich temat. Najlepsze jest jednak to gdy jestem w pobliżu, a oni bezczelnie mnie obgadują i myślą, że nie widzę i nie słyszę. :)

Gość gość
Co do mojej pracy to nie wiem... Może i też jakieś plotki chodzą, ale ludzie przynajmniej są na tyle taktowni, że nie robią tego przy mnie. Z drugiej strony... u nas pracowników jest kilkudziesięciu i od razu byłoby wiadomo kto to rozpowiada.

Gość gość
Najlepsze jest jednak to, że plotkarze jedni nawet mojego szefa przypuszczalnie na oczy nie widzieli. :D Nie wiem skąd wzięli taką rewelacje. :D

Gość gość
Zawsze twierdzę,że zwierzęta lepsze od ludzi. Moje koty nie plotkują.:-)

Gość gość
Dokładnie! :) W ogóle najlepsze są wszystkie złośliwe komentarze na mój temat z anonimowych kont na portalach społecznościowych. :o Najbardziej denerwuje mnie to, że np. nie zawsze mam możliwość sprawdzania tych komentarzy w danym czasie żeby je skasować i tak sobie wiszą i każdy może je zobaczyć. :o

Gość gość
a tak szczerze to skąd bierzesz pieniążki na takie zabiegi? :)

Gość gość
13.01 na te komentarze.odpowiedz jakąś ciętą riposta i Nie daj po sobie poznać ze się tym przejmujesz

Gość gość
Tutaj już nawet nie o mnie chodzi w tym wszystkim... Bardziej o innych ludzi, którzy słuchają bądź czytają takie komentarze.

Gość gość
dlaczego nie odpowiedziałaś na pytanie skąd bierzesz pieniążki na operacyjki? :)

Gość gość
Pocieszyć Cię? Od maja wszystkie konta w necie muszą być rejestrowane. Koniec trolli i hejterów. Już nikt cię bezkarnie nie pomówi.

Gość gość
Naprawdę? Na czym to ma polegać? Jakich portali dotyczyć? Nic nie słyszałam o tym?